Jump to content

Google'dan Al Haberi


chAsEEr

Recommended Posts

Google'dan Al Haberi

20979.jpg

Google’ın CEO’su Eric Schmidt, Finanical Times gazetesine verdiği demeçte iGoogle projesini başlattıklarını belirterek “Google her geçen gün daha akıllı hale geliyor” diye konuştu. Schmidt, şu anda gelişim aşamasında olan iGoogle projesini kısaca şöyle açıkladı:

* iGoogle projesi kapsamında kullanıcıların tüm kişisel bilgilerinin, son derece güvenli olan Google veri tabanına aktarılması öngörülüyor.

* Google daha sonra kişinin özellikleriyle, hangi sitelere baktığını, hangi haberleri okuduğunu, nelerle ilgilendiğini ve neleri izlemekten hoşlandığı belirleyecek.

* Özgeçmişini ve kişisel özelliklerini karşılaştıracak. Ve sonuç olarak verdiği tavsiyelerle insanın en yakın danışmanı olacak.

* Örneğin 5 yıl sonra Google’a girdiğinizde “Yarın ne yapmam gerekiyor” diye yazdığınızda ödemeniz gereken faturalardan, sevdiğiniz sanatçıların konserlerine kadar “yapılması ve gidilmesi gerekenler” listesi çıkacak.

* Boş zamanımda ne yapsam? diye sorduğunuzda... “Bence sinemaya git sonra da akşam futbol maçını evde izlersin” fikrini verebilecek ve bu cevap seçenekleri içinde en ideal cevap olacak.

internethaber

Link to comment
Share on other sites

Harika bir olay, yaklaşık bir kaç gündür kullanıyorum Adw, Ads, Analitics vs. hepsi bir arada ve haberlerde cabası :p

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...