34ero Posted October 30, 2021 Share Posted October 30, 2021 hocam . 6.7 çıkmış..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tayyar61 Posted October 30, 2021 Share Posted October 30, 2021 Bir şeyi anlayamadım. Aomei Backupper 6 sürümünden sonra türkçe dil problemi kalmadı. Hem normal kurulum kullanımında,hemde bootable versiyonda türkçe dil seçeneği mevcut. Her iki kullanımdada hiç sıkıntı yaşamadım. Neden hala TR dil paketi yayınlanıyor.? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
34ero Posted October 30, 2021 Share Posted October 30, 2021 tayyar61, 16 dakika önce yazdı: Bir şeyi anlayamadım. Aomei Backupper 6 sürümünden sonra türkçe dil problemi kalmadı. Hem normal kurulum kullanımında,hemde bootable versiyonda türkçe dil seçeneği mevcut. Her iki kullanımdada hiç sıkıntı yaşamadım. Neden hala TR dil paketi yayınlanıyor.? doğrudur ama her güncellemede genelde yeni özellikleri İngilizce oluyor daha sonraki sürümlerinde Türkçe desteği geliyor arkadaşımız yeni yayınlanan sürümdeki yeni çevirilere Türkçe desteğini ekliyor... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tayyar61 Posted October 30, 2021 Share Posted October 30, 2021 34ero, 3 saat önce yazdı: doğrudur ama her güncellemede genelde yeni özellikleri İngilizce oluyor daha sonraki sürümlerinde Türkçe desteği geliyor arkadaşımız yeni yayınlanan sürümdeki yeni çevirilere Türkçe desteğini ekliyor... Anladım teşekkür ederim 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YAGMURADAM Posted October 31, 2021 Author Share Posted October 31, 2021 Aomei BackUpper 6.7.0 İçin Türkçe Dil Paketi [b]Program hakkında bilgiler:[/b] 6.7.0 sürümüne uygun olarak güncellendi. Zaten çok az bir değişiklik vardı. Nasıl yaparım? 1. İndirdiğiniz tnctr-AB67TR isimli arşivi klasöre çıkartın. 2. Klasörün içindeki tüm öğeleri kopyalayıp programın kurulum dizinindeki lang klasörü içine yapıştırın ve dosya değişimini onaylayın. Gülegüle kullanın.Saygılarımla Rarlı Dosya boyutu: 117 kb tır. İndirme Adresi : Please register to see this content. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YAGMURADAM Posted December 16, 2021 Author Share Posted December 16, 2021 Aomei Backupper 6.8.0 Için Türkçe Dil Paketi [b]Program hakkında bilgiler:[/b] 6.8.0 sürümüne göre düzenlenmiştir. Gülegüle kullanın.Saygılarımla Rarlı Dosya boyutu 60 Kb tır. İndirme Adresi : Please register to see this content. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YAGMURADAM Posted March 9, 2022 Author Share Posted March 9, 2022 Aomei BackUpper 6.9.0 İçin Güncel Türkçe Dil Paketi Dil Paketi Bilgileri 6.9.0 sürümüne uygundur. Lang.rar dosyasını klasöre çıkartınız. Oluşan Lang klasörü içindeki tüm öğeleri kopyalayarak .........\AOMEI Backupper\6.9.0\lang klasörü içine kopyalayın ve dosya değişimini onaylayın. Bu kadar. Gülegüle kullanın.Saygılarımla Rarlı Dosya boyutu: 62 kb tır. İndirme Adresi : Please register to see this content. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YAGMURADAM Posted May 19, 2022 Author Share Posted May 19, 2022 Aomei Backupper 6.9.2 Için Türkçe Dil Paketi [b]Program hakkında bilgiler:[/b] Yeni sürüme göre gerekli düzenlemeler yapılmıştır. Gülegüle kullanın.Saygılarımla Rarlı Dosya boyutu: 60 kb tır. İndirme Adresi : Please register to see this content. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YAGMURADAM Posted August 5 Author Share Posted August 5 Aomei Backupper 7.3.0 Için Güncel Türkçe Dil Paketi [b]Dil paketi hakkında bilgiler:[/b] Yeni sürüme göre güncellenmiştir. Nasıl yaparım? 1. Aşağıdaki linkten arşivi indirip adını lang olarak değiştiriniz. 2. Lang isimli arşivi klasöre çıkartın. 3. Oluşan lang klasörünü olduğu gibi kopyaşayınız. 4. Aomei backupper kurulum dizinini açın ve orjinal lang klasörününü ismini lang1 olarak değiştiriniz. 5. Şimdi benim verdiğim lang klasörünü yapıştırınız 6. Beğenmezseniz orjinal lang klasörüne dönersiniz. Not: en.txt dosyalarının içi de Türkçedir. Sadece adı en.txt Gülegüle kullanın.Saygılarımla Rarlı Dosya boyutu:159 kb tır. İndirme Adresi : Please register to see this content. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YAGMURADAM Posted August 23 Author Share Posted August 23 Aomei Backupper 7.3.1 için Güncel Türkçe Dil Paketi 7.3.0 sürümü arasında aslında hiç fark yok. Sadece birkaç satırda düzeltme yaptım. Hepsi bu. Güle güle kullanın. Saygılarımla İndirme Adresi(159 kb): Please register to see this content. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burak47 Posted August 23 Share Posted August 23 Hocam bu Türkçe Dil Paketi'ni 7.3.0 daki açıklamada ki gibi kuruyoruz değil mi? Saygılar... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts