Jump to content

Paypal Türkiyeden çekiliyor


tenekecezve
 Share

Recommended Posts

Dünyanın en güvenilir para transfer firması olarak bildiğimiz pay pal aşağıdaki açıklama ile Türkiyeden çekileceğini açıklamış.

Varsa paralarınızı çekin...

https://www.paypal.com/tr/webapps/mpp/home

Türkiye’deki Müşterilerimiz İçin Önemli Bilgilendirme

PayPal olarak Türkiye’deki faaliyetlerimizi durdurduğumuzu üzülerek bildirmekteyiz.

6 Haziran 2016 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Türkiye’deki müşterilerimiz PayPal hesapları üzerinden para gönderme ve alma işlemi yapamayacaklardır.  Müşterilerimiz PayPal hesaplarına giriş yapabilir ve varsa hesaplarındaki bakiyeyi Türkiye’deki banka hesaplarına aktarabilirler.

Belirtmek isteriz ki, PayPal’ın önceliği her zaman müşterileri olmuştur. Ancak yerel düzenleyici kuruluşa yaptığımız lisans başvurusunun reddi ve ilgili kurumun Türkiye'deki faaliyetlerimizi durdurma talimatı doğrultusunda uygulamak durumunda olduğumuz bu karardan dolayı üzüntü duymaktayız.

Müşterilerimiz bilgi sayfasını ziyaret ederek bu sürecin kendilerini nasıl etkileyeceğine ilişkin detaylı bilgi alabilirler.

PayPal olarak tüm müşterilerimize bugüne kadar bizi tercih ettikleri için  teşekkürlerimizi iletmek isteriz. PayPal'a vermiş olduğunuz destek Türkiye'deki çalışanlarımız ve şirketimiz için her zaman önemli olmuştur.

Gelecekte Türkiye'deki müşterilerimize yeniden hizmet verebilmek için gerekli izinlerin alınması yönündeki çalışmalarımız devam edecektir.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

  • Editor

Zamanında Paypal'dan 750 TL dolandırılmıştım... Güya Amerika'da bir bilişim şirketinden bir web sitesi almışım :unknw:

Hemen Paypal müşreti hizmetlerini aradım, durumu anlattım, ertesi gün 750 TL hesabıma geri yatırılmıştı...

Daha sonra da ilk işim Paypal hesabından kart bilgilerimi silmek oldu :db:

Link to comment
Share on other sites

Troy ödeme sistemini aktiflestirecekler. Bunun önündeki en büyük engelde paypal di. Kendi ödeme sistemimizi avrupa pazarina sokmak icin gerekli bir adimdi. Bu haraket ile Türkiye internet online satis pazarina girmek isteyen sirketler mecbur troy ödeme ile anlasmak zorunda kalacak. Akilli bir hareket bence.

Link to comment
Share on other sites

35 dakika önce, sensei5006 yazdı:

Troy ödeme sistemini aktiflestirecekler. Bunun önündeki en büyük engelde paypal di. Kendi ödeme sistemimizi avrupa pazarina sokmak icin gerekli bir adimdi. Bu haraket ile Türkiye internet online satis pazarina girmek isteyen sirketler mecbur troy ödeme ile anlasmak zorunda kalacak. Akilli bir hareket bence.

Sana göre öyle hocam örnek olarak bir Firma var diyelim ABD'de ve sadece ödeme yöntemi olarak PAYPALI kabul ediyor bunun dışında hiç bir ödemeyi kabul etmiyor

senin bu firmadan ürün alman gerekiyor ve türkiyede paypal yok nasıl ödeme yapmayı planlıyorsun acaba? 

Link to comment
Share on other sites

4 dakika önce, sensei5006 yazdı:

Troy Odeme sistemi zaten tüm bankalarla calisiyor. Kredi karti, banka karti yada ön ödemeli kart olarak kullanabileceksin. Hem devlet kontrolünde olacak. Hemde kendi milli ödeme sistemimiz. 

 

Please register to see this content.

Hocam benim dediğim şey farklı senin dediğin şey farklı adam paypaldan başka ödeme kabul etmiyor önünde buton olarak paypal var diyelim nasıl ödeme yapıcaksın?

bankalarla çalışmasının alakası yok seçenek olursa paypal dışında kart bilgilerini girerek ödeme dediğin doğru olurdu bu yüzden paypalın kapanması çok kötü bir şey 

Milli ödeme olarak evet güzel TROY iyi iş çıkartmışlar 

Edited by Celest
Link to comment
Share on other sites

Troy'u aktifleştirecekler de kimse sallamayacak onu.Paypal'ın bilgi,birikim ve güvenlik sertifikalarını öyle 3-5 yılda yakalayamazsın.Diğer taraftan ulusal bir online para transferi sisteminin adına bak:Troy

Yani Trojan diye bilinen virüslere ismini veren Truva atının şehri.Tey tey tey.Acaip güvenir Avrupalılar size.

Kısacası komisyoncu birileri fena vole vuracaklar bu işten.Bizim troller de bayağı bir milli iş sanıyor yapılanı.

Şu anda ülkede paypal üzerinden iş yapan binlerce insan var,peki onlar ne olacak?

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Similar Content

    • By denizduac5
      Arkadaşlar ben GTA V aldım ama almaz olaydım. Para kasmak online'da o kadar zor ki. Shark Card'ların fiyatları da çok pahalı. Oyun oynanmaz hale geliyor, hile yapsak ayrı mesele o kadar para verdik ban yeriz. E ne yapacağız, yok mu bu yolun sonu ? Para kasmayı bilen arkadaşlar ulaşırlarsa çok sevinirim. %90 değerde ucuz yollu shark card da kabulümdür tabii. 3m'lik rampa araba tek hayalim  Şimdiden sağolun arkadaşlar. 
    • By yesilaygunes
      Herkesin bildiği üzere her yıl maaşlara zam mevzusu gündeme gelir. Ve az da olsa zam gelir. Tabi tükettiğimiz şeylerede sürekli zam gelir. Bu şekilde paraya  sıfırlar giriyor. Amerika dolarını kendimi bildim bileli hep aynı En büyük Dolar banknot 100 Dolar.  Eskiden Almanya Mark kullanırdı şimdi avrupanın çoğu Euro ve sürekli aynı.  Türkiye de neden hep zam uygulanır. 
    • By yesilaygunes
      Arkadaşlar son günlerde Dolar yükseliyor iniyor. Tabi dolar alan kazanıyor. Kimisi kaybediyor. İşin Siyasi rant kısmını sormuyorum. 
      Alt tarafı kağıt para olan bu Doların, TL nin değerli olması veya değerinin düşmesinin hikmeti ne? Neye göre bu durum gerçekleşiyor?
      Dünyada zengin ülkelerde Mesela ABD de EURO, TL Sterlin geçer mi? İngiltere de Euro ve Dolar TL kullanılır mı Kullanılabilir mi?
      http://tr.wikipedia.org/wiki/Banknot
       
      Ülkelerin paraları neye göre değer kazanır neye göre kaybeder?
    • By mogokce
      Merhabalar arkadaşlar. 4-5 aylık paypal hesabım var ama henüz hesabımın türü premier. Şu an hesabımda 40 TL var ama alacağım ürün 45 TL. Şimdi ben bu paypal hesabıma kredi kartımdan 5 TL yükleyebilir miyim? Veya banka hesabımdan 5 TL para transferi yapabilir miyim? Bunu gerçekleştirmek için yapmam gereken işlemleri adım adım tarif edebilecek biri var mı?
       
      Bazı forumlarda ebay'den paypal hesabını tanımlayarak bir ürünü satışa aç sonra kredi kartınla onu satın al diyor. Böyle bir şey mümkün mü? Cevap verenlere şimdiden teşekkürler...
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...