Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

Mega Holdings Hakkında


HakanAlbayrak
 Share

Recommended Posts

  • 11 ay sonra...

her üye olanın dolandırılıp, onun da başkalarını dolandırmasını istedikleri ve üyelerin bu şekilde para kazanabileceklerini düşündükleri için olmasın? yav binlerce liraya cms kurulu hosting satıp zincir kurduğunuzu zannediyorsunuz. IQ seviyesi 2 hanenin üzerinde olan normal bir insan bu işin sahtekarlık olduğunu rahatlıkla anlayacaktır.

Link to comment
Share on other sites

  • Editor

Sebep?

Sebepmi ? Asıl katılması için bi sebep yok. Onca para ver hiç bi işe yaramaz web sitesi al birde o yetmezmiş gibi milletin peşinden dolan kandırmaya çalışıp 2milyar parasını alki seninde çarkın dönsün.

 

 

Ek :

 

Enes olgun bile gidip kendi hazırladıkları siteyi kullanmıyor wordpress kullanıyor :D

 

İnsanları kandıran hiç bir sistem ilgimi çekmemiştir.

 

Sistemin en güzel işleme yönüde yakın arkadaşlar üzeirnden gitmek.

ya kanka bana güvenmiyornmu la bak ben yapıyom. Güvenmesem seni niye çağırayım gibi sözlerle.

Tabi bizim milletimizde arkadaşı oldugu için kıramıyor katılıyor.

 

Birde milletin gözünü boyamak amaçlı işte kamplar felan :D

Edited by pairs
Link to comment
Share on other sites

  • Editor

arkadaşlar kusura bakmayında safsatadan ibaret değil söyledikleriniz 9 ayda 10 bin tl kazanmış kuzenimle beraber yapıyorum bu işi ve sürekli ilerlemeye devam ediyor kazanç sistemi

 

Kazanç sisteminde çok para kazanabilirsin ona bişey dediğim yok çünkü çok kanan var.

Ama insanları kandırarak para kazanma yöntemi bana ters.

Link to comment
Share on other sites

kandırıp kandırmamak kişiden kişiye göre değişir kardeşim kimi her şeyi dürüstçe açıklar kimiside işine geldiği gibi anlatır.


taş çatlasa 100 lira maliyeti olan siteyi 500 ve üzeri fiyatlardan kakalıyorlar işte :)

 

fiyat sadece hosting, domain vs. içermiyor. içerisinde kişisel gelişim ,iletişim, bilgi, EQ eğitimi, pazarlama eğitimi de mevcut. ayrıca fiyatının yüksek olması demek daha fazla komisyon demek

 

birde şunu düşünün çalıştığınız iş yerinde bir işçi şirketine günlük ortalama ne kadar kazandırıyor, aylık kendisi ne kazanıyor

Edited by PcKOaLi
Link to comment
Share on other sites

satılan şey sadece hayal, başka bir şey değil. kişisel gelişim vs. demişsin, videodaki arkadaşları gördük daha iş yaptıkları şirketin adını söyleyemeyen insanlar var. Mega holding diyen var mega hold deyip duraksayan var, ne kişisel gelişimi? Ha ben kısa yoldan para kazanmak istiyorum, isteyene satıyorum, kimini ben ikna ediyorum dersin amenna. ama haklı bir kazanç gibi gösterme çabalarını saf insanlara yedirebilirsiniz sadece. Emek verilmeden yapılan kazancın devamlılığı olmaz ve illaki bir yerden patlak verecektir. Simit sarayında toplantı düzenleyip milyarder olacağınızı söyleyen insanlardan bahsediyoruz.

Link to comment
Share on other sites

İşin garip yanı ise emek vermeden hiç bir şey elde edemiyorsunuz. Videoya gelecek olursak ironik bir durum söz konusu olduğu apaçık belli değilmi? Buna nasıl inanırsınız. Ayrıca bu hayal satma cümlesi de klişeleşmedimi artık. Gidin Şişli'de Plaza 33de şubesi mevcut iceri girin siz hyal satıyorsunuz deyin bakalım karşınıza neler sunacaklar. 

 

Şunu da belirtmek isterim bizler kar payı ortağı olarak görünüyoruz ve bunun içinde satın alırken ki ödediğimiz KDVnin haricinde satış yaptıktan sonrada stopaj ödemekteyiz.


Bu yaptığın iş sahtekarlıktan başka bir şey değil, bir de utanmadan kandırıp kandırmamak kişiye göre değişir diyorsun. Ayıp, günah...

 

İyide kardeşim bunun neyini anlamadın manava gittiğinde çürük meyveyi arkaya, olgun ve tazeleride öne dizen adamla, dürüst olanını ayırt edemiyormusun. Ayrıca ilmini artır, ondan sonra fetva vermeye kalkış!

Link to comment
Share on other sites

Türkiye'nin her ilinde şubesi olan mafya babalarının evine gidip "siz hayal satıyorsunuz" deyin bakalım karşınıza neler sunacaklar? Firmanın ne kadar büyük ya da yaygın olması kazancı legalleştirmiyor. Ben programcıyım. Karşımdaki insana günler boyu emek vererek istekleri doğrultusunda bir program yazarım ve müşteri bunu alıp işlerini kolaylaştırır, zamandan kazanır ve kazancını doğru şekilde yönetir. Demir ustası el emeği alın teri ile demiri döver, şekil verir ve müşterisine sunar. Müşteri bunu alıp penceresine takar, hırsızları önler, kürek yapar bahçesinin verimini artırır. Peki mega holdings ne veriyor? bir web sitesi. hemde 2000 TL. Bu web sitesi kullanıcıya ne kazanç sağlıyor? adını soyadını özgeçmişini yazıyor bitti gitti. Kişisel gelişim, hatibaet sanatı vb. gibi bilgiler ne yapıyor? Daha çok saf insanı kendi ağlarına katmaya yarıyor. Kardeşim elle tutulur, gözle görülür ne veriyorsunuz insana? onu deyiver hele sen. Bu arada o KDV ve Stopaj (eğer varsa) yüzünden devlet karışmıyordur size. 

Link to comment
Share on other sites

İyi güzel demir ustası demir yapar kaynak atar, programcı program yazar (eğer lisanslı yazılım kullanıyorsa), fırın ekmek üretir, çiftçi tarım işlerini yürütür.. demi oh ne güzel herkes somut bir şey üretiyor hiç soyut iş yapan yok. Peki bir öğretmen elle tutulur ne üretiyor?

 

Ayrıca sadece 3 yıllık web sitesi 300$ + KDV. yani olduki memnun kaldınız ikinci hissye girecek olursanız eğitim setlerini almıyorsunz

Edited by PcKOaLi
Link to comment
Share on other sites

Patronun ortaya koyduğu sermaye ve yatırım sayesinde emekçiler emek verebilir ve kazanabilir. Patron sermaye yatırır, riske girer, emekçide emeğiyle hem kendi kazanır hem de patronuna kazandırır. Bu olayın konumuzla zerre kadar alakası yok. 

 

Ben warezden indirmenin ve yaptığımın, yaptığımızın yasal ya da etik olduğunu savunmadım ki? bu tartışılır. yasalara göre yasak, dine göre haram olabilir ama sen yaptığın işin legal ve etik olduğunu savunuyorsun. zaten sıkıntı buradan çıkıyor.

 

(yine de belirteyim. Programlama için Visual Studio Community Edition kullanıyorum, ücretsizdir. PHP zaten açık kaynak kodlu.)

Link to comment
Share on other sites

  • Editor

İyi güzel demir ustası demir yapar kaynak atar, programcı program yazar (eğer lisanslı yazılım kullanıyorsa), fırın ekmek üretir, çiftçi tarım işlerini yürütür.. demi oh ne güzel herkes somut bir şey üretiyor hiç soyut iş yapan yok. Peki bir öğretmen elle tutulur ne üretiyor?

 

Ayrıca sadece 3 yıllık web sitesi 300$ + KDV gerisini siz hesaplayın

Soruna cevaben; Hiç bir şey  :rolleyes2: 

Link to comment
Share on other sites

Soruna cevaben; Hiç bir şey  :rolleyes2: 

 

 

bir öğretmen ne mi üretir? :o

 

XCyyXer.png

 

sana daha da diyecek hiç bir şeyim yok. bol kazançlar.

 

 

Farkına varamadınız galiba aynı şeyi savunuyoruz bir öğretmen bilgisini paylaşır, hizmet üretir, elle tutulur somut bir şey üretmez


Bu insanlarda mı yalan söylüyor?.. Saygılarımla

https://www.sikayetvar.com/mega-grup-bilisim

 

Abi istersen birde sahibinden e bak. Dünyada network marketingi 70 milyon civarı kişi yapıyor Türkiye'de ise 2 binden fazla insan Mega Holdings te. bence 2 bine 11 şikayet olası bir durum.

 

herkese hayırlı geceler...

Edited by PcKOaLi
Link to comment
Share on other sites

Ben bu konu hakkında fazlasıyla araştırma yaptım. 

Mega holdings aslında yalan söyleyen bir firma değil ancak verilen rakam çok fazla.

2000 TL gibi bir rakama üye olup 100 liraya yapılabilecek bir websitesi satın almak hiç karlı bir iş değil.

Bende farklı bir network sistemine üyeyim. İsmi LR Health and Beauty. Alman firması. Sağlık ve kozmetik üzerine ürünleri var.

Sen diyorsun ki 2000 TL'yi veriyorsun ama sadece web sitesine sahip olmuyorsun. Eğitimler v.s de içinde diyorsun.

Güzel kardeşim benim üye olduğum network firmasıda aynı şekilde ürün eğitimleri,başlangıç seminerleri gibi hizmetler sunuyor. Üstelik üyelik ücretleride 85,200 ve 350 TL gibi makul fiyatlarla ve bu fiyatlara sana ürün geliyor. Bu ürünleri istersen kullan istersen sat sana kalmış. Şirket asla zorlama yapmıyor. Seni aramıyor neden üye yapmıyorsun neden çalışmıyorsun tarzında. Çalışırsan başarabileceğini söylüyor ki şu anda en yakınımdaki insan sırf bu işten yüksek miktarlarda para kazanıyor. 

Bir noktaya da dikkat çekmek istiyorum. Benim çalıştığım firmada herkes eşit ve adil. Şirkette yüksek rütbeli adamında hakları aynı en düşük paketten giriş yapanında hakkı aynıdır. 

İstersen bir araştır. Şirketini kötülemek gibi bir niyetim söz konusu değil. Sadece aynı şartları farklı kulvarda daha iyi bir rakama sunan bir firma daha var onu söylemek istedim. :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...