Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

Siteye Resim Video Foto ekleme


Recommended Posts

Merhaba Tnc-Tr ye yeni üye oldum gerçekten mükkemmel içeriği ve kullanıcıları olan bir site.Organizasyon şirketime web sitesi yapıyorum, Aşağı yukarı 4-5 sayfalık bir site yapıcam.İçerisinde galeri bölümü olucak ve galeri bölümünden slayt biçiminde yada küçük simgeler(tıklanınca büyüyecek) veya buna benzer şekilde fotoğraflarımı göstericek , müzik bölümümde media player ,winamp vs.vs tarzı müziklerimi dinltebileceğim , video bölümünde yine media player tarzı videolarımı izletebileceğim bir site tasarlamam gerekiyor kısa süre içinde... Eminimki bana yol göstericek en azından program tavsiye edebilecek arkadaşlar vardır..Yardımcı olursanız sevinirim...(150Gb alana sahibim ,bütün verilerimi kendi sitemde barındırıp yayınlıcam... :unsure: Şimdilik Joomla üzerinde uğraşıyorum

Link to comment
Share on other sites

icon13.gifDİKKAT: Lütfen Konu Başlığını p_edit.gif Butonunu Kullanarak İçeriğe Uygun Olacak Biçimde Düzenleyiniz, Aksi Takdirde Silinecektir.

Link to comment
Share on other sites

Resimler küçük boyutlu fakat daha sonra tıklama ile büyüyecek dediniz. Joomlada Simple Image Gallery" Plugin v1.1 kullanabilirsin.

Demo:

Please register to see this content.

-mp3 dinletmek için..

<HTML>
<HEAD>
<TITLE>Mp3 Dinletmek</TITLE>
<META name="AUTHOR" content="Mp3 Dinletme Kod">
<META name="GENERATOR" content="Tabele- http://www.tnctr.com">
</HEAD>
<BODY bgcolor="#FFFFFF" text="#000000">
<DIV style="position:absolute;left:150px;top:62px;width :381px;height:158px;z-index:1" align="left">
<EMBED src="sabahlarolmuyor.mp3" border="0" width="381" height="158">
</DIV>
</BODY>
</HTML>

sabahlarolmuyor.mp3 yerine dinletmek istediğiniz parçayı yazıyorsunuz.

-Video için;

Joomla üstünde çalışıyorsanız ki orada video gösterimi için size önerebileceğim bileşen seyret v1.0 bileşeni var. Youtube veya başka bir video izleme sitelerinden birini sunucu tipi olarak belirleyerek rahatlıkla videloarınızı izletebilirsiniz.

Link to comment
Share on other sites

150 GB alanınz olması pek önemli değil. Bandwidth ne olacak? Eğer siz 150 MB boyutunda bir video yüklerseniz ve bunu her gün 10 kişi izlerse; 1 ayda 45 GB bw yapar pratik olarak. Çoğu host da bunu sağlamaz. Tabii 150 GB alan diyorsunuz, buna göre bir şey vardır herhalde.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...