Jump to content

Maps With Me Pro, Offline Maps V2.6.2 Apk Full


Smartsis
 Share

Recommended Posts

pre_1400180724__q352.jpg

 

ANDROİD MOBİL CİHAZLAR İÇİN OFFLİNE HARİTA PROGRAMI
 
Maps With Me Pro, Offline Maps dünyanın tamamının haritalarına offline olarak görüntüleyebilirsiniz. Yani internet bağlantısı gerektirmeden ihtiyacınız olan ülkenin yada bölgenin haritasını görüntüleyebileceksiniz ve ekstra internet maliyetinden kurtulacaksınız.Ayrıca GPS i açtığınızda haritada bulunduğunuz yeri ve yakınınızdaki önemli yerleri görebileceksiniz...
 
MapsWithMe Pro (Haritalar Yanımda) ile seyahatlerinizi güvenle yapın! Tam olarak nerede olduğunuzu, en yakın restoranı, oteli ya da atraksiyonu nerede bulabileceğinizi artık her zaman bileceksiniz. Ve internet bağlantısına ihtiyacınız yok, çünkü haritaları kullanma ve üzerinde arama yapma tamamen çevrimdışı.
 
Özellikler:
• ÇEVRİMDIŞI ARAMA. Harita üzerindeki nesnelerle ihtiyacınız olan her şeyi bulun. Otomatik tavsiye özelliği ile harita üzerinde arama yapma hem daha kolay hem de daha hızlı.
• KATEGORİLERE GÖRE ARAMA. Haritalar üzerinde Yiyecek, Gezme, Mağazalar, vb. gibi popüler kategorilere göre arama yapabilirsiniz.
• GPS KONUMLANDIRMA. GPS konumlandırma ve pusula ile her zaman tam olarak nerede olduğunuzu bileceksiniz.
• YER İMLERİ. Favori yerlerinizi ya da seyahat noktalarınızı işaretlemek mi istiyorsunuz? Haritaya tıklayın ve istediğiniz yerleri yer imleri listesine ekleyin. Böylece, sonrasında tekrardan bulabilirsiniz.
•YER IMLERI IÇERI AKTARMA/DıŞARı AKTARMA. E-posta ile favori mekanlarınızı arkadaşlarınızla paylaşın ya da diğer haritalardan MapsWithMe'ye yer imleri ekleyin. KML/KMZ dosyaları desteklenmektedir.
• Yeni! KONUM PAYLAŞMA. E-posta veya sms ile harita üzerinde herhangi bir yeri işaretleyin. Mevcut konumunuzu arkadaşlarınızla paylaşın.
Avantajlar:
• OLDUKÇA HIZLI. Gri karelere son! Yenilikçi harita veri sıkıştırma yöntemimiz ile saniyeler içerisinde haritaları indirebilir ve kolaylıkla üzerlerinde gezinebilirsiniz.
• BÜTÜN ÜLKELER, BÜTÜN ŞEHİRLER. MapsWithMe Pro uygulamasını alırsanız, bütün Dünya cebinizde.
• GÜNCEL VERİ. Harita verileri, her gün yüzbinlerce kullanıcı tarafından harita verilerinin güncellendiği açık kaynak sunucusu olan OpenStreetMap üzerinden sağlanmaktadır. O nedenle, elinizdeki bilgilerin güncel olduğundan emin olabilirsiniz.
•NAVIGASYON IÇIN MÜKEMMEL. MapsWithMe uygulamasının şu an için navigasyon ya da güzergah planlayıcısı özelliği bulunmuyor, ancak otomatik izleme modu, hızlı işleme ve kesin GPS konumlandırma özellikleri harita uygulamamızı arabanızı sürerken yönünüzü kontrol edebilmenize olanak sağlayan mükemmel bir araç haline getiriyor.
Sürekli olarak yeni özellikler üzerine çalışıyoruz ve MapsWithMe uygulamasını nasıl geliştirebileceğimiz konusunda önerilerinizi duymaktan mutluluk duyarız. Bir sorunla karşılaşırsanız, bize bildirmeniz yeterli. Her isteğinize cevap vermekteyiz.
 
 
UhDMSTD.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...