Jump to content

Galaksi A5 Tavsiye Edermisiniz


2parmak
 Share

Recommended Posts

Galaxy  A Sürümlerini almanızı kesinlikle tavsiye etmiyorum. Çünkü yayınlandığı son habere göre güncelleme alamiyacaklar. S6 Çıkana kadar uydurulan bir telefondur kendileri.Maşallah adamlar her saniye telefon çıkartıyorlar . Bir telefondan önce

 

Asus Zenfone 2 yi beklemenizde fayda var.Bu bir samsung klasiğidir telefon çıkar ve ömrü 15 gündür. Çıkmadanda telefon haberi gelir :)

 

Zenfone2 çıktı çıkıcak. Hem Benchmark testlerinde samsung'un galaxy s5 telefonuna bile yetişti.CES deki testlerde. Uzun ömürlü bir telefon istiyorsanız Zenfone 2 sadece anlık bir telefon istiyorsanız Samsung :D

 

www.asus.com/Phones/ZenFone_2_ZE551ML/

Edited by iRealisT
Link to comment
Share on other sites

ahhh benim güzel kardeşim hatun milletine laf dert anlatmak ne mümkün. 14 şubat sevgililer gününde GM discovery  aldım, alalı bir ay oldu olmadı şimdi de samsung isterim diye tutturdu.... bunada bir yalan uydurur s6 daha iyiymiş derim. sabır en büyük erdemdir.

Link to comment
Share on other sites

Az daha unutuyordum. A Serisiyle beraber galaxy grand neo prime de çıkardı bu samsung . Şöyle bir mantık var. S6 Çıkartıyorsunuz arasına A serisi ve E Serisi telefon sokuyorlar ki bu telefonlar 5 para etmez.

 

S5 Den sonra Note 4 Çıkardılar ve Note 4 Edge çıkardılar tabiki bunları çıkarmadan öncende S6 ve S6 edgenin haberini duyurdular. S5'in şimdi suçu günahı ney burada ?. Bırakında biraz satılsın değilmi :D. Şimdi Galaxy prime'ye ne gerek vardı bu telefonların yanında ? S6 bile alındıktan bir süre sonra ölücek mağazalara geldikten sonrada yeni telefon haberini duyururlar bunlar ha koydukları parça parça değilki yıl olmuş 2015 adamlar hala kazıklamak için TFT ekran gibi eski bir teknoloji koyuyorlar.

 

işlemcilerinede  güven olmuyor bunların neden derseniz 4 çekirdeklerin 2 si ÇİN ve 2 si Orijinal olmak üzere 4 adet ediyor. Bu kadar telefonun şimdi ne mantığı var ne yani LG G3 var şuan piyasada LG G4 çıkana kadar LG 10 15 tane telefonmu çıkartıyor ?

 

Telefonu geçek. Televizyonundan tut Buzdolabına kadar Herşeyi sorunlu TV Si bile 3. Şahıslara bilgi aktarıyor. S5 çıkar çıkmaz eskidi be . Apple Satış rekorunu elinde tutuyor samsungda hiperaktif çocuklar gibi yerinde duramıyor onlara özeniyor. Yok kavisli telefon yok bükülmelik telefon deniyorlarmış. IPHONE 6 ya benzetmeye çalışıyorlar .. Telefon alırken çoğu insan bunlara dikkat etmiyor  sadece Görselliğe bakıyor. Oysaki içinde neler var. S6 dikkat çeksin diye 24 Ayar altın ile birleştirdiler :D  . Güvenliği intele bıraktılar.Microsoft uygulaması ile beraber gelmesi için Microsoft ile birleştiler

 

Ama karar sizin

 

D.N = GM lerede para vermeyin onlarda 5  kuruş etmiyor :) örneği forumda çok.

 

#dirensamsung

Edited by iRealisT
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...