Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

Mobil Disk yani HDD ile Pc Backup Hakkinda Bazi Sorular..


dagli_04

Recommended Posts

Diyelimki elimde daha önce pcden dosyalarımın kopyalandığı bir mobil disk var.

Yani bu mobil diskteki dosyaların aynısı pcde mevcut. Bir süre sonra pcdeki dosyalarin içeriğinde değişiklikler oluyor. İşte sadece bu değişiklikleri mobildiske aktaran bir program var mı? Yani pcdeki ve mobildiskteki dosyaları karşılaştıracak ve değişiklikleri aktaracak, dosyaları eşleştirecek bir program var mi ? ne oneirsiniz ?

Widowsun Backup programı var ama benim istediğim biraz ondan farklı. Çünkü backup programı yedekleme yapıyor ve sonunda bir backup dosyası oluşturuyor.Yani senin dosyaları görebilmen için geri yükleme yapman gerekiyor. Ben istediğim zaman mobil disktede de pcde de dosyalarla çalışmak istiyorum ve sonrasında da değişiklikleri eşleştirme yolu ile aktarmak istiyorum..

Bu işi yapacak programlar var mi ? ne onerirsiniz ? Bahsettiğim dosyalar genelde MS OFFİCE dosyalarıdır.

Tesekkurler..

Link to comment
Share on other sites

bak windowsun backup olayı senin işini fazlasıyla görürü aslında ilkönce bi normal backup alırsın ondan sonra yedek almak istediğin zaman incremental backup alırsın bu sayede sadece değişen dosyaların yedeklenmiş olur we gerekli dosyaları tekrardan almak istersen yeniden backupa dönmen gerekmez 3th party bi yazılımla bkf uzantılı backup dosyası açılabiliyordu yanlış hatırlamıyorsam :) şimdiden kolay gelsin

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...

kardeş handy backup diye bir program var tam senin aradığn program . türkçe dil dosyası da var istersen zaman ayarlı istersen hemen her türlü yedek alabiliyor senin dediğin gibi dosyaları birebir başka yere de kopyalayabiliyor.

programı bulamassan mailini yaz göndereyim oki..

Link to comment
Share on other sites

handy backup 5.7 gibi bir surumu buldum crackini cok aradim ama bulamadim. tam isime yariyacak bir program ama full olarak bulunmayinca ise yaramiyor :blush: eger elinizde varsa paylasirsaniz cok iyi olur. tesekkurler..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...