Jump to content

Combo Crew V1.3.2 Apk Full + Sd Data


Smartsis
 Share

Recommended Posts

pre_1400031671__fe1jf.jpg

 

Street Fighter™ 2'den Ryu, Chun Li, Ken ve Blanka, Viewtiful Joe™'dan Joe ve Out of this World'dan Lester Knight ında yer aldığı muhteşem bir aksiyon ve dövüş oyunu.Surata atılan bir yumruğun tüm sorunları çözebildiği, her şeyin Mr. Boss'a ait olduğu bir dünya. Şimdi gezegendeki en muhteşem dövüşçülerle savaşmak istiyor. Tutsak kaldığınız bu devasa kulede, onu devirmek için savaşmalısınız. Atari döneminin en iyi kavgacılarından esinlenilen Combo Crew hareketlerinizi bozacak hiçbir sanal tuşun bulunmadığı gerçek bir mücadeledir.Dokunmatik kontroller sorunsuz, hassas ve öğrenmesi kolay: yumruk / tekme atmak için bir parmakla kaydırma, kontra yapmak için dokunma ve özel kombolar için iki parmakla kaydırma yeterli. Süper kombo göstergeniz dolduğunda, kıyamet vakti geldi demektir - efsanevi kombolarla kötü çocukları yerle bir edebilirsiniz.
 
Bu aksiyonla dolu dövüş oyununu tek başınıza oynayabilir ya da tüm ekibinizi çağırabilirsiniz! Çevrimiçi arkadaşlarınızı nakavttan kurtarabilir (ya da sizi kurtarmalarını isteyebilir) ve global lider panolarında yüksek puan mücadelesi verebilirsiniz. Arena tarzı bölümlerdeki hızlı yakın dövüşler, Combo Crew oyununda ilerlerken heyecanın hiç azalmamasını sağlıyor. Yüzlerce görev, açılmayı bekleyen özellikler ve sonsuz mod sayesinde oyunu elinizden düşüremeyeceksiniz.
 
Özellikler:
• Parmaklarınızla dövüşün: çılgın komboları tetiklemek için düşmanlarınızı kesip biçin, savunmak için dokunun. Sanal D ped kullanılmayan modern bir dövüş oyunu!
• Cihazlar arasında eşzamansız çoklu oyuncu imkanı veren ilk mobil dövüş oyunu. Arkadaşlarınızı kurtarın ya da onlar sizi kurtarsın!
• Muhteşem kombo sistemi ve süper hareketlerle gerçek bir atari deneyimi.
• Kendilerine has dövüş tarzlarına sahip birçok kahraman ve öğrenilmeyi bekleyen 80'den fazla hareket.
• Daha eğlenceli kılmak için, efsanevi video oyunu karakterleri takıma katıldı ve dövüşe hazırlar: Street Fighter™ 2'den Ryu, Chun Li, Ken ve Blanka, Viewtiful Joe™'dan Joe ve Out of this World'dan Lester Knight. 
• Yüzlerce görev - tek başınıza tamamlayabilir ya da çevrimiçi arkadaşlarınızla yüksek puan mücadelesi yapabilirsiniz.
• Sonsuz puan modu, açılmayı ve toplanmayı bekleyen özellikler - tekrar tekrar oynamanız için tonlarca sebep.
• Cihazlarınız arasında otomatik olarak eşzamanlamak için oturum açın.
• Akıllı telefon veya tablet cihazınızda sorunsuz çalışır
 
Oyun için gerekli olan data (obb dosyası) rar dosyasında mevcuttur. Bu sayede kotanızı harcamadan direk gerekli dosyaları cihazınıza atarak oyun oynamanın zevkine varabileceksiniz...
 
KURULUM:
 
1- Dosyaları rardan çıkarınız.
 
2- Dosya içindeki com. diye başlayan klasörü telefonunuzdaki 'sdcard/Android/obb/' içindeki obb adlı klasöre atınız. Eğer obb diye bir klasör yoksa kendiniz obb adında yeni bir klasör oluşturun ve bu dosyayı içine atın.
 
3- Oyunun kurulumu için gerekli apk yı telefona atın ve kurun. İlk defa kurulum yapıyorsanız market harici uygulamaların kurmasına izin ver seçeneğini aktif etmeniz gerekebilir.
 
4- Bazı oyunlar ilk açılışta internetin açık omasını isteyebilir. Bunlarıda dikkate alınız.
 
UhDMSTD.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...