Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

Fifa 2015 İlk Açıklamalar...


KenanK
 Share

Recommended Posts

EA Sports'tan müjde geldi!

 

Dünyanın en çok oynanan futbol simülasyonu oyunlarından FIFA 15 ile ilgili 10 haberi ve Türk taraftarlar için 1 müjdeyi, EA Sports yetkilisi Matt Prior Moskova'da verdi. İşte 10 haber;

 

1. FIFA 2015'te kadın futbol takımlarının olabileceği konuşuluyor. Matt Prior, kadın futbolcuların erkeklere göre daha farklı hareket ettiğini ve daha farklı bir futbol oynandığını, teknolojiyi yetiştirmeleri halinde 2015'te kadın futbolunun olacağı belirtildi.

 

2. Bu sezon Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi, FIFA 15'te olacak. UEFA'nın PES serisiyle sözleşmesi bu sezon bitiyor ve UEFA, Japonlar'la anlaşmasını yenilemek istemiyor. UEFA ile FIFA serisi arasında anlaşmanın 3 yıllık olması bekleniyor.

 

3. FIFA 15'te Copa Libertadores ve Recopa South America olacak. İki Güney Amerika kupası 4 sezon boyunca FIFA'da yer alacak.

 

4. FIFA 15'te Uruguay, Paraguay, Venezuela gibi Güney Amerika liglerinin yanısıra, Estadio Nacional de Chile, Estadio Municipal de Calama ve Estadio San Carlos de Apoquindo olacak.

 

5. EA Sports, FIFA 15'e Hollanda 2. Ligi olan Jupiler League'i de koyacağını ekledi.

 

6. FIFA 15, satış ağını daha da genişletmek için Çin Ligi ile Suudi Arabistan Ligi'ni koyacak. Daha önce FIFA 13'te de benzeri bir uygulama görülmüştü.

 

7. 2 senedir Fenerbahçe ile lisans anlaşması yapamayan EA Sports'un bu sezon anlaşma yaptığı açıklandı. Önümüzdeki sezon Fenerbahçe, FIFA 15'te yerini alacak.

 

8. EA Sports, İspanya La Liga ve kulüpleriyle daha detaylı bir sözleşme imzaladı. FIFA 15'te La Liga'daki çoğu stadyumun orjinalini görebileceğiz.

 

9. FIFA 15 ile ilgili ilk resmi ve tam açıklama 10 Haziran'da gelecek. EA Sports, bu tarihte ilk ekran görüntülerini yayınlayacak ve E3 oyun fuarında demosu oynanabilecek.

 

10. Şu an İngiliz spikerler Martin Taylor ve Alan Smith görev alıyor. FIFA 15'te de yer alacaklar. Ayrıca, daha fazla ülke için ulusal dilde spiker olacak. Bu sene Rusya için Cherdantsev George spikerlik yapacak.

Edited by KenanK
Link to comment
Share on other sites

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...