Jump to content

Baidu Spark Browser 43.21.1000.275


Smartsis
 Share

Recommended Posts

Baidu Spark Browser 43.20.1000.205

 

dda0323bcff353495739c4508fce8950.jpg

 

Baidu Spark Browser 43.20.1000.205 | 45.7 Mb
 
Baidu Spark Browser is a blazing-fast, free Web browser with an intuitive interface and tons of useful tools built in. It's based on the Chromium platform, which makes it speedy, lightweight and customizable. Spark features its own built-in torrent client, a media download tool for saving fun videos and audio to your computer, mouse gesture navigation, a video pop-up player and more. It?s fast, fun, and best of all, free.
http://turbobit.net/46451pj8b988.html
http://www.gboxes.com/ocqsta15gayw/Spark_Setup_all.exe

 

Edited by Smartsis
Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...
  • 4 ay sonra...

28LSX2CtD137uCzBGHeWKZrJ4PbLuiiw.JPG

 

Baidu Spark Browser 43.23.1000.467 | 46.1 Mb

 

Spark Browser internet kullanıcılarının en sık kullandığı özellikler düşünülerek tasarlanmış bir hızlı internet tarayıcısıdır.

Bu kullanışlı chromium tabanlı internet tarayıcısı ilk kullanımdan itibaren herhangi bir eklenti kurulumu gerektirmeden size pratik bir gezinti sunmaktadır. Tarayıcıda dahili olarak bulunan özellikler tamamen ihtiyaçlara yönelik olarak düşünülmüş ve tarayıcıya eklenmiştir.

Bu dahili özelliklerden ilki YouTube video indirmeözelliğidir. Bu özellik sayesinde tarayıcının adres çubuğunun yanındaki küçük tuşa basarak otomatik olarak YouTube videolarını bilgisayarınıza kaydetmeye başlayabilirsiniz. Bu sayede bilgisayarınıza ek programlar veya tarayıcı eklentileri kurma derdinden kurtulmaktasınız.

Spark Browser bütünleşik Facebook modülü sayesinde tarayıcınızı açar açmaz Facebook ile bağlantı kurmanıza ve yakınlarınıza erişmenize imkan tanır. Bütün Facebook sayfasının yüklenmesini beklemeden açılışta Facebook heabınıza erişebilir ve daha hızlı bir şekilde sosyalleşebilirsiniz.

Spark Browser fare hareket algılama aracı sayesinde fareniz ile çizdiğiniz hareketleri işlemlere dönüştürür. Böylece çizdiğiniz harf gibi şekiller yardımıyla harekete atadığınız internet sitelerini ziyaret edebilirsiniz.

Programın sahip olduğu ekran görüntüsü alma aracı tarayıcınızda açık olan internet sayfasının tamamını ya da ekranınızın seçeceğiniz bölümünün görüntüsünü anlık olarak yakalayabilmektedir. Bu özellik çoğu durumda ek bir program başlatmadan ekran kayıtları almanıza yardımcı olur.

Bir sekmeli internet tarayıcısı olan Spark Browser sekmelerde açık olan videolar veya müzik akışlarının gerekesiz gürültü oluşturmasını engelleyebilmeniz için sekme susturma özelliğine sahiptir. Bu özellik sayesinde sekmelerdeki ses akışlarını tek tıklamayla susturabilirsiniz.

İlk haliyle bile oldukça şık bir tarayıcı olan Spark Browser tema desteğine de sahiptir ve tarayıcıyı kişisel tercihlerinize göre şekillendirebilmenize imkan verir. Spark Browser bütün bu özellikleriücretsiz olarak sunan oldukça başarılı bir program olarak öne çıkmaktadır.

HomePage

download6.gif

http://dl-vip.browser.baidu.com/43.23.1000.467/Spark_Setup_all.exe
Link to comment
Share on other sites

  • 3 hafta sonra ...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...