Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

8506furkan
 Share

Recommended Posts

Windows9.jpg

 

 

Piyasada dolaşan bazı söylentilere bakılırsa, Microsoft çok yakında Windows 9′u karşımıza çıkarabilir.

 

Özellikle Rusya kökenli bazı söylentilere göre, Microsoft bu sonbaharda Windows 9 için büyük bir reklam kampanyası başlatabilir. Söylentiler sadece Windows 9′un geleceğini fısıldamakla kalmıyor.

 

Bu yeni sürümde Microsoft’un şimdiye kadar olandan daha farklı bir yazılım aktivasyon sistemine geçeceği de söyleniyor.

Bu yeni aktivasyon sisteminde ürün anahtarlarının tüketici tarafından elle girilmesi diye bir şey olmayacak. Kullanıcı cihazına Windows 9 kurduğu anda Microsoft Storesunucularına bağlanacak, buradan verilecek olan bir anahtar o bilgisayarı otomatik olarak o işletim sistemiyle eşleştirecek. Kullanıcı isterse sistem dosyalarının yedeğini bir USB bellek ya da benzeri cihaza alabilecek. Ancak aynı işletim sistemiyle ikinci bir bilgisayarı çalıştırmaya kalkarsa derhal uyarı alacak.

 

Aslında bu söylentiler pek asılsız sayılmaz, Microsoft’un uzun süredir bu tür bir aktivasyon sistemi üzerinde çalıştığı biliniyordu. Ancak esas sürpriz olan, Windows 9′un bu sonbaharda çıkması ihtimalinin belirmesidir. Microsoft yetkilileri hemen harekete geçerek üstü kapalı şekilde olsa da bu söylentileri inkar ettiler, ama bu da şüpheleri silmeye yetmiyor.

Microsoft daha önce uzun bir süre Windows 9′un gelmeyeceğini, bu sonbaharda ise Windows 8.1 için Update 2′nin geleceğini duyurmuştu. Ayrıca Windows Phone 8 ve Windows RT’yi birleştirmesi beklenen Threshold güncellemesi de gündemdeydi. Fakat aslında Microsoft’un Windows 9 adını çok yakında kullanmak zorunda kalabileceğine dair ciddi belirtiler var. Bunun sebebi ise Windows 8′in pazar payının bir türlü artmıyor olmasıdır. Windows 7′nin dev pazar payı karşısında bir türlü tırmanmayan Windows 8′in, yeni bir Vista vakasına dönüştüğü açıkça tartışılıyor. Bu durumda Microsoft’un Windows 8 markasını rafa kaldırması ve Windows 9 ile yeni bir kapı açması belki de kendi hayrına olacaktır.

Edited by 8506furkan
Link to comment
Share on other sites

Bakalım Win9  da neler olacak.

Çinliler üretmiş türkçeleştirme yapılıyor ama çindeki iğrenç

Kurulumu http://www.youtube.com/watch?v=GhYPMn8PdM0

Ve başka bir video http://www.youtube.com/watch?v=Q_0FiZeXkMw

Link to comment
Share on other sites

Çinliler üretmiş türkçeleştirme yapılıyor ama çindeki iğrenç

Kurulumu http://www.youtube.com/watch?v=GhYPMn8PdM0

Ve başka bir video http://www.youtube.com/watch?v=Q_0FiZeXkMw

 

 

bunların orjinal  win 9 ile alakalı oldugunu sanmıyorum sadece concept   :thumbsdown:

Edited by 8506furkan
Link to comment
Share on other sites

  • Editor

Youtube üzerinde dönüp dolaşıyor video'lar çoğu konsept adı altında fake video'lar itibar etmemek lazım fakat yinede kendini izletiyor :D

sen hazırlasan daha güzelini yaparsın  o videoların usta, eminim ben :D

Link to comment
Share on other sites

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...