Jump to content

Hırsızlara Önlem!


Recommended Posts

arkadaşlar ben template sitesini ypıcamda templateyi gösterirsem (Flash) çalınıyor :Dama göstermessem olmaz şimdi bununasıl hallederim?Flash ı fln bölebilir miyimki..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...

şimdi mesla templatemonster varya onda flash templateleri görebiliyorsunuz ve bölelikle SWF DECOMPİLER ile düzenleyebiliyorsunuz yani çalabiliyorsunuz benim sorunum bu eğer göstermezsem olmaz gösterrisemde olmaz nasıl bişi yapabilirim?

Link to comment
Share on other sites

çalmayı engelleyemezsin ama minimuma indirebilirsin.sonuçta sadece görüp aynısını yapacak bile çok insan var. minumuma indirmek içinde güvenlikle ilgili dökümanlar okuyup ona göre programlaman gerekiyor.Benim aklıma gelen kayıt olan kişiye ftp hesabı açarsın daha sonra o dosyayı bu arkadaşın ftp sine yükler program. bu arkadaşta çektikten sonra o ftp klasörü otomatik olarak silinir. Daha sonra templatelerin olduğu klasöre .htaccess yazarsın kimse o dosyaları indiremez. Dediğim gibi teknikleri biraz incelemen gerekiyor güvenlik yapman için.

Link to comment
Share on other sites

ya ben bişi düşündüm şidmi SWF yi GİF e çeviren program varya onunla siteleri çevirrim ama o da gösterriken çevirilcek yerleri bütün menüleri dolaşıo GİF olunca sadece 1 menü dolaşıp yniden başlıo bunu tamamen bütün menüleri gezen bi gif e çevirebilir miyim

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...