Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

Portable Program Nasıl Hazırlanır?


doruk101
 Share

Recommended Posts

  • 5 ay sonra...
  • 5 ay sonra...

Kendi çalışmam.Baştan sona detaylı bir şekilde anlattım. Görsel anlatım tamamen yardımcı olacaktır sizlere.Öncelikle basit bir programdan başlayın yapmaya. ( winrar-winsnap-shutter vb. ) Elimden geldiğince yardımcı olacağım sizlere.Önümüzdeki günlerde yeni anlatımlar eklemeye çalışacağım.Görsel anlatım beta tester :D tarafından test edilmiştir.Sorunsuz çalışmaktadır. :p

Download Video : 38.8 Mb. 6 dakika 17 saniye. Baştan sona reklam kokan bir video oldu :p ( boyutunu daha fazla küçültemedim, yazılar okunmuyordu )


http://rapidshare.com/files/29383587/portable_program_haz__305_rlama_www.TnCTR.com_._doruk101_._.wmv[/CODE]

Gerekli olan program.

Download : 5.7 Mb.

[CODE]http://rapidshare.com/files/29397083/portable_hazirlama_program__305_.rar[/CODE]

Gerekli olan yama.

Download : 178 Kb.

[CODE]http://rapidshare.com/files/29395396/yama.rar[/CODE]

Yama alternatif

[CODE]http://dosyam.net/?id=yyt57m[/CODE]

yaw doruk kardes emegıne cıdden saglık ı anlatmıssın ama alternatıf lınk koysaydın weyatta hepsını bır arada koysaydın sence daha ıyı olmazmıydı ?

Link to comment
Share on other sites

  • 6 ay sonra...

Doruk101 hocam, bu konudaki tecrübelerine dayanarak bir sorum olacak, genelde portable programlar gördüğüm kadarı ile kurulumu yapılacak olan programları portable 'a çeviriyor, ancak ben şu an için, bilgisayarımda kurulu olan bir programı portable yapmak istiyorsam ne yapmama gerekiyor, bunun için önereceğin bir program varmıdır (winrar sfx uygulamalı oluşturma haricinde), palaşımların için teşekkürler, kolay gelsin..

Link to comment
Share on other sites

  • 5 ay sonra...
  • 3 hafta sonra ...
  • 4 ay sonra...
  • 1 ay sonra...
  • 7 ay sonra...
  • 3 ay sonra...
  • 8 years yıl...

Alıntıdır...

technopat.net/sosyal/konu/portable-program-yapma-rehberi.477349

 

Portable programlar diğer adıyla taşınabilir programlar kuruluma ihtiyaç duymaksızın tek tıklama ile çalışan programlardır. Bu rehberde bir programın nasıl portable yapıldığını anlatacağım. Bu yaptığımız portable programlar kesinlikle temp klasöründe kalıntı bırakmaz kapanınca kendisini temp klasöründen siler. Başka türlü de portable program yapma yöntemleri var ama bana göre en sağlam yöntem 7z SFX Builder ile yapmak.

Gerekli programlar:
7-Zip
7z SFX Builder
Portable yapacağımız programın Program Files dosyaları

Gerekli olan 7-Zip ve 7z SFX Builder programlarının linkleri:



Mevcut değilse. Türkçe dil dosyasını ( ilgili klasöre atıp programda dil bölümünden seçin )

Please register to see this content.
858289344_Ekrangrnts2021-11-10071823.jpg.9d011da2a21882b78747c4424f608a1b.jpg

1. Adım - Aşağıdaki gibi programın kısayoluna sağ tıklayıp özellikler kısmından dosya konumunu aç diyerek ya da XP kullanıyorsanız benim gibi hedef bul diyerek programın kurulu olduğu dizine girin.

1.PNG




2.Adım - Sonrasında tüm dosyaları seçip 7-Zip ile arşivle diyerek arşivleme ekranını açalım.
 

2.PNG



3. Adım - Arşivle dedikten sonra karşınıza bu ekran çıktıktan sonra 7z olarak sıkıştırma düzeyini seçip başka bir ayara dokunmadan tamam yazısını tıklatarak arşivleyelim. Ben ultra sıkıştırma öneririm dosyanın boyutu önemli ölçüde küçülüyor.
 

3.PNG


4. Adım: 7z arşivimize sağ tıklayarak Open with 7z SFX Builder seçiyoruz.
 

4.PNG



5.Adım: Çıkan ekrandan SFX Seçenekleri kısmına tıklıyoruz.
 

5.PNG




6. Adım: Bu ekrandan SFX modülü olarak 7zsd_All seçiyoruz ardından “Aşağıdaki SFX modülünü kullan” seçeneğini işaretliyoruz. Portable programın UPX ile de sıkıştırılmasını istiyorsanız “SFX modülünü UPX ile sıkıştır” seçeneğini işaretleyin. Ben işaretlemedim çünkü hem boyuta fazla bir etkisi yok hemde çoğu AV yazılımı UPX ile sıkıştırılmış dosyaları virüs olarak algılayabiliyor. Kaydet tıklayarak bu ekranı şimdi kapatalım.
 

6.PNG



7.Adım: Şimdi çalıştır kısmını tıklatarak karşınıza gelen ekranda artı işaretine tıklayalım. Çıkan ekranda dosya kısmına programımızın “.exe” dosyasının adını uzantısıyla yazalım ve kaydet diyelim. Ve ardından vazgeç diyerek çıkalım.
 

7.PNG



8.Adım: Başlık/Metin kısmına tıklayalım ve ardından “Ayrıştırma başlığı” kısmına portable açılırken başlıkta ne yazacağını yazabilirsiniz. Ben “Portable dosyaları ayrıştırılıyor…” yazdım.

8.PNG



9.Adım: Diyaloglar kısmına tıklayalım ve ExtractDialogText kısmına tıklayalım ve ardından başlığın altında ne yazacağını yazalım. Ben “Subway Surfers birazdan çalışacak lütfen bekleyiniz…” yazdım. Dene diyerek yazıların nasıl gözüktüğüne bakabilirsiniz. Ben dene kısmına bastım. Böyle gözüktü.
 

9.PNG


10. Adım: SFX kısmına tıklayarak karşınıza çıkan ekranda SFX Dizini kısmına dosyanın nereye hangi isimle kaydedileceğini göz işaretine tıklayarak seçin. Göz işaretini göremiyorsanız kırmızı olarak işaretlediğim yerdir. Ardından SFX Simgesi kısmına portable dosyamızın simgesini seçin. Ve ardından SFX Yap diyerek portable programımızı hazırlayalım. Ben hepsini resimde gördüğünüz üzere kendime göre ayarladım.
 

10.PNG


Hepsi bu kadar.
Not: Bu anlatım kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz ve kopyalanamaz.


Not: Bu anlatım kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz ve kopyalanamaz.
Written by
Akil Gündoğan
Terapat · Türkiye - İşler güçler...
Allah yardımcımız olsun.
20 Eylül 2014

 

Gayet güzel iş görüyor...

Edited by kadetti
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

  • 1 yıl yıl...
  • 11 ay sonra...

 (fcportables.com dan) :

 

Turbo Studio ile :

Taşınabilir uygulamalar, kullandığınız her bilgisayara yüklemenize gerek kalmadan yazılımınızı gittiğiniz her yere yanınızda götürmenin harika bir yoludur. Bu eğitimde, favori uygulamalarınızın taşınabilir sürümlerini oluşturmak için Turbo Studio'yu nasıl kullanacağınızı göstereceğiz.

Turbo Studio nedir?

Turbo Studio, kurulum gerektirmeden çalışabilen taşınabilir yazılım paketleri oluşturmanıza olanak tanıyan güçlü bir uygulama sanallaştırma aracıdır. Turbo Studio ile uygulamalarınızı ve bağımlılıklarını herhangi bir Windows bilgisayarda çalıştırılabilen tek bir yürütülebilir dosyada paketleyebilirsiniz.

Başlarken

Turbo Studio'yu kullanmaya başlamak için uygulamayı resmi web sitesinden indirip yüklemeniz gerekir. Kurulduktan sonra Turbo Studio'yu başlatın ve bir karşılama ekranı ile karşılaşacaksınız. Buradan, ilk taşınabilir uygulamanızı oluşturmaya başlamak için "Yeni Proje Oluştur" düğmesine tıklayın.

turbo-studio-guide

Uygulamanızı Seçme

Turbo Studio ile taşınabilir bir uygulama oluşturmanın ilk adımı, paketlemek istediğiniz uygulamayı seçmektir. "Gözat" düğmesini tıklayın ve paketlemek istediğiniz uygulama için yürütülebilir dosyayı (.exe) bulun. Uygulamayı seçtikten sonra, Turbo Studio bağımlılıklarını analiz edecek ve sizin için bir proje oluşturacaktır. Turbo Studio'nun son sürümleri, kurulumdan önce ve sonra sistem anlık görüntüleri oluşturmadan uygulamanızı yakalayan kullanışlı bir "Yakalamayı Başlat" düğmesi ekledi.

Uygulamanızı Özelleştirme

Artık uygulamanızı Turbo Studio'ya yüklediğinize göre, kayıt defteri anahtarları, dosya ilişkilendirmeleri ve diğer ayarları ekleyerek özelleştirebilirsiniz. Bu, uygulamanızın nerede yürütüldüğüne bakılmaksızın tam olarak istediğiniz gibi çalışmasını sağlar.

Bağımlılık Ekleme

Taşınabilir bir uygulama oluşturmanın en önemli adımlarından biri, gerekli tüm bağımlılıkların dahil edilmesini sağlamaktır. Bu bağımlılıklar, uygulamanın düzgün çalışması için gereken DLL'leri, yapılandırma dosyalarını ve diğer bileşenleri içerebilir.

Uygulamanıza bağımlılıklar eklemek için, bunları kurulum işlemi sırasında yüklemeniz yeterlidir, Turbo Studio, paketleme işlemi sırasında bağımlılıkları otomatik olarak algılayacak şekilde yapılandırılmıştır.

turbo-studio-tutorial

Taşınabilir Uygulamanızı Oluşturma

Taşınabilir uygulamanızın yapılandırmasından memnun kaldığınızda, onu oluşturmanın zamanı geldi. Paketleme işlemini başlatmak için Proje Düzenleyici'deki "Oluştur" düğmesine tıklayın. Turbo Studio, gerekli tüm dosyaları ve bileşenleri, herhangi bir Windows bilgisayarda çalıştırabileceğiniz tek bir yürütülebilir dosyada derleyecektir.

Taşınabilir Uygulamanızı Kullanma

Taşınabilir uygulamanız paketlenmiş ve kullanıma hazır olduğunda, tek yapmanız gereken yürütülebilir dosyayı bir USB sürücüsüne veya başka bir taşınabilir depolama aygıtına kopyalamaktır. Daha sonra herhangi bir Windows bilgisayara takabilir ve uygulamayı yüklemeye gerek kalmadan çalıştırabilirsiniz.

Taşınabilir Uygulamanızı Güncelleme

Taşınabilir uygulamanızı güncellemeniz gerekiyorsa, projeyi Turbo Studio'da açmanız ve gerekli değişiklikleri yapmanız yeterlidir. Daha sonra, güncelleştirilmiş sürümle yeni bir taşınabilir yürütülebilir dosya oluşturmak için uygulamayı yeniden oluşturabilirsiniz.

Son

Turbo Studio ile taşınabilir uygulamalar oluşturmak basit ve kolaydır. Bu öğreticide özetlenen adımları izleyerek, sık kullandığınız uygulamaları kolayca paketleyebilir ve gittiğiniz her yere yanınızda götürebilirsiniz. İster yazılımınızı dağıtmak isteyen bir geliştirici olun, ister en sevdiği uygulamaları birden fazla bilgisayarda kullanmak isteyen biri olun, Turbo Studio taşınabilir yazılım paketleri oluşturmak için güçlü bir çözüm sunar.

Cameyo ile Taşınabilir Yazılım Nasıl Yapılır

Taşınabilir yazılım yapmak için kullanabileceğiniz birkaç yöntem vardır ve çeşitli araçlar kullanılabilir. Bu öğreticiyi gerçekten sevdiğim ve her gün kullandığım belirli bir programa odaklamak istiyorum... CAMEYO.

Hızlı bir öğrenme eğrisine sahiptir ve taşınabilir uygulamalarınızı birkaç dakika içinde "yayınlayabilirsiniz". CAMEYO'daki insanlar, yazılımlarının tamamen işlevsel, ÜCRETSİZ bir sürümünü sunarlar, ancak CAMEYO tarafından oluşturulan paketlerin aşırı özelleştirmeleri için bir lisans tavsiye edilenden daha fazladır ve rakip programlardan çok daha ucuzdur.

cameyo-tutorial

Bir programın taşınabilir bir yazılıma dönüştürülmesi işlemine "paketleme" denir. İşlem, "taşınabilir" hale getirmek istediğiniz programın kurulumundan önce sisteminizin anlık görüntüsünü almaktan ibarettir, ardından Cameyo kurulumu "yakalar" ve program kurulumunun sisteminizde yaptığı tüm farklılıkları "paketler" ve size taşınabilir bir uygulama çalıştırmaya hazırdır. Bu adım tamamlandıktan sonra, bu yazılımı yeniden yüklemenize gerek kalmadan herhangi bir makinede kullanabileceksiniz. Ayrıca, CAMEYO tarafından oluşturulan taşınabilir uygulamalar "yalıtılmış modda" çalışabilir ve Windows kararlılığınıza asla müdahale etmez (normal yazılımların aksine).

Cameyo, sanal yazılım paketleri oluşturmak ve düzenlemek için tartışmasız en basit uygulama sanallaştırma yazılımıdır. Sadece aşağıdaki basit adımları izleyin.

Not: Paketlemenin temiz bir sanal makinede yapılması gerekir (kişisel olarak VMWARE Workstation ve İşletim Sistemini yalnızca üzerinde herhangi bir ek yazılım yüklü olmadan kullanıyorum). Kendi makinenizde veya üzerinde başka yazılım ve bileşenlerin yüklü olduğu herhangi bir makinede paketlemekten kaçının. Bilgisayarınıza zarar vermez, ancak örneğin, paketlediğiniz programın çalışması için bazı çalışma zamanı dosyaları gerekiyorsa ve kendi "normal" sisteminizde bunlar zaten yüklüyse... Kurulum bunları yüklemez ve taşınabilir uygulamayı bu çalışma zamanlarına sahip olmayan farklı bir sistemde çalıştıramazsınız.

1. Cameyo'yu başlatın ve başlangıç menüsünde "Bir kurulum yakala"yı seçin:

cameyo-start

2. Packager'ın sisteminizin mevcut durumundaki kurulum öncesi anlık görüntüsünü yakalamasını bekleyin.

cameyo-snapshot

3. Anlık görüntü alındıktan sonra aşağıdaki pencere görünecektir:

cameyo-waiting

Bu noktada, paketlemek istediğiniz yazılımı yükleyin (kurulum, kayıt, özel ayarlar... her şey CAMEYO tarafından yakalanır).

4. Yazılımınızın kurulumu bittiğinde, ekranınızın sağ alt köşesinde gördüğünüz Cameyo'nun paketleyici penceresinde "Yükleme bitti" düğmesine basın. Cameyo'nun sisteminizin anlık görüntüsünü oluşturması (bu sefer kurulum sonrası) ve farklılıkları analiz etmesi birkaç dakika sürecektir.

5. Hepsi bu kadar! Paket, "Belgelerim\Cameyo paketleri" klasörünün altına yerleştirilir:

Diğer taşınabilir yazılım oluşturma araçlarından farklı olarak Cameyo, oluşturduğunuz her sanal paketi düzenlemenizi gerektirmez. Program çalıştırılmaya hazırdır, ancak neredeyse her zaman gereksiz dosyaları (örneğin kaldırıcılar) kaldırarak "paketi" özelleştirmek isteyeceksiniz.

Bir paketi Cameyo.exe yürütülebilir dosyasına sürükleyerek VEYA Cameyo'yu başlatıp "Paketi düzenle"yi seçerek düzenleyebilirsiniz.

Paket açıldıktan sonra ekran aşağıdaki gibi görünecektir:

cameyo-package-editor

Bu ekrandan taşınabilir uygulamanızın her yönünü düzenleyebilirsiniz... simgeler, bellek yönetimi, ayarların nereye kaydedileceği, izolasyon modu... ve daha fazlası.

CAMEYO, taşınabilir yazılım yapmak için gerçekten güçlü bir araçtır. CAMEYO'daki insanlar duyarlıdır ve diğer "taşınabilir üreticiler" deneyiminden yararlanabileceğiniz bir destek forumu vardır.

CAMEYO'yu indirebilirsiniz... 

Please register to see this content.

ThinApp ile Taşınabilir Yazılım Nasıl Yapılır?

Başlamadan önce, ThinApp'in ne olduğunu ve taşınabilir yazılım oluşturmak için neden yararlı olduğunu açıklamama izin verin.

ThinApp, kurulum gerektirmeden herhangi bir Windows işletim sisteminde çalışabilen taşınabilir uygulamalar oluşturmanıza olanak tanıyan bir yazılım paketleme aracıdır. Bu, uygulamanızı sanal bir kapsayıcıya paketleyebileceğiniz ve kullanıcılara tek bir yürütülebilir dosya olarak dağıtabileceğiniz anlamına gelir.

ThinApp ile taşınabilir yazılım oluşturmanın aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli avantajları vardır:

  1. Esneklik: Kullanıcılar, uygulamayı bilgisayarlarına yüklemeye gerek kalmadan bir USB sürücüsünden veya ağ paylaşımından çalıştırabilir.
  2. Taşınabilirlik: Uygulama, bilgisayarlar arasında kolayca taşınabilir, bu da onu kullanıcıların sık sık cihaz değiştirdiği ortamlarda kullanım için ideal hale getirir.
  3. Güvenlik: Uygulama sanal ortamda çalıştığı için host işletim sisteminden izole edilmiş ve saldıya karşı açıklar daha azdır .

Artık ThinApp kullanmanın faydalarını anladığınıza göre, ThinApp kullanarak kendi taşınabilir yazılımınızı nasıl oluşturacağınıza ilişkin adım adım kılavuza geçelim:

1. Adım: ThinApp'ı yükleyin

İlk adım, ThinApp'i bilgisayarınıza indirip kurmaktır. ThinApp'in en son sürümünü VMware web sitesinden indirebilirsiniz. Kurulum tamamlandıktan sonra ThinApp'ı başlatın ve paketinizi oluşturmaya başlamak için "Yakala" düğmesine tıklayın.

2. Adım: Uygulamayı Yakalayın

thinapp-guide

1) Ardından, taşınabilir hale getirmek istediğiniz uygulamayı yakalamanız gerekir. Bunu yapmak için şu adımları uygulayın:

2) Yeni bir proje oluşturmak için "İleri" düğmesine tıklayın.

3) "Ön Tarama" düğmesine tıklayın.

thinapp-tutorial

4) Uygulama için yükleyiciyi çalıştırın ve sanal ortama kurmak için istemleri izleyin.

5) Kurulum tamamlandıktan sonra, yükleyici tarafından yapılan değişiklikleri yakalamaya başlamak için "Tarama Sonrası" düğmesine tıklayın.

thinapp-capture-guide

Yükleyici tarafından yapılan değişiklikleri gözden geçirin ve gerekli tüm dosyaların ve kayıt defteri girdilerinin yakalandığını doğrulayın.

Paketi oluşturmak için "Oluştur" düğmesine tıklayın.

3. Adım: Paketi Test Edin

Paket oluşturulduktan sonra, düzgün çalıştığından emin olmak için test edebilirsiniz. Bunu yapmak için şu adımları uygulayın:

  1. Paketi bir test makinesine kopyalayın.
  2. Uygulamayı başlatmak için yürütülebilir dosyaya çift tıklayın.
  3. Uygulamanın düzgün çalıştığını ve tüm özelliklerin beklendiği gibi çalıştığını doğrulayın.
  4. Desteklenen tüm işletim sistemlerinde çalıştığından emin olmak için uygulamayı farklı makinelerde test edin.

4. Adım: Paketi Dağıtma

Son olarak, taşınabilir uygulamanızı kullanıcılara dağıtabilirsiniz. Paketinizi dağıtmanın aşağıdakiler de dahil olmak üzere birkaç yolu vardır:

  1. Paketi bir ağ paylaşımında barındırma ve kullanıcılara yürütülebilir dosya için bir kısayol sağlama.
  2. Paketi bir USB sürücüsüne veya başka bir taşınabilir ortama dağıtma.
  3. Kullanıcılara bir web sitesindeki pakete indirme bağlantısı sağlamak.

Paketi dağıtırken, belirli işletim sistemi sürümleri veya bağımlılıkları gerektirebileceğini unutmayın. Uygulamayı çalıştırmayı denemeden önce kullanıcıları gereksinimler hakkında bilgilendirdiğinizden emin olun.

Son

Sonuç olarak, ThinApp, kurulum gerektirmeden herhangi bir Windows işletim sisteminde kullanılabilecek taşınabilir yazılımlar oluşturmanın kolay bir yolunu sunar. Bu öğreticide özetlenen adımları izleyerek, kullanıcılara dağıtmak üzere kendi taşınabilir uygulamalarınızı hızlı ve kolay bir şekilde oluşturabilirsiniz. Desteklenen tüm işletim sistemlerinde düzgün çalıştığından emin olmak için uygulamanızı dağıtmadan önce her zaman kapsamlı bir şekilde test etmeyi unutmayın.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 ay sonra...

AppData klasörü nedir?

AppData klasörü, bilgisayarınızdaki uygulamalara özel ayarları, dosyaları ve verileri içerir. Klasör, Dosya Gezgini'nde varsayılan olarak gizlidir ve üç gizli alt klasör içerir: Yerel , YerelDüşük ve Roaming .

-" Roaming . Bu klasör ( %uygulama verisi% ), kullanıcı profilinizle birlikte bir bilgisayardan diğerine (örneğin etki alanı ortamında) taşınabilecek verileri içerir, çünkü bu veriler bir sunucuyla senkronizasyonu destekler. Örneğin bir etki alanındaki farklı bir bilgisayarda oturum açarsanız, Web tarayıcınızın Sık Kullanılanları veya yer imleri kullanılabilir olacaktır.

-" Yerel . Bu klasör ( %localappdata% ), kullanıcı profilinizle taşınamayan veriler içeriyor. Bu veriler genellikle bilgisayara özeldir veya bir sunucuyla senkronize edilemeyecek kadar büyüktür. Örneğin web tarayıcıları genellikle geçici dosyaları bu klasörde saklar.

YerelDüşük . Bu klasör ( %appdata%/…/locallow ) taşınamayan veriler içerir ancak aynı zamanda daha düşük bir erişim düzeyi sunar. Örneğin bir web tarayıcısını korumalı veya güvenli modda çalıştırırsanız uygulama yalnızca LocalLow klasöründeki verilere erişebilir.

Uygulamaların kendisi Yerel , YerelDüşük veya Roaming klasörlerine kaydedilip kaydedilmeyeceğini seçer . Çoğu masaüstü uygulaması varsayılan olarak Dolaşım klasörünü kullanırken Windows Mağazası uygulamalarının çoğu varsayılan olarak Yerel klasörü kullanır.

AppData klasöründeki dosya veya klasörlerin taşınmasını, silinmesini veya değiştirilmesini önermiyoruz. Bu tür bir müdahale, uygulamaların çalışma performansını tehlikeye atabilir veya uygulamaların tamamen çalışmasını engelleyebilir.

( AppData klasörü nedir? Bilgiler Resmi Microsoft Sitesinden Alınmıştır)

Uygulama Kurulumu Ve Her Şeyin Üstünde Taşınabilir .

C:\Users\PC Kullanıcı Adı\AppData\Roaming

“ PC Kullanıcı Adı ” yazan yere bilgisayarınızda kullandığınız kullanıcı adını girin. abc bilgisayarında kullanılan kullanıcı adıdır.

Örneğin, bilgisayarınızdaki kullanıcı adı niv ise yolunuz aşağıdaki gibidir: C:\Users\ niv \appdata

" appdata ” klasörünü açmak için :

1) Windows çubuğunun sol alt kısmındaki Başlat düğmesine tıklayın .

2)" Programları ve dosyaları ara " alanına şunu yazın (veya kullanıcı adınızı girerek kopyalayın) : C:\Users\PC Kullanıcı Adı\AppData\Roaming veya şunu kopyalayıp yapıştırın : %appdata%

3) Klavyeden “ Enter ” tuşuna tıklayın .

4) Sonuç listesinin en üstünde görünecek olan Dolaşım klasörünün üzerine fare işaretçisiyle tıklayın .

5) Dolaşım klasörünü açtıktan sonra , kullandığınız Taşınabilir programın ( veya kurulum programının ) klasörünü " kaydeterek " Kopyala işlemini gerçekleştirin .

Edited by cmlacla
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...