Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

4.7 Inçlik Iphone 6, 19 Eylül'de Satışa Sunulacak


Bay_RC
 Share

Recommended Posts

iphone6.jpg

 

iPhone 6’yı bekleyenlerden misiniz? Eğer öyle ise, Çin’den iPhone 6’ya kavuşabileceğiniz tarihle ilgili sizin için bir haber var.

Çinli internet portalı Tencent’in, Apple’ın tedarik zinciri içerisindeki kaynaklarından edindiği bilgilere göre Apple, yeni nesil 4.7 inçlik iPhone 6’yı 19 Eylül tarihinde, aralarında Çin’in de bulunduğu birçok ülkede satışa sunacak.

Aslında bu, iPhone 6'nın satışa sunulacağı tarih olarak 19 Eylül tarihini ilk duyuşumuz değil. Hatırlanacağı gibi Apple’ın en büyük iş ortaklarından Deutsche Telekom, çağrı merkezi aracılığıyla müşterilerine iPhone 6’nın 19 Eylül’de satışa sunulacağı bilgisini paylaşmıştı. Özellikle ABD ve Almanya’da Apple ile Deutsche Telekom’un aralarındaki yoğun iş ortaklığı göz önüne alındığında; 19 Eylül tarihi, iPhone 6’nın satışa sunulacağı en kuvvetli tarih olarak öne çıkıyor.

Tencent sitesinin iPhone 6 hakkında aktardığı bununla sınırlı değil. Sitenin kaynaklarına göre Apple, iPhone 6 ile birlikte 16GB’lık depolama kapasitesine de veda edecek. Eğer iddia doğru çıkarsa, kullanıcılar 16GB’lık iPhone 5s’in fiyatına 32GB’lık iPhone 6, 32GB’lık iPhone 5s’in fiyatına ise 64GB’lık iPhone 6 sahibi olabilecekler.

Merak edenler için Apple’ın son üç iPhone modelini (iPhone 4s’den önceki iPhone modellerinde haziran-haziran ürün çevrimi benimsenmişti) satışa sunduğu tarihleri de hatırlatmakta fayda var:

  • iPhone 5s & 5c: 20 Eylül 2013
  • iPhone 5: 21 Eylül 2012
  • iPhone 4s: 14 Ekim

[spoiler]http://www.donanimhaber.com/iphone/haberleri/47-inclik-iPhone-32GB--64GBlik-depolama-kapasitesi-ile-19-Eylulde-satisa-sunulacak.htm[/spoiler]

Edited by RoyalCrown_SeRCaN
Link to comment
Share on other sites

ekranin buyugu iyi olurda elde tutmak sıkıntı uzanıp bakarken filan

 

discovery'i alırken adam iki seçenek sunmuştu. Biri discovery (4.7") diğeri Samsung Grand Neo (5.1"). Ben kamera ve hafıza yüzünden baya bir düşünceden sonra discovery'de karar kıldım. İyikide discovery almışım diyorum. İnanın benim elim biraz büyük tek elle işlem yaparken zorlanıyorum mesaj yazmak zor. Birde grand neo'yu alsam nörücektim bilemiyorum yani :D

Edited by RoyalCrown_SeRCaN
Link to comment
Share on other sites

 

discovery'i alırken adam iki seçenek sunmuştu. Biri discovery (4.7") diğeri Samsung Grand Neo (5.1"). Ben kamera ve hafıza yüzünden baya bir düşünceden sonra discovery'de karar kıldım. İyikide discovery almışım diyorum. İnanın benim elim biraz büyük tek elle işlem yaparken zorlanıyorum mesaj yazmak bie zor. Birde grand neo'yu alsam nörücektim bilemiyorum yani :D

senin discoveriye sadece = işareti içeren bi sms gelsin bakalım :)

Link to comment
Share on other sites

sistem kapali falan ama kaliteliside bu yani eskiler zaten ölüyo diğer telefonlarda ölmüyormu ölmese ölmese 3310 ölmezdi:)

sen çok eskiye gitmişşin mesela ıphone 3 ile  o zamana denk bi telefonu kıyasla

Link to comment
Share on other sites

  • Administrator

Sistem kapalı diyen arkadaşlar jailbreak nedir duymamışlar. Ayrıca sistemin kapalı olması bir çok kullanıcı için faydalı bir durum. Androiddeki gibi playstore'den virüslü program indirip telefonu bozma şansları yok.

Link to comment
Share on other sites

  • Administrator

 jailbreak attın mı telefona ıtunes olmadan mp3  video yükleniyormu bide androidddeki gibi telefon hafızasına yada  hafıza kartı  erişip dosya silme taşıma işlemleri yapılabiliyormu ?

Kralı yapılıyor. Şu an ağ çalışma grubu altında iphonemi görüp dosya sistemine wireless üstünden bile erişebiliyorum.

Link to comment
Share on other sites

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...