Jump to content

Bu Kask Fiyatlarındaki Fark Niye Böyle


savasanel1
 Share

Recommended Posts

arkadaşlar hazır yenıyılda gelmısken kask almayı dusunuyordum ancak fiyatlarda büyük farklar oldugunu gördüm sizce bunlar neden yanı sağlamlık konusunda her ürün güven verebiliyo söze gelincede mesela şu 2 ürün ben bunu almayı düşünüyordum http://www.motosikletaksesuarlari.com/Caberg-Kask-Vox-Siyah-Kapali-Motosiklet-Kaski_7271.html fiyatı orta düzeyde ancak sunu gördüğümde şaştım kaldım http://www.motosikletaksesuarlari.com/Schuberth-Kask-S2-Gunes-Vizorlu-Kapali-Mat-Siyah-Kask_7724.html   en ucuz ürünü 1.5 milyar siz bu farka ne diyorsunuz

Link to comment
Share on other sites

Marka ve kullanım rahatlığı fiyatı artırıyor.Ben 120 liraya yedek camıyla birlikte gittigidiyordan sıfır kask almıştım.1 milyarda olsa içerisindeki ana malzeme bildiğimiz köpük.Dış aksamda hafif olsun diye ucuz olanlarda plastikten yapılıyor.Pahalı kasklarda karbon-fiber kullanıldığını okumuştum.Belki bu yüzden pahalıdır.

6 senedir motor kullanan biri olarak söylüyorum,pahalı kasklarıda denedim,öyle aman aman bir fark yok.Beden ağırlığına göre rüzgara direnci düşük bir kask seçsen yeterli.Çünkü kask çok hafif bile olsa rüzgar direnci yüksekse kısa sürede boyun ağrısına sebep olacak kadar ağırlaşıyor.

İş emniyete gelirse,motor üstündesin 1 milyarlıkta olsa kaza anında kaska fazla güvenme :D

Link to comment
Share on other sites

fsm doğru söylüyor, 35 yıldır 2 teker üzerindeyim son 20 yıldır kask kullanıyorum. sayısız kere düştüm sadece 2 kere kaskım kafamı korudu hem polyester olanı hemde karbon fiber olanı. kafanda kask olsun markası önemli değil asla kafanın üzerine düşme,kasktan ziyade düşüş tekniğini öğrenirsen daha az hasarlı kaza atlatmayı öğrenirsin. ALLAH  yinede kaza bela vermesin ama tedbir almak her zaman iyidir.

Link to comment
Share on other sites

Arkadaşlara aynen katılıyorum bende 15 yıldır motor kullanırım 4 kere kaza yaptım ve birsinde ben hatalıydım enson 2 ay önce bir kaza gecirdim sol bacağım kırıldı motor hala yatıyor pert durumda kavşakta kadının biri carptı kactı

yani anklayacağın kaza anında motorda kaporta sensin o yüzden okadar cafcaflı olmasına gerek yok

Edited by wendor11
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...