Jump to content

Htc Cihazlar İçin S-Off Ve Root Yapma


yasak_ask
 Share

Recommended Posts

Bir çok HTC cihazını s-off ve root yapma gibi çeşitli özellikleri de içinde barındıran XDA geliştirici topluluğu tarafından geliştirilen HTC Super Tool programı bir çok HTC cihazında işe yaramaktadır.
 
 
Denenmiş CİHAZLAR listesi
  • HTC Sensation root
  • HTC Wildfire S root
  • HTC EVO 3D root
  • HTC EVO 4G root
  • HTC EVO Design 4G root
  • HTC Amaze 4G root
  • T-Mobile G2 root
  • myTouch 3G root
  • myTouch 3Gs root
  • myTouch 4G root
  • myTouch 4Gs root
  • HTC EVO Shift root
  • HTC Incredible root
  • HTC Inspire root
 
Aracı kullanmadan önce cihazınızından Ayarlar/Uygulamalar/Geliştirme menüsüne girip USB Ayıklama Modunu aktif hale getirin. Daha sonra buradan indireceğiniz sürücülerle cihazınızı bilgisayara USB kablosuyla bağlayıp yükleme yapın. Yüklemeden sonra bilgisayarınızın HTC akıllı telefonunuzu gördüğünden emin olun.
 
Cihazınızı bilgisayara USB kablosu ile bağlayıp tanıttıktan sonra aşağıdan HTC Super Tool'un son versiyonunu indirip herhangi bir yere çıkartın.
 
 
Çıkarttığınız Super Tool klasörünün içerisindeki run.bat dosyasını çalıştırın. Birkaç saniye bekledikten sonra program kullanıma hazır olacaktır.
 
 
CİHAZINIZI ROOTLAMAK İÇİN: programı açtıktan sonra 1 yazıp Enter butonuna basın. Herhangi bir tuşa basmanızı isteyen uyarılar alabilirsiniz. Bunlar geçtikten sonra tekrar aynı menüye döneceksiniz. Sontasında 2 yazıp tekrar Enter butonuna basın. Aynı şekilde yükleme gerçekleşecektir. Bu sırada cihazınız açılıp kapanabilir. Son olarak Uygulamalar menüsüne girip cihazınızda SuperUser uygulamasının yüklü olduğundan emin olun. Eğer yüklüyse root işleminiz başarıyla sonuçlanmıştır.
 
 
CİHAZINIZI S-OFF, SIM UNLOCK YAPMAK İÇİN: 3 yazıp Enter'a basın. Yükleme işlemi sırasında cihazınız açılıp kapanabilir. İşlemler bitip program ana menüye döndükten sonra cihazınızı kapatın. Ses Kısma + Güç butonlarına basılı tutarak Bootloader modunda açın. Ekranın üstünde S-OFF yazısını görüyorsanız işlem tamamlanmıştır.
 
 
4. seçenekle HTCDev üzerinden Bootloader'ınızın kilidini kaldırabilir, 5. seçenek ile tekrar kilitleyebilirsiniz. 6 ve 7. seçenekler ise; HTC Sense kullanıcı arayüzünü devre dışı bırakıp tekrar kullanılabilir yapmak için seçilebilir. 8 seçenekle Wireless Tether exploit'ini uygulayabilir, 9 seçenekle Android Market'i güncelleyebilir, son olarak 10 seçenekle de cihazınızı Unroot edebilirsiniz.
 
HTC Super Tool aracını herhangi bir HBOOT versiyonlu akıllı telefonda kullanabilirsiniz. Listede yer almayan HTC cihazları için de deneyebilirsiniz. Çünkü çalışmadığı yönünde bir açıklamada bulunulmamış.
Link to comment
Share on other sites

Arkadaşlar Konunun Ana Başlığının Alakası Değilde Ama Root Dediniz Aklıma Benim Tlf'num geldi Sizde LG P970 Root Programı Veya 4.2.1-4.2.2 Android Rom Var mı Güncel Olan Şimdiden Teşekkürler..

Link to comment
Share on other sites

fiziksel tuşlar devredışı 
bi recovery için sağlam lin bulup deneyeyim sonra da romu deneyeyim işallah olur

 

Ayrıca verdiğin linke daha önce baktım indirme dosyaları silinmişti

http://sbirgul.com/23-htc-wildfire-s-root-yapma-ve-rom-yukleme-100-denendi-.html#

 

Hocam rom manager ile cwm recovery yüklenebilir. Markette vardı yanlış bilmiyorsam

Link to comment
Share on other sites

hoca telefona rommanageri playstoreden kurdum  ClockworkMod Recovery ye tılayık telefon modelini seçtim  yüklemeye başladı %100 olunca "an error occured while flashing your recovery" dedi hata verdi 

sonra internetten baktımda bu siteyi gördüm bu siteden indirip telde kuramayız mı? 

https://www.clockworkmod.com/rommanager/device/marvel/developer/ThugEsquire?manifest=http%3A%2F%2Fdeveloper.clockworkmod.com%2Fdeveloper%2FThugEsquire%2Fmanifest&name=Font%20Packs%20for%20Android%204.0&deviceName=HTC%20Wildfire%20S
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...