Jump to content

Windows 8 Kurulum Sorunu


mucit41
 Share

Recommended Posts

Pc me yeni taktığım 1 tb hdd yi 2 parta böldüm ve ilk etapta 1 ci parta xp kurmak istedim kurulum yapamadı kendi cd/dvd im ile.Sonra windows 7 yükledim,windows7 de görüntü problemim ile netteki yazılanları iyi secemediğim için vaz geçtim,elimde var olan ve dvd ye kopyaladığım 10.02.2012 tarih ve win8 6 in 1 dvd ile pc me windows8 yükledim,gecen hafta sonunda bir problem ile pc yi resetlemek zorunda kaldım.

 

Reset sonunda ha bire onarım yapma seçenekleri gelme ve [system32/logfiles/SRT/SrtTrail] hata mesajı ile bir daha pc me windows 8 yükleyemedim.Gecen iki önce elime gecen bir başka kendi yaptığım xp cd&dvd ile format attım.Lakin win8 beğendiğim ve alıştığım için tekrar winxp den win8 dönmek istiyorum.

 

Xp kurulum yapmadan önce kaç kere win8 6 sı 1 arada dvd ile pc me kurulum yapamadım.Nedeni nedir?

 

Soru 1 : Kurulum yapamama problemim daha önceki kurulumda pc nin her hangi bir yerine win8 ikinci bir kuruluma engel teşkil ededbilek bir kodlama yada yazılımmı atıp kopyaladı pc ye???

 

Soru 2 : system32/logfiles/SRT/SrtTrail hatasının kesin net çözümü varmıdır bir daha bu tür hata almama için??

 

Soru 3 : Bana forumumuda paylaştığınız windows8 işletim sistemlerinden 32 bit destekli ve kurulumdan sonra ikinci bir parti programlarına ihtiyaç duymadan kurulumdan sonra otomatik aktivasyonlu windows8 işeltim sistemi linki verirmisiniz.

 

Soru 4 : Daha önceki windows8 kurulumda izlem ve gördüğüm ikide bir çıkan [Sistem belleği azaldı] ve [sistem aşağıdaki çalışan program uyulamaları kapat] pencerelerin bir daha çıkmaması için yapılması gereken bir şeyler varmıdır işletim sistemi üzerinde.

 

 

 

Yukarda yaşağığım sorunlarıma karşı TNCTR Ailesinden yardım ve desteklerinizi beklemediyi,bu yazım benim gibi bir çok kişiye fayda sağlaçağını sanıyorum vereceğiniz teknik desteklerinizden dolayı.

 

Dip not : Xp kurulum yapmadan önce kaç kere win8 6 sı 1 arada dvd ile pc me kurulum yapamadan önceleri windows7 de dahil kurulum yapamadım pc me kurulum da yapamadım ben,şu an pc xp yüklü.

 

Ayrıca 1 TB segate HDD yi HDDREGENETOR programı 30 küsür GB olarak görüyor HDD yi tam görememesi nedendir???

Edited by mucit41
Link to comment
Share on other sites

En mantıklısı windows 8,1 senin için.Genelleme olarak driverleri otomatik seçip yukluyor ekstra driver pack kullanabılırsın

Wın7 yazı buyuklugu demişsin alakası yok 7 agır olsada hala stabil bir sistemdir çökme yada sistem dosyaları bozuldugunda

en duzgun kurtarma ozelliğine sahiptir

Sistem yapısı pc özelliklerine göre sürüm seçip 8,1 kur ornek embedded ogrencı surumu dream speak tan ögrencilere ücretsiz lisansta cabası

 

NOT: ne düşünüyorsun kısmını silip burdaki düşüncelere sadık kal


http://www.tnctr.com/topic/282397-81-up-3-3-in-1-mayys-2015-32-bit/

https://www.youtube.com/watch?v=xm7xbpwsLxw&spfreload=1

 

iso sources içine linkteki $OEM$ kasörünü atarsan lisanslama sorgusu çıkar

https://mega.co.nz/#F!ONxRjIpI!z3meS5ZX6xdowGt0qRFvBw

Edited by casper0007
Link to comment
Share on other sites

formata başlamadan önce verilerini mümkünse harici hdd ye at.win 8 dvd tak win 8 i nereye  kuacaksın seçeneği geldiğinde sadece 1 tek partisyon bırak diğerlerini sil ,bak sil diyorum biçimlendirme sakın direk sil.silince 1 tb. C diski biçimlendir ve bölmeden win 8 i kur .kurulumdan s0nra  bilgisayarım /yönet/disk yönetiminden  1tb. C yi göörürsün  en fazla ikiye bölmeni öneriririm.çok bölmeni önermem .yapabilirsen çözüm bu .adanadaysan yardımcı olurum

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...