Jump to content

Gta V Çıkış Tarihi Ve Fiyatı İnternete Sızdı !


C_R_A_Z_Y
 Share

Recommended Posts

mqdoMZ.jpg

 

 

      Birçok oyuncunun yeni nesil konsollara ve PC platformuna gelmesini merakla beklediği oyunlardan olan Grand Theft Auto 5'in çıkış tarihini de içeren bazı detayları sızdı.

Şu an için sadece PlayStation 3 ve Xbox 360 olmak üzere iki konsolda oynanabilen Grand Theft Auto 5'in bu sene düzenlenen E3 fuarında hem PC, hem de yeni nesil konsollara geleceğinin açıklanmasıyla oyuncular oldukça sevinmişti.

GTA 5'in kış aylarında PC, PlayStation 4 ve Xbox One için raflardaki yerini alacağı oyunun geliştiricisi Rockstar Games tarafından açıklanmıştı. Fakat ortada fiyata ve tam çıkış tarihi hakkında bir bilginin yer almıyor olması, bazı kişileri fazlasıyla meraklandırıyor.

Ne zaman çıkacak?

Ancak yeni bir sızıntı, tüm bakışları tekrardan GTA 5'in üzerine çekti. Danimarka merkezli oyun sitesi Coolshop'ta yer alan bilgiye göre ünlü açık dünya oyunu GTA 5, 14 Kasım'da satışa çıkacak.

Fiyatı ne kadar olacak?

Ayrıca GTA 5'in 37,96 paund olacağı belirtilen mağaza sayfası, kazayla mı oluşturuldu, yoksa tarihinden önce mi yayına girdi henüz bilinmiyor. Fakat oyunun zaten kış aylarında geleceği bilinen bir durumdu.

Bakalım görselde olduğu gibi oyun Kasım ayında sevenleriyle buluşup, buluşmayacağı gizemini korumayı sürdürüyor.7

 

Not : Alıntıdır...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Similar Content

    • By firtina_limani
      Merhaba arkadaşlar armteknolojisi olan orange pi plus2 yi kullaniyorum
      Ve bu gün kisaca bir cok işlemde bir cok araç olarak yararlanabileceğinizi
      Kisaca basetmek istedim sizlere 
       

       
       
       
       
      Öncelikle benim bunu alma amacim internet den dosya indirmek de yarayacagini düşündüğüm
      Ve bu konularda bir cok arastirma yaptım ve bu konulari arastirdikca armteknolojisini öğrenmeye basladim 
      En sonunda armteknolojisini aldim ve  kullanmaya basladim ilk geldiğinde sizi android Linux karisimli
       Bir adet media player  tarzi bir sistem karsiliyor üzerinde nano bellek barindiranlarin ….!!!
      Ve bir adet class 10 hizli bir micro hafizakartindan yararlanarak iso img vs kalip yüklüyorsunuz
       Ben armbian kullandim sistemi kuruyorsunuzve sistemi sd kartdan yada kendi hafizasindan kullanabiliyorsunuz   radyo server  wep hosting yada upload ci youtuberci  yada bun benzer  hizmetlerden de yararlanabiliyorsunuz bir cok sayamadigim ve arastirmadigim sistemler mevcut yeterki  forumlarda ve 
      Gruplarda araştırmak iste bir cok kişi yaridimci oldu bana dilerim  ki burda herkezin isimlerin yazarak tesekkür edeyim ama  hepsini isimlerin tek tek yazmak icin hem izin almam gerek
      Sizlere bir kac  baglanti vericem suanda  okulda olduğum için  aksam baglantilari düzenleme bölümünden yada yorum bölümünden atacagim ve ayrica bir kac adet resim video da eklemeyi düşünüyorum 
    • By canavar123
      Arkadaşlar TTNET beni geçen ay zorunlu taahüt değişimine zorladı. Nedeni taahüt alınırken fiyat konusunda yanlış bir anlaşılma olmasıydı. Fiyatdaki 10TL lik artışdan memnun olmayıp taahütü değiştirdik. Eskiyi iptal edip bu taahütdeki artan 8TL'yi diğer faturada azaltcaklarını söylediler anlaştık. Şimdi ise faturayı gördüğüm kadarıyla eskiyle toplayıp 3 ile çarpıp 2 ye bölmüşler. Bunlar benimle dalga mı geçiyor? Yoksa sistemlerde bir sıkıntı mı var?

      Müşteri temsilcisini aramayı denedim. Ama telefon konuşmalarını inceleyip sonrasında karar vereceklerini söylediler. Hadi hayırlısı ne olacak. Bu konu hakkında düşüncelerinizi almak istiyorum. Ne öneriyorsunuz?
      Fatura detayları bu şekilde gözüküyor.

       
    • By kdr20_88
      Merhaba arkadaşlar,
      Seneler önce lise cağımda oynadığım GTA serisinin 5 nci oyunu çıkmış pc için, (arkadaşımın pc sinde gördüm ve mübalasız yarım gün boyunca oynadım)
      Sırf bu oyunu oynamak için bir pc almak istiyorum fakat bütcem max 1000 tl. Aşağıdaki sistemi buldum ama ben bu işlerden pek anlamıyorum ve çevremde de anlamayan ama işin ustası kesilen çok arkadaşım var ve yanlış bir yatırım yapmaktan korkuyorum.
      Yardım ve yorumlarınızı bekliyorum,
      Teşekkürler.
       
      sahibinden.com ilan no: 223970565
       
    • By C_R_A_Z_Y
      Windows Phone 8.1 sürümünün eksik kalan özelliklerinden biri olan yeni kilit ekranı yolda. Daha önce söz verilen yeniliğin kısa bir süre içinde geleceği duyuruldu. Microsoft'un mobil işletim sistemi Windows Phone 8.1'in eksik kalan özelliklerinden biri olan yeni kilit ekranı çok yakında geliyor. Daha önce sözü verilen ancak WP 8.1 güncellemesine dahil edilmeyen yenilik kısa bir süre içerisinde kullanıma sunulacak. Bu yöndeki müjdeyi ise Windows Phone bölüm yöneticisi Joe Belfiore verdi.
      Bu hafta gelebilir
      Twitter üzerinden açıklama yapan Belfiore, kilit ekranı betasının neredeyse hazır olduğunu ve bir hafta içerisinde indirilebileceğini belirtti. Daha fazla özelleştirme şansı sunmasıyla dikkat çeken yeni kilit ekranı, şimdilik sadece İngilizce olarak sunulacak ve 1 GB'lık bir paket halinde gelecek.
      Bellek sınırlaması

      Yeni özelliğin bazı sınırlamaları da mevcut. Yeni kilit ekranı, Windows 8.1yüklü ve en az  1GB belleğe sahip bir cihaz gerektiriyor. Ortaya çıkan detayların dışında gelecek özellik hakkında daha fazla bilgi henüz yok. Bakalım Microsoft verdiği sözü tutup bu hafta içerisinde yeni özelliği kullanıma sunacak mı?
       
      Not : Alıntıdır..
    • By C_R_A_Z_Y
      Nokia’nın merakla beklenen akıllı telefonu Lumia 930, sonunda ülkemizde de satışa çıktı. İşte akıllı telefonun Türkiye’deki satış fiyatı. 15/07/2014 06:00 Nokia'nın Windows Phone 8.1 işletim sistemi ile çalışan amiral gemisiLumia 930, Avrupa'da satışa çıkmasının ardından pek uzun süre geçmeden ülkemizde de satışa çıktı. Hepsiburada.com'da beyaz, siyah veturuncu renkleri ile listelenen akıllı telefonun kargoya veriliş süresi 7 gün.
      Cihazın satışa sunulması ile bir süredir merak edilen Türkiye fiyatı da netlik kazanmış oldu. Hepsiburada.com'da 1.524,58 TL + KDV (1.799 TL) fiyat etiketine sahip olan Lumia 930, üst seviye kamera donanımı ile dikkatleri üzerine çeken Lumia 1020'den 300 TL ve büyük ekranınWindows Phone ile buluşması sonucu ortaya çıkan Lumia 1520'den 500 TL daha uygun fiyatlı.
      Snapdragon 800 ve Windows Phone 8.1
      Windows Phone 8.1 işletim sistemi akıcı arayüzü ile düşük güce sahip akıllı telefonlarda da rahatlıkla çalışabilmekte. Lumia 930'da ise düşük güç yerine Android ile çalışan akıllı telefonlarda bile harikalar yaratmayı başaran Snapdragon 800 işlemci tercih edilmiş. Cihazın diğer teknik özellikleri ise; 5 inç boyutunda Full HD ekran, 2 GB RAM, çift flaşlı 20 MP kamera, Stereo ses kaydı ve 2420 mAh gücünde batarya olarak sıralanabilir.
       
      Not : Alıntıdır...
       
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...