Jump to content

Eğlencenin yeni merkezi


exit

Recommended Posts

3574807.jpg

Linksys’in yeni “yüksek çözünürlüklü medya çaları” KiSS 1600, kablosuz ve kablolu her türlü dijital aygıtta kayıtlı ses, video ve resim dosyalarını TV’nizde oynatabiliyor, İnternet radyolarını eve getiriyor ve online oyunların oynanmasına olanak tanıyor.

Salonda televizyonunuzun karşısında oturmuş arkadaşlarınızla sohbet ediyorken onlara, önceki gün maille gelen videoyu televizyonunuzdan izlettirmek mi istiyorsunuz? Yoksa MP3 çalar veya hafıza kartında bulunan bir parçayı müzik setinizden çalmayı mı? Ya da sevdiğiniz tarzda İnternet üzerinden yayın yapan çok popüler bir radyoyu dinlemeyi mi? Tüm bunlar artık mümkün. Linksys’in KiSS 1600 yüksek çözünürlüklü (HD - High Definiton) dijital medya çaları evdeki eğlence merkeziniz oluyor.

KiSS 1600, temel olarak yüksek çözünürlüklü görüntü işleme özelliğine sahip bir DVD oynatıcı. Televizyonunuza HDMI ve standart SCART arabirimi sayesinde bağlanarak görüntü ve ses aktarımı yapıyor. Audio bağlantıları ise evinizde bulunan ev sinema sistemi veya AV alıcısına bağlanmaya imkan tanıyor.

Standart yüksek çözünürlüklü DVD oynatıcılarda bulunan u özellikler KiSS 1600’ün en temel özellikleri. KiSS 1600’ü diğer DVD oynatıcılardan farklı bir konuma getiren özelliği ise her türlü dijital cihaza kablosuz ağ, Ethernet kablo veya USB üzerinden bağlanarak cihaz içerisinde bulunan video, ses ve resim dosyalarınızı TV ve ev sinema sistemi üzerinden oynatabilmesi. Internet bağlantısı ise KiSS 1600’e İnternet radyolarını çalma ve online oyunları oynatma özelliği katıyor.

Arka odada bulunan bilgisayarınızdaki filmi salondaki TV’den izleyin

KiSS 1600, kablosuz bağlantısı sayesinde, siz salonda otururken arka odada bulunan bilgisayarınıza bağlanıp bilgisayarın sabit diskindeki yüksek çözünürlüklü DivX filmi televizyonunuzdan izlemenize imkan tanıyor. KiSS 1600, neredeyse tüm video ve ses dosyaları ile uyumlu olduğu için bilgisayarınızda izlediğiniz veya dinlediğiniz bir dosyayı KiSS 1600 üzerinden TV’nizden izleyememeniz mümkün değil.

Üzerinde bulunan USB 2.0 sayesinde KiSS 1600’e her türlü dijital kamera, fotoğraf makinesi, MP3 çalar, sabit disk ve flaş bellekte bulunan video, ses ve resim dosyalarına da bilgisayarınızdaki dosyalar gibi ulaşabilir ve TV’nizden izleyebilirsiniz.

Kablosuz veya Ethernet bağlantısı üzerinden İnternet’e bağlanan KiSS 1600 ile İnternet üzerindeki binlerce radyondan sizin zevkinize uygun birisini mutlaka bulacaksınız. Online oyunlar ise KiSS 1600’ün bir diğer bir artısı.

Yeni nesil ev eğlence teknolojisi KiSS 1600, Temmuz ayı başından itibaren www.hepsiburada.com dan 369 usd + KDV’ye satılmaya başlanacak. Ürün hakkında detaylı bilgisi 0212 444-2726 nolu Linksys Destek Hattı’nı arayarak veya [email protected] adresine mail atarak ulaşabilirsiniz.

Hurriyet

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...