Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

Asus Zenfone 3 Tanıtıldı


Cyph3r
 Share

Recommended Posts

Asus Computex 2016 Fuarında bugün 3 telefon modeli birden tanıttı.

Asus ZenFone 3

Snapdragon 625, 3 GB RAM, 32 GB depolama alanı, 5.5" IPS LCD ekran, 16mp arka ve 8mp ön kamera, telefonun arka yüzünde parmak izi okuyucusu, USB Type C port  gibi özellikleri var.

 

ZenFone 3 Deluxe

5.7" Amoled ekrana sahip, Always On Mode özelliği var (ekranı kapatsanız bile bazı bildirimleri görebiliyorsunuz), Snapdragon 820 işlemci 6 GB RAM ve 64 GB depolama kapasitesi sunuyor, hızı şarj özelliği sunun USB Type C port bulunduruyor ve 23 MP Sony sensörlü bir arka kamerası var.

 

ZenFone 3 Ultra

6.8" ekran boyutuna sahip Snapdragon 652 işlemci ve 4 GB rami olan bir tablet bu herhalde... kim cebinde taşıyacaksa artık :D

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Asus-ZenFone-3-03-1000x562.jpg

Asus, merakla beklenen ZenFone 3 ailesinin yeni üyelerini Computex Fuarı’nda tanıttı. ZenFone 3 tasarımı ve uygun fiyatıyla, ZenFone 3 Deluxe yüksek performansıyla, eğlence odaklı ZenFone 3 Ultra ise dev ekranıyla göze çarpıyor.

Plastik gövdeli ZenFone 2’den çok daha iyi bir görünüme sahip olan ZenFone 3 ailesinden ZenFone 3, 5,5 inç LCD ekran, Snapdragon 625 işlemci, 16 megapiksel arka kamera ve 8 megapiksel ön kamerayla birlikte geliyor. 3.000 mAh kapasiteli pilden güç alan telefonda buna ek olarak 4 GB RAM, 64 GB hafıza (microSD desteği var), parmak izi sensörü ve USC-C 2.0 da bulunuyor. Metal çerçeve ve cam malzemelerin kullanıldığı telefonun altın, mavi, siyah ve beyaz olmak üzere toplamda dört farklı renk seçeneği yer alıyor. Asus ZenFone 3’ün satış fiyatı ise 249 dolar.

Yekpare alüminyum gövdesiyle dikkat çeken ZenFone 3 Deluxe, Asus’un iddiasına göre dünyanın ilk görünmez anten bantlarına sahip olan telefonu. 1080p çözünürlüklü 5,7 inçlik OLED panelin yer aldığı telefonda Snapdragon 820 işlemci, 23 megapiksel arka kamera, 6 GB RAM ve USB-C 3.0 mevcut. Telefonun renk seçenekleri arasında ise gri, gümüş ve altın karşımıza çıkıyor. 499 dolardan başlayan fiyatla satışa sunulacak telefonun 256 GB’lık versiyonunun da ilerleyen aylarda piyasaya sunulması bekleniyor.

ZenFone 3 ailesinin bir diğer üyesi ZenFone 3 Ultra ise ZenFone 3 Deluxe’le benzer bir gövdeye sahip. 1080p çözünürlüklü 6,8 inçlik ekranıyla farkını ortaya koyan telefon gücünü Snapdragon 652 işlemcisinden, 4 GB RAM’den ve 4.600 mAh kapasiteli pilden alıyor. Deluxe modelinde olduğu gibi 23 megapiksellik kameranın tercih edildiği telefonda USB-C 3.0 da yer alıyor. Gri, gümüş ve pembe telefonun renk seçenekleri arasında bulunuyor.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

işlemciler çöp olmuş resmen 6.8 inç telefonuda millet artık tablet niyetne kullanır mümkünse asus cep telefonu yapmasın kardeşim kendine çeki düzen vermesse asus telefon piyassında  zor tutunur asus bu gidişle.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...