WolfmanTR_ Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 (edited) Öncelikle şundan bahsedeyim tema beta aşamasında (aslında bitti ama wordpress.org a yükleyecektim birkaç pürüz çıktı ama önemli değil ben comment modülü kullanmayacağım diyor wordpress illa kullanacaksın diyor :D ) yani birkaç eksikleri olacaktır illa.Neden bitirmeden yayınladın diyecek olursanız ben biryandan geliştirirken biryandan da sizlerin görüşlerini almak istedim.Bu sayede daha sağlıklı bir gilişim süreci olacaktır. Gelelim Özelliklerine:Transparan MenüParallax HeaderParallax section3 Adet Özelleştirilebilir alan (kutu)8 Adet Eklenilebilir logo/resim alanı (artırılabilir.)Tamamen ücretsiz(hep ücretsiz kalacak)Sitedeki her alan özelleştir panelinden özelleştirilebilir.Kodları değiştirilebilir açık kaynak kodlanmıştır.Tema Görselleri:[spoiler]index:[spoiler][/spoiler]post&page:[spoiler][/spoiler][/spoiler]http://www.mediafire.com/download/gyaxs88946k9dq2/tnctr-onepage.zip Edited February 16, 2016 by WolfmanTR_ 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KintaRo Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 ekran görüntüsü eklerseniz daha iyi olur. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfmanTR_ Posted February 16, 2016 Author Share Posted February 16, 2016 ekran görüntüsü eklerseniz daha iyi olur. ekran görüntüleri eklenmiştir.Temanın en sağlıklı gelişmesi için eleştiri/önerilerinizi bekliyorum :foreveralone: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brhn1 Posted June 20, 2016 Share Posted June 20, 2016 theme için bir demo sayfası olsa daha cok görüş alabilirsiniz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfmanTR_ Posted June 20, 2016 Author Share Posted June 20, 2016 15 dakika önce, brhn1 yazdı: theme için bir demo sayfası olsa daha cok görüş alabilirsiniz. Ekran görüntüleri anlatıyor temayı zaten ama eklerim demo istiyosanız Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abdullahTR Posted June 21, 2016 Share Posted June 21, 2016 wolf şimdi bir şeyi elinde tutmak var birde uzakdan bakmak var Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kral__ Posted June 21, 2016 Share Posted June 21, 2016 Slider alıntımı, yoksa kendi kodlaman mı ? Kastettiğim "Our Clients" kısmı. Footer kısmında (Foot1, Meta, Arşivler, Menu) en sağda duran kısımdaki yazıyı sağa yaslaman ve ortadakiler de ortalatsan daha guzel olur. Bide orayı table ile yaptıysan baya sıkıntı çıkabiliyo ama ul li ile yaptıysan last-child, first-child ile rahatca halledersin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfmanTR_ Posted November 4, 2016 Author Share Posted November 4, 2016 On 21.06.2016 at 10:21, Kral__ yazdı: Slider alıntımı, yoksa kendi kodlaman mı ? Kastettiğim "Our Clients" kısmı. Footer kısmında (Foot1, Meta, Arşivler, Menu) en sağda duran kısımdaki yazıyı sağa yaslaman ve ortadakiler de ortalatsan daha guzel olur. Bide orayı table ile yaptıysan baya sıkıntı çıkabiliyo ama ul li ile yaptıysan last-child, first-child ile rahatca halledersin. slider için owlcarousel'i kullandım.Footer için neden tablo kullanayım ? Bileşen alanı orası ? İstediğin bileşeni Bileşenler sayfasından ekleyebilirsin. Sağa/Sola yaslamayı bileşenler sayfasından ayarlabilirsin.Kullanıcının isteğine bıraktım. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
demo Posted March 11 Share Posted March 11 Merhaba canlı bir demo adresi verebilir misin ? İncelemek için daha iyi olur. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts