Jump to content

Steam Için Hangi Windows 7


Keisaku
 Share

Recommended Posts

İyi çalışmalar saygı değer tnctr üyeleri. İşin içinden çıkamadığım bir sorunumu sizinle paylaşıp tavsiyelerinizi ve yardımlarınızı almak istiyorum. uzatmadan sorundan bahsedeyim. Steamdeki bir oyunu yüklediğimde örneğin cs go , oyuna ilk girişimde bazı dosyaları yüklemek istiyor. örnek olarak Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable (x64) ancak bu dosyanın bir üst sürümü zaten kurmuş olduğum windowsta var. tahminimce bundan dolayı ben oyuna bir süre sonra girmek istediğimde hata alıyorum. oyunu silip tekrar yüklediğimde yine az önce söylediğim şeyi yüklüyor bir süre daha oynuyorum ardından yine dosya eksik tarzı hata alıyorum. ve bu süreç sürekli olarak böyle devam ediyor. benim merak ettiğim nokta bahsettiğim Visual C++ ın yeni sürümünün varlığı ile eski sürümün yüklenmesi arasında bir sıkıntı yaşanırmı? sorunumun kaynağı bu olabilir mi ? ve eğer sorun bu ise bunun önüne geçmek için hangi windows u yüklemeliyim? biraz karmaşık bir anlatım oldu anlaşılmayan noktaları cevaplarınıza göre daha açık anlatmaya çalışırım. şimdiden teşekkür ederim :)

 

Edit: ek olarak " bende steam kullanıyorum ve buradaki şu işletim sisteminde sorun yaşamıyorum" tarzında tavsiyelerinize de açığım :)

Edited by feten
Link to comment
Share on other sites

Tercihim windows 7 açısından ancak galiba benim sorunumun kaynağı sistemden dolayı değil. çünkü şuan yüklü olan sistem arkadaşımda da yüklü ama onda hiç bir sorun yok. bu durum canımı sıkıyor ancak yapacak bir şey yok gibi duruyor.  :(

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...