Jump to content

iso buster nasıl kullanıyor


hhacker

Recommended Posts

arkadaşlar elimde gta san andreas dvdsi var.install.exe dosyasında ve bi kaçtane dosyasında zarar var.bu dosyaları nasıl düzeltirim.iso buster ile yapılıyormuş heralde.

ISO Buster ile bozuk DVD veya CD lerden bozuk olmayan dosyaları yani okunabilen dosyaları kurtarabilirsin. Bozuk olan bir dosyayı kurtarabileceğini zannetmiyorum.

Link to comment
Share on other sites

Iso buster program dosyalarında hasar varsa işinze yaramaz kanaatimce.Ama bir film dosyasının bazı frameleri bozulmuşsa,onları atllatarak hard diske atmanız ümkün olabiliyor.Bu şekilde çeşitli oynatıcılarda ileri alarak izleme şansınız olabilir.Eğer bir aile eğlencesini kaydettiğiniz bir cd bozulduysa bir anını bile kurtarmak sizin için önemli olabilir.Çizilen CD ler bazı playerlerde kilitlenmelere sebeb olabiliyor,ama hard diske alabilirseniz bir şekilde izleyebilirsiniz.Ben birkaç divx kurtarmıştım bu şekilde ama tekrar cd ye yazdıgımda ki divxtürk ile tamir de etmiştim buna ragmen cd den izlerken gene oynatıcı programı kilitliyordu demem o ki bir dosya bozuksa bozuktur

.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...