Jump to content

Ücretsiz Sms TÜm Hatlara **13.06.2007**


seyyahosman

Recommended Posts

Ücretsiz Sms TÜm Hatlara **13.06.2007**

[b]Link : http://www.smsport.net/sms-test.php[/b]

Kullanıcı adına ve şifreye her seferinde değiştirerek girince istediğin kadar sms atabiliyorsun örneğin kullanıcı adı:deneme1 şif:deneme1,

kullanıcı adı :deneme2 şif:deneme2 vs....

Link to comment
Share on other sites

Komtanım.. :lol: Nasılsınız. İnanın özledik sizi.. Geldiğiniz belli oluyor. Cep telefonunda hemen varlık gösterdiniz... :lol: Sizi gördüm bi forumdan slm veriyim dedim. Kolay gelsin komtanım. :D

Link to comment
Share on other sites

link ölmüüş <_<

Sitenin Linki Ölür Mü Yahu.. :)

Program Değil Ki Bu.. :)

valla ben dun gece denedım bugun sabah geldı calısıo yanı ama bıraz yawas calısıo(:

Aynen, Dün akşam denemiştim Bugün sabah 10 gibi mesaj geldi. Baya bir yavaş...

Kardeşler Dün Okurokumaz Denedemi, 30 dk İçinde Geldi..# :D

Link to comment
Share on other sites

:o:p

Please register to see this content.

SMS TESTİ

SMSPORT'TAN AÇIKLAMA:

Test SMS gönderimi kullanıcılarımızın hizmetimizi almadan önce test etmelerini sağlamak amacıyla sunulmuştur. Fakat bu deneme, verilen hakkı aşıp sistemi sömürmeyi gerektirmemektedir!!

Kullanıcı şifre kısmını ve IP kısıtlamayı illegal yollardan aşarak mesaj gönderenler BİLİŞİM SUÇLARI kapsamında yer almaktadırlar.

Gönderilen her test sms mesajının tarih ve IP bilgileri kayıtlıdır. Ayrıca gönderilen GSM numarası ve mesaj bilgileri de kayıtlıdır.

Bu bilgiler işlediğiniz bilişim suçu kapsamında yargıya intikal ettirilmesi için ilgili yerlere iletilmek üzere hazır bekletilmektedir.

Zararın tanzimi hususunda sistemi sömürme yoluyla sms gönderenlerin zarari karşılamamaları halinde yasal işlem en kısa sürede başlatılacaktır.

Bu itibarla test sms gönderen herkesin [email protected] email adresinden bize ulaşıp konuyla ilgili bilgi almaları gerekmektedir.

Saygılarımızla.

SMSPORT Ekibi

Link to comment
Share on other sites

He tabii oldu canım Sen adı üzerinde test sms de herkesin gönderimine aç .deneme1 olarak herkes kullansın sonra da neden kullandın diye hesap sor .Sen suyu aç boşa aksın biri gelip bidonla doldurunca ben boşa açmıştım sen doldurdun ver parayı tabii veririz benim gönderdiğim mesajların İP numarasından bul da al parasını .Eğer bir açık varsa kapatırsın .Eğer test amaçlı diyorsan istediğim kadar istediğime gönderirim mesaj Bana karışamazsın .O kadar ............İyi dedim değilmi arkadaşlar

Dediğim gibi sende böylece TEST SMS i iptal edersin ...Ama böyle yapınca tüm müşterilerini kaybedersin...

Link to comment
Share on other sites

Adamlar o yazıyı yazmakta gayet haklı bence (sömürmek kısmı istisna). Sonuçta ortada bir telefon numarası falan yok. Millet nasıl olsa numara gözükmüyor diyerek başka amaçlar için kullanabilir. Örneğin tutar herhangi bir bakana ve ya başbakana yada herhangi birine tehdit hakaret içeren mesajlar atabilir. Böyle bir durumda zor durumda kalmamak için bu bilgileri saklaması gayet normal. Zaten yeni internet yasasında da bu mevcut. İçerik sağlayıcı gerektiğinde bilgilendirmek amacıyla bilgilerini saklamalı.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...