Jump to content

Windows 8.1 Update 3 | 32 & 64 | 10 In 1 | Haziran 2016


uLuBeY!
 Share

Recommended Posts

Windows 8.1 UPDATE 3 AIO (32 & 64) (TÜM SÜRÜMLER) [HAZIRAN 2016]
"HAZİRAN" GÜNCEL VERSIYON + TARAFIMIZCA HAZIRLANMIS AIO DVD

-: 10 IN 1 AIO SÜRÜM :-
STABIL VE HIZLI BIR WINDOWS 8.1 DENEYIMI
GEREKSIZ UPDATELERIN EKLENMEDIGI STABIL BIR SISTEM!!

-: AIO GÜNCEL SÜRÜM :-
ORIJINALDEN DAHA STABIL, HIZLI, GÜNCEL WINDOWS 8.1
NET FRAMEWORK 4.6.1 VE TÜRKÇE DIL PAKETI ENTEGREDIR!!

WIND81AIO.png

~~ Program Bilgisi ~~
Sürüm: HAZİRAN 2016
Boyut: 8.03 GB (32BIT & 64BIT) (DVD) [WIM]
Boyut: 5.68 GB (32BIT & 64BIT) (DVD) [ESD]
Dil : ORIJINAL TÜRKÇE (MSDN)
Yapımcı: uLuBeY / SGN
Sunucu: Turbobit.net
Durum: Yüklendi

IÇERIGINDE YER ALAN SÜRÜMLER;;
10 IN 1 SÜRÜM (10 SÜRÜM BIRARADA)

Windows 8.1 (32 & 64)
Windows 8.1 Pro (32 & 64)
Windows 8.1 Enterprise (32 & 64)
Windows 8.1 Single Language (32 & 64)
Windows 8.1 Embedded Industry Pro (32 & 64)

-:: GÜNCEL WINDOWS 8.1 DENEYIMI ::-

Windows 8.1 Update 3 paketinden sonra gelen bütün güncellemelerin yer aldığı, stabil, sade ve hiçbir bileşenin
çıkarılıp / eklenmediği bir Windows 8.1 deneyimini yaşayın.

SGN ekibi tarafından hazırlanıp, birçok testten sonra kullanıma sunulmuştur. Sistemi oluştururken orijinallik ve stabilliği ön planda tutup, sistem içerisinde yer alan hiçbir bileşende oynama yapılmamıştır.

WND81GNCLSGN.jpg

SISTEM ÖZELLİKLERİ;

Güncel AIO Sürüm Deneyimi

Toplam 10 adet sistemin yer aldığı güncel AIO sistem oluşturduk. Size gerekli olan bütün sistemleri bir araya toplayıp, bütün sistemlere güncelleştirmeleri entegre ettik. İhtiyacınız olan sürümü kurduğunuzda en güncel haliyle karşınıza gelmektedir. Sistemde yukarıdaki sürümler yer almaktadır.

WND81HZRN160SGN.png

Gerekli Olan Bütün Güncelleştirmeler Sisteme Entegredir

20.06.2016 tarihi itibariyle sistem için gerekli olan bütün güncelleştirme sisteme dahil edilmiştir. Güncelleştirmeler tüm sistemlere entegre edildiği için hangi sürümü kurarsanız kurun hiçbir yeni güncelleştirme bulmayacaktır. (Aşağıdaki gereksiz güncellemeler ve Defender bölümüne BKZ)

WN81NSN1SGN.png

Gereksiz Olan Güncelleştirmeler Sisteme Entegre EDILMEMIŞTIR!!

Bilindiği gibi Microsoft Windows 7 ve Windows 8 sistemlerine kullanıcıları izlemek amacıyla bazı güncelleştirmeler yayınlamıştır. Burada izlemekten kasdedilen nereye girildiği veya neler indirildiği izlenildiği vb.. değildir. İzlemeden kasıt bir nevi microsoftun reklam politikasıdır. Örneğin Windows 8 yüklü bilgisayarınızda bir sorun oluştu ve Windows hata verdi. Eğer izleme güncelleştirmeleri yüklü ise, bu durumu sistem hemen microsoft sunucularına iletiyor. Microsoft sunucuları da sisteminize birtakım önerilerde bulunuyor. Bu öneriler sisteminiz eski bir windows sürümünü sahip. Daha yeni sürüme geçin vb.. gibidir. Bunun en sık karşılaştığımız örneği "Windows 10" a geçin uyarısıdır. Bu uyarı gerekli gereksiz zamanlarda sag alt kısımda çıkmaktadır.

Sonuç olarak yukarıda bahsettiğimiz güncellemelerin geneli sistemin arka planında sessizce çalışıp, sistemin gereksiz ram ve işlemci harcamasına sebep olmaktadır. Ve sürekli microsoft' a bilgi taşıma gayesi içinde olduğu için interneti de gereksiz harcamaktadır. Buna neden olan güncelleştirmeler eklenmemiştir. Eklenmeyen bu güncelleştirmeleri Windows Update'yi (Güncelleştirme) açıp, sağ tıklayıp "Güncelleştirmeleri Gizle" seçeneği ile gizlemenizi öneririz. Bu sayede bu güncelleştirmeler hiçbir zaman yüklenmeyecek ve Update' de çıkmayacaktır.

WND81HZRN1601SGN.png

Gereksiz Olan Ve Eklenmeyen Güncelleştirmeler Aşağıda Listelenmiştir;
- KB2976978
- KB3035583
- KB3044374
- KB3068708
- KB3080149
- KB3123862

GÜNCELLEME GIZLEME AYARLARI

Yukaridaki gereksiz Windows 10 ve Telemetry (Arka planda Microsoft'a bilgi gönderen) güncelleştirmeleri rahatça gizleyebilmeniz için, GÜNCELLEME GIZLEME adında bir dosya oluşturduk.

BU KLASÖRDE YER ALAN DOSYALAR:
win10_hide_update.cmd: Yukaridaki "Windows 10" ve "Telemetry" güncellemelerinin tamamını gizlemenizi sağlar.

KULLANIMI: Windows 8.1 kurulumunu yaptıktan sonra, öncelikle bilgisayarınızdan Update ayarlarını "Güncelleştirmeleri Denetle, Ancak Karşıdan Yükleme ve Kurma Konusundaki Kararı Bana Bırak" seçeneğini seçin. Daha sonra internet bağlantınızı açıp güncellemeleri denetleyin. Güncelleştirmeler çıktıktan sonra yukarıda bahsettiğimiz dosyalardan hangisini kullanmak istiyorsanız o dosyayı bilgisayarınıza kopyalayıp, sağ tıklayip "Yönetici Olarak Çalıştır" seçin. Bir süre bekledikten sonra güncelleştirmeleri gizleyecek ve uyarı verecektir.

BILGI: Bazı durumlarda Windows 10'a yükselt uyarısındaki en önemli güncelleştirme olan "KB3068708" güncelleştirmesini tam anlamıyla gizleyememektedir. Böyle bir durum oluşursa elle gizleyin. Bu güncelleştirmeyi kesinlikle yüklemeyin aksi taktirde masaüstünde sağ alt köşede sürekli Windows 10 a yükseltin uyarısı gelecektir.

WND81GNCLSGN5.png

.Net Framework 3.5 ve . Net Framework 4.6.1+ ve Türkçe Dil Paketi

.Net Framework 3.5
Net Framework 3.5 Windows 8 ve Windows 10' da kapalı gelmektedir. Sistemde 3.5 sürümü vardır fakat etkin değildir. Hazırladığımız sürümde .Net Framework 3.5 Etkinleştirilmiştir. Bu sayede geçmişe yönelik uygulamalardan .Net Framework 3.5 gerektiren uygulamalar sorunsuz olarak açılabilecektir.

.Net Framework 4.6.1+ ve Türkçe Dil Paketi
.Net Framework 4.6.1 sürümü ve Türkçe Dil Paketi sisteme orijinal şekilde entegre edilmiştir. .Net Framework sürümü Program Ekle/kaldır menüsünde gözükmeyecektir. Çünkü sisteme orijinal olarak entegre gelmektedir. Güncellemeler kısmında .Net Framework' a ait güncellemenin yüklendiği görülecektir.

WN81NSNSGN.png

Kötü Amaçlı Yazılım Temizleme Aracı (Haziran 2016)

Her ay güncel sürümü çıkan "Kötü Amaçlı Yazılım Temizleme Aracı" nın Haziran 2016 sürümü olan "V5.37" sisteme entegre edilmiştir.

Masaüstü Simgeleri Hazır Halde Gelir

Windows 8.1 sürümünü kurduktan sonra masaüstü simgeleri hazır halde gelecektir. "Bilgisayar", "Kullanıcı Dosyaları", "Ağ", "Geri Dönüşüm Kutusu" ve "Denetim Masası" varsayılan olarak gelecektir. Masaüstü simgelerini açma işlemi de "DISM" yöntemiyle yapılmıştır.

Windows Defender Güncelleştirmesi Entegre Edilmemiştir

Sistemi kurduğunuzda yukarıda bahsettiğimiz güncelleştirmelere ek olarak "Windows Defender" güncelleştirmesi çıkacaktır. Bu güncelleme sisteme entegre edilmemiştir. Bunun sebebi ise: Windows Defender'in her gün yeni güncellemesinin çıkmasıdır. Evet istisnasız her gün yeni güncelleme gelmektedir Windows Defender' e. Bu yüzden de entegre edilmemiştir. Ayrıca eğer bir antüvirüs programı kullanıyorsanız Windows Defender' e gerek kalmamaktadır. Windows Defender' i devre dışı bıraktığınızda sistemin çok daha hızlı olduğunu göreceksiniz. Konumuzda en altta yer alan "Tavsiyeler" bölümünü okuyunuz.

WNDDFNDRSGN.png

Güncelleştirmeleri En Iyi Yöntemle Entegre Ettik

Sisteme entegre edilen güncelleştirmelerin hepsini (online güncelleştirmeler hariç) "Dism" yöntemiyle entegre edilmiştir. 3. parti bir yazılım, Sysprep veya Gimagex kullanılmamıştır!!

WIND7GNCL31SGNLIVE.png

Orijinal MSDN Sürümleri Kullanılmıştır

Sistem hazırlanırken orijinal MSDN sürümleri kullanılmıştır. MSDN sürümleri aynen alınıp güncellemeler entegre edilip sunulmuştur. Hiçbir ekleme ve çıkartma yapmadan güncel, stabil, kararlı ve güvenli Windows 8.1 deneyimini yaşayın.

WIND7GNCL8SGNLIVE.png

MD5 ve SHA1 Değerlerini Kontrol Edin

SGN ekibi tarafından hazırlanan güncel Windows 8.1 sunumunun bizim yayınladığımız şekilde olduğunu (başka kişilerce değiştirilmediği) kontrol etmek için, indirdiğiniz .iso dosyasının .iso değerlerinin aşağıdaki şekilde olduğunu kontrol edin.

d662f111-5e81-4d68-87ea-37f8ea0ff58f_25_

--------------

SÜRÜM NOTLARI...

- Güncel Windows 8.1 tamamen tarafımızca (uLuBeY) itina ile hazırlanmıştır.
- Sisteme anlatılan haricinde herhangi bir ekleme çıkarılma yapılmamıştır.
- Güncellemeler tarafımızca taranmış ve güncelliğini yitirmiş güncellemeler eklenmemiştir.
- Buna ek olarak yukarıda bahsettiğimiz gibi gereksiz updateler eklenmemiştir.
- Net Framework 3.5 etkin olarak gelir. Net Framework 4.6.1 ve Türkçe Dil Paketi orijinal entegredir.
- Windows 10 reklamları çıkmaz. Gereksiz yere arka planda microsoftun elemanları çalışmaz.
- Sistemi kurduğunuzda normal bir Windows 8.1' e göre hızlı olduğunu göreceksiniz. Bunun nedeni güncellemeler ile microsoft sistemi stabil hale getirmiştir. Bizim ekstra bir çalışmamız olmamıştır. Sadece DOĞRU güncellemeleri DOĞRU yöntemle entegre ederek bu stabilliği tam anlamıyla sağladık.
Sistemi kurduğunuzda aşağıdaki gibi bir güncelleme listesi gelecektir. Tabi bunlara ek olarak bilgisayarınızın donanımına ait güncellemeler varsa onlarda çıkabilir. O güncellemeler her bilgisayar için farklı olduğu için entegre edilme gibi bir durum söz konusu olamaz. Onun için ayrı DRIVER paketi entegre etmek gerekmektedir.

WND81GNCLSGN6.png

WINDOWS 8.1 KULLANIMI HAKKINDA TAVSIYELER...

- Windows 8.1 kullanımında sistem kurulumu tamamlandıktan sonra mutlaka ilk önce yukarıda bahsettiğimiz gereksiz reklam işlevi gören güncelleştirmeleri gizleyin. Bunun için;

Denetim Masası -> Sistem ve Güvenlik -> Windows Update bolumune gelip. Güncelleştirmeleri Denetleyin. Çıkan güncellemeler arasında yukarıda bahsettiğimiz güncellemeleri sağ tıklayıp "Güncelleştirmeyi Gizle" seçeneği ile gizleyin.

- Windows Defender' i kapatmanız sistemi hızlandırmaya yardmcı olacaktır.
Günümüzde çoğu bilgisayar artık bir virüs programı kullanmaktadır. Bunun için Microsoft'un kötü amaçlı yazılım temizleme için sisteme eklediği "Windows Defender" uygulamasına gerek kalmamaktadır. Bu uygulamanın kapatılması hem sistemi rahatlatacaktır. Hem de her gün gelen Windows Defender güncellemesinden kurtulmanızı sağlayacaktır. Windows Defender' i nasıl kapatırım?

http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows/turn-windows-defender-on-off#turn-windows-defender-on-off=windows-7

-------------

UYARI:
WINDOWS KURULUMUNU YAPARKEN INTERNET BAGLANTINIZI KAPATINIZ!!
SEBEBI: EKLENMEYEN GUNCELLEMELERIN KURULUM SIRASINDA INTERNET UZERINDEN KURULABILME IHTIMALIDIR!!

Windows 8.1 UPDATE 3 AIO (32&64) (TÜM SÜRÜMLER) [HAZİRAN 2016]
tr_windows_8.1_update_3_aio_dvd_haziran_16.iso
MD5: DA3049403353C9A7AE1671A5898E4670
SHA-1: 0FF48EA300845EBA5465DC24C8FD245E10486C01
CRC32: AA335E99

Turbobit.net Linki

http://turbobit.net/ux8cwjf6oyb7/WN81HZRN16AIO.uLuBeY.rar.html

--------

Windows 8.1 UPDATE 3 AIO (32&64) (TÜM SÜRÜMLER) [HAZİRAN 2016] [ESD]
tr_windows_8.1_update_3_aio_esd_dvd_haziran_16.iso
MD5: 89AC3941C8285A2C183BA2F36267DBC5
SHA-1: 74F5B257FAC3C43C111AE7035C76A03C6226BCBC
CRC32: E7FDEE34

Turbobit.net Linki

http://turbobit.net/be6ib0pq3pua/WND81UP3HZR16ESD.uLuBeY.rar.html

Edited by uLuBeY!
  • Like 9
Link to comment
Share on other sites

7 dakika önce, yokum yazdı:

Net Framework 4.6.1 ve Türkçe Dil Paketi orijinal entegresiz paylaşırsan indireyim.

Bunun haricinde başka bir sunum yapmayacağım. Net framework ve dil paketi her bilgisayarda olmazsa olmazlardandır. Neden bu ikisinin çıkartılmasını istiyorsunuz? Bahsettiğim gibi ayrı olarak sunum yapmayacağım.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

35 dakika önce, yokum yazdı:

Net Framework 4.6.1 ve Türkçe Dil Paketi orijinal entegresiz paylaşırsan indireyim.

ayarlardan kapatabilirsiniz? yada ekle kaldırda varsa siliniz

Link to comment
Share on other sites

43 dakika önce, uLuBeY! yazdı:

Bunun haricinde başka bir sunum yapmayacağım. Net framework ve dil paketi her bilgisayarda olmazsa olmazlardandır. Neden bu ikisinin çıkartılmasını istiyorsunuz? Bahsettiğim gibi ayrı olarak sunum yapmayacağım.

.Net framework'ün microsoft'un onayladığı herhangi bir entegre işlemi yoktur. Vatandaşın biri normal sisteme entegre etmiş, registry ve dosya farklarını yakalayıp bir eklenti paketi olarak paylaşmış, sizde o paketi kullanıyorsunuz. Böyle bir entegrasyonun stabilitesine inanmadığımdan bu sistemler yerine 3.5 ekli daha eski sistemleri indirip üzerine fark güncellemeleri kendim eklerim kendi açımdan daha stabil olur. Sizin yaptığınız işlemler konusunda sıkıntım yok. 4.6.1 paketini istemiyorum.

Link to comment
Share on other sites

11 dakika önce, yokum yazdı:

.Net framework'ün microsoft'un onayladığı herhangi bir entegre işlemi yoktur. Vatandaşın biri normal sisteme entegre etmiş, registry ve dosya farklarını yakalayıp bir eklenti paketi olarak paylaşmış, sizde o paketi kullanıyorsunuz. Böyle bir entegrasyonun stabilitesine inanmadığımdan bu sistemler yerine 3.5 ekli daha eski sistemleri indirip üzerine fark güncellemeleri kendim eklerim kendi açımdan daha stabil olur. Sizin yaptığınız işlemler konusunda sıkıntım yok. 4.6.1 paketini istemiyorum.

Bu bahsettiğiniz olay windows 7 de vardır. Windows 8 de net framework 4.5 tabanı zaten sistemde mevcuttur. (Orijinal sistemde) 4.6.1 entegre işlemi ise cab dosyaları ile yapılır. Güncellemelerde .msu paketi kjullanılarak yapılır. yani özetle windows 8 de net framework eklentisi aynı güncelleme eklentisi gibi olmaktadır.

Bahsettiğiniz uygulamada ise: windows 7 de net framework entegresi yapılırken yukarıdaki windows 8 gibi .cab veya .msu olarak entegre edilemez. Bunun sebebi windows 7 de net framework 4.5 alt yapısının olmamasıdır. Ben windows 7 de entegre yaparken entegre işleminde vatandaşın biri dediğiniz (abbodi1406 veya rickdento) paketlerini kullanmıyorum. Zaten kullanmış olsaydım windows 7 de net framework 4.6.1 türkçe dil paketini o şekilde entegre edemezdim. Net framework entegresini kendimin hazırladığı paketleri kullanıyorum. Bu peketler .msu veya .cab dosyası değil elbette. Ancak bunlar gibi stabil ve sorunsuzdur. ENtegre işleminde de dism kodları dışında hiçbir kod kullanmam. setupcomplete ile reg kaydı veya addon eklemem. Yıllardır bu işi yaparım ve güvenilirliğinden şüphelendiğim hiçbir sistemi de sunmam. Defalarca test ettiğim sistemlerdir. Sunmak için sistem sunmam. Önceliğim stabillik ve sorunsuz sistem sunmaktır.

Eğer yapılan işlemlerden herhangi bir şüpheniz varsa veya içinize sinmiyorsa indirmezsiniz ve kullanmazsınız. Sisteme güncelleme entegre etmek çok zor bir şey değildir. sadece zaman ve emek vermek gerekir. Bunu isterseniz siz yapabilirsiniz. İyi forumlar dilerim.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

3 saat önce, yokum yazdı:

Aydınlattığın için tşk. O zaman indirilmeye değer.

uLuBey in sistemlerini Multiboot lu teknik servis icin hazırlanan toplu sistemlerin oldugu aio lardada sık sık görebilirsiniz.

binlerce bilgisayar kuruyor teknik servisler. bundan önce nisan sürümünü kullanıyordum ondada sorun yoktu. net framework gerektiren uygulamalar sorunsuz acılıyordu.

Link to comment
Share on other sites

Eksik olan Windows 8.1 Upd 3 Pro VL x86/x64 ve Windows 8 Embedded Enterprise x86/64 güncelleştirilmiş sürümleride ayrıca upload etsende AIO öksüz kalmasa iyi olurdu. Bütün gece indirmekle geçti. Tekrardan 6GB indirmeyelim.

Link to comment
Share on other sites

2 saat önce, yokum yazdı:

Eksik olan Windows 8.1 Upd 3 Pro VL x86/x64 ve Windows 8 Embedded Enterprise x86/64 güncelleştirilmiş sürümleride ayrıca upload etsende AIO öksüz kalmasa iyi olurdu. Bütün gece indirmekle geçti. Tekrardan 6GB indirmeyelim.

Pro Vl sürümü hiçbir sistemime eklemiyorum. Çünkü Pro Retail sürüm zaten key yoksa iş görüyor. Keyi olanlar için geçerlidir vl sürüm. Embedded Enterprise sürümü de yapmayacağım çünkü en çok kullanılan sürüm Embedded Pro sürümdür. En çok kullanılanları tercih ettim. O yüzden burda yer alan sürümler dışında ek bir sürüm yapmayacağım malesef.

Link to comment
Share on other sites

hocam geçen konudan da sözünüz vardı rica etsem sadece single language olan kısmın linkini paylaşırmısınız? 

Edited by 3gzotik
alıntı yaptığım için düzenledim alıntıyı kaldırdım.
Link to comment
Share on other sites

9 saat önce, italyano43 yazdı:

konuyu alıntı yapıp gereksiz yer işgal eden acemi kullanıcılara bir şey demiyorum artık...

uyarmak erdemdim bilmeye biliriz ki bu forumdan sizin kadar bizde faydalanıyoruz gereksiz yer işgal etme tabiri hoş olmamış.

Link to comment
Share on other sites

17 saat önce, 3gzotik yazdı:

hocam geçen konudan da sözünüz vardı rica etsem sadece single language olan kısmın linkini paylaşırmısınız? 

kisi zaten single language i eklemis. isteginiz üzere. 

gelipte tek olarak single language i kimse cikarmaz. cünkü degmez. ayrıca mesajınızın altında Düzenle butonu vardır. oradan mesajdaki alıntıyı silebilirsiniz.

Link to comment
Share on other sites

Şimdi, oopmr yazdı:

kisi zaten single language i eklemis. isteginiz üzere. 

gelipte tek olarak single language i kimse cikarmaz. cünkü degmez. ayrıca mesajınızın altında Düzenle butonu vardır. oradan mesajdaki alıntıyı silebilirsiniz.

hocam single language olduğunu biliyorum sadece premium üyeliğim olmadığı için debrit sitelerde 8gb veya 5gb i indirmeye izin vermiyor ondan rica ettim :)

Link to comment
Share on other sites

1 dakika önce, 3gzotik yazdı:

hocam single language olduğunu biliyorum sadece premium üyeliğim olmadığı için debrit sitelerde 8gb veya 5gb i indirmeye izin vermiyor ondan rica ettim :)

özel mesaj gönderdim. kontrol ediniz.

Link to comment
Share on other sites

4 saat önce, YavuzKaraca yazdı:

Öncellikle Emeğinize sağlık   Lakin Rar Şifresini  Göremedim ..?

rar sifresi yokki. bende sormadı zaten kisi konudada rar sifresi oldugunu iceren bir ifade belirtmemis.

Link to comment
Share on other sites

Hocam herşey iyi hoş güzelde esd li olanı ve olmayanıda indirdim 50 kb hızla can çekişe çekişe fakat sonu hüsranla bitti çünkü flash diske rufus ile ntfs olmadan yazdırılmıyor. O şekilde yazdırıncada UEFI modda boot edilmiyor. Çok araştırdım bi çözümü yok illaki fat32 istiyor ama boyutlar yüksek bunun için. Sadece pro versiyonu yapabilirmisiniz bu şekilde birde yer kaplayan .net framework 4.6.1 gibi  yamayı ekmeseniz boyut açısından fat32 de sorun çıkartmasa? Mümkünmü bunu yapabilmeniz acaba

Link to comment
Share on other sites

1 saat önce, Senkron2 yazdı:

Hocam herşey iyi hoş güzelde esd li olanı ve olmayanıda indirdim 50 kb hızla can çekişe çekişe fakat sonu hüsranla bitti çünkü flash diske rufus ile ntfs olmadan yazdırılmıyor. O şekilde yazdırıncada UEFI modda boot edilmiyor. Çok araştırdım bi çözümü yok illaki fat32 istiyor ama boyutlar yüksek bunun için. Sadece pro versiyonu yapabilirmisiniz bu şekilde birde yer kaplayan .net framework 4.6.1 gibi  yamayı ekmeseniz boyut açısından fat32 de sorun çıkartmasa? Mümkünmü bunu yapabilmeniz acaba

Merhaba,

Burada yer alan sürümde UEFI desteği yoktur. Yani rufus programını kullanarak fat32 dosya sisteminde yazdıramazsınız. NTFS ile yazdırabilirsiniz. Rufus ile Fat32 olarak yazdırmak için ve uefi desteği sağlamak için aşağıdaki konudaki linki indirin. aynı sürümün 64 bit halidir. yani uefi desteklidir ve aradığınız sürümdür.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...
On 20.06.2016 at 19:49, uLuBeY! yazdı:

GÜNCELLEME GIZLEME AYARLARI

Yukaridaki gereksiz Windows 10 ve Telemetry (Arka planda Microsoft'a bilgi gönderen) güncelleştirmeleri rahatça gizleyebilmeniz için, GÜNCELLEME GIZLEME adında bir dosya oluşturduk.

BU KLASÖRDE YER ALAN DOSYALAR:
win10_hide_update.cmd: Yukaridaki "Windows 10" ve "Telemetry" güncellemelerinin tamamını gizlemenizi sağlar.

KULLANIMI: Windows 8.1 kurulumunu yaptıktan sonra, öncelikle bilgisayarınızdan Update ayarlarını "Güncelleştirmeleri Denetle, Ancak Karşıdan Yükleme ve Kurma Konusundaki Kararı Bana Bırak" seçeneğini seçin. Daha sonra internet bağlantınızı açıp güncellemeleri denetleyin. Güncelleştirmeler çıktıktan sonra yukarıda bahsettiğimiz dosyalardan hangisini kullanmak istiyorsanız o dosyayı bilgisayarınıza kopyalayıp, sağ tıklayip "Yönetici Olarak Çalıştır" seçin. Bir süre bekledikten sonra güncelleştirmeleri gizleyecek ve uyarı verecektir.

hocam emeğin için teşekkrler . Bi şeyi sormak istiyorum burdaki gizleme ayar yerine direk hizmetlerden windows updateyi kapatmak olurmu

Link to comment
Share on other sites

  • 4 hafta sonra ...

burası güzel 1 site aslına bakarsan .ancak paylaşanlar,emek verip üretenleri anlamakta zorlanıyorum.turbobitö israrı neden _? hadi eskiden diyordunuz en uzun süre turbobitte barındırılıyor diye de neyse şimdi tonla uzun süre barındıran upload yerleri var.mail.ru - ve yandex disk gibi.allah aşkına emekleriniz çöp olmasın ve şu inadınızdan vazgeçin de başka sitelere upload edin .yandexin nesi var _? mail.ru nesi var _? cloudmail mesela nesi var_? indirecem sitenizden işletim sistemi ama turbobit için üyelik mi alqacaz illa zaten hayat şartları zorluyor.siz ayrı yandan emek verip emeklerinizi boşa gideriyosunuz bu turbobit inadınızla.yaklaşık 2 senedir yazıyorum turbobittten artık vazgeçin diye ama nafile.neyse emek var sanırım indiremediğim için sanırım diyorum- şu turbobit sevdanızdan 1 vazgeçin az bizi de düşünün allah aşkına .hem emeğiniz çöp oluyor hem bizim işimize yaramıyor.yazık değil mi _? umarım aklını başına alır paylaşanlar ve az sağduyu sahibi olurlar.selam ve dua ile allaha emantsiniz.hayırlı cumalar ....

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Similar Content

    • By _2024_
      Windows 10 – 11 AIO 4 in 1 | Full Türkçe | Nisan 2024

      Windows 10 – 11 AIO 4 in 1 | Full Türkçe | Nisan 2024
      Windows 10 – 11 AIO 4 in 1, windows 10 ve 11’in 4 versiyonunu birleştirilmiş halidir. KiNGHaZe tarafından yapılan bu AIO windows aynı zamanda kullanıcıya bağlı aktivasyon içerir. ISO dosyasını yazdırdıktan sonra sources adlı klasörün içindeki “ei.cfg” dosyasını not defteri ile açıp aktivasyon değerini 1 yaparsanız “Hwid” yani dijital aktivasyonu windows kurulumu sonrası yapacaktır. Bu işlem için internet gereklidir, yani internet varken kurulum yaparsanız otomatik olarak aktivasyon yapacaktır. Aynı zamanda Net Framework 3.5 tüm sistemlerde aktif şekilde sunulur. Windows güncellemelerinde yer alan “Zararlı Yazılım Kaldırma Aracı” güncellemelerini içermez ve almaz. Güncellemelerin getirdiği ve bıraktığı çöp diye tabir ettiğimiz dosyaların hepsi sistemden silinmiştir. Bunun dışında herhangi bir bileşen eklenip, çıkarılma işlemi yapılmamıştır.
      Peki içerisindeki sürümler nelerdir? Dediğini duyar gibiyim işte içindeki sürümleri aşağıda bulabilirsiniz…
      Windows 10 – 11 Pro (x64)
      Windows 10 – 11 Home (x64)
      Windows 10 – 11 Home SL (x64)
      Windows 10 – 11 Enterprise VL (x64) İçerikler tek bir ISO dosyasında toplandı, Kurarken tüm sürümleri görebilirsiniz.
       

       
      Thanks:   @KiNGHaZe
       

      Win10_11_AIO_4in1_11.04.2024.zip
      or
      Win10_11_AIO_4in1_11.04.2024.zip
       
    • By _2024_
      Format Sonrası Katılımsız AIO Programlar 2024 Mart TR

      Format Sonrası Katılımsız AIO Programlar 2024 Mart TR
      Format Sonrası Katılımsız AIO Programlar 2024, Güncell 32×64 bit sistem uyumlu Çoklu Dil seçenekli Türkçe dahil
      formatlık programlar, Progressive arkadaşımızın yapımı istediğiniz programı ekleyip çıkarabilirsiniz Ağ driver dahildir.
      madia player video ses indirme programları cd iso yazıcılar bakım onarım gibi bilinen en popüler
      programları içeren son sürüm aıo hepsi bir arada

        File 7.21 GB
      Format Sonrası Katılımsız AIO Programlar 2024 Mart.zip
      or
      Format Sonrası Katılımsız AIO Programlar 2024 Mart.zip
      or
      Format Sonrası Katılımsız AIO Programlar 2024 Mart.zip (⚡Tnc Debrid ile İndir)
       
      Thanks:
      @KiNGHaZe
    • By _2024_
      Windows 10 AIO Full 2024 22H2 | Türkçe 22 in 1 | Şubat

      Windows 10 AIO Full 2024 22H2 | Türkçe 22 in 1 | Şubat
      Windows 10 AIO Full İndir 22H2, 11 farklı sürümün x86 ve x64 olarak birleştirilmiş halidir. İçerisindeki sürümleri aşağıdaki resimde görebilirsiniz. 11 farklı sürümün her mimarisine 13 Şubat 2024 tarihli güncelleştirme olan 19045.4046 build numaralı güncelleme entegrelidir ve bu güncellemelerin bıraktığı kalıntılar temizlenmiştir. Bu sayede sistemde şişkinlik yaratmayacak yer kaplamayacak. Net Framework 3.5 ve 4.8 etkinleştirildi. Formatlık Windows 10 AIO ISO kalıbı ile istediğiniz tüm sürümleri tek bir USB’den veya çift katmanlı olmak üzere DVD’den kurabilirsiniz.
      Boyutunu küçültmek için ultra sıkıştırma yapan ESD uygulandı. Bu sayede boyutu bir hayli küçültülüp hem internetten indirmekle geçen zamandan hem de çalışmayı USB veya DVD’ye yazarken ki zamanınızdan tasarruf etmeniz sağlandı. KiNGHaZe tarafından siz değerli kullanıcılarımız için oluşturuldu. Ev, ofis ve teknik servisler için bile gerekli windows 10 sürümleri tek bir pakette toplanarak sizin için hazırlandı.
      USB’ye yazdırırken rufus adlı araç kullanmanız tavsiye edilir. Bu sayede daha sorunsuz bir yazdırma süreci yaşamış olursunuz. Hem UEFI (GPT) hem LEGACY (MBR) kurulum yapabiliyorsunuz. UEFI kurulum sadece x64 mimariler için geçerli olup çalışmadaki x86 sürümler UEFI destekli değildir. Piyasadaki tüm çalışmalarda böyledir. Bu çalışmaya özgü bir özellik değildir. Windows 10 için geçerli olan separate şekilde yani 11 sürümün tek bir install.esd dosyasına yerine x86 ve x64 olarak ayrı ayrı 2 farklı install.esd şeklinde hazırlanmıştır. Sorunsuz UEFİ kurulum için bu yöntemi uygun gördüm. Tek bir dvd içinde gerekli olanlar sizin için toplandı.
       

       
      Thanks:  @KiNGHaZe

      Win10_11in1_AIO_22H2_27.02.2024.zip
      or
      Win10_11in1_AIO_22H2_27.02.2024.zip
      or
      Win10_11in1_AIO_22H2_27.02.2024.zip
       
       
       
       
       
    • By qxqx
      Windows 10 AIO Full 2022 21h2 Türkçe 22 In 1 X86 X64 Eylül Güncel

      Windows 10 AIO Full İndir 21H2, 11 farklı sürümün x86 ve x64 olarak birleştirilmiş halidir. İçerisindeki sürümleri aşağıdaki resimde görebilirsiniz. 11 farklı sürümün her mimarisine 13 Eylül 2022 tarihli güncelleştirme olan 19044.2006 build numaralı güncelleme entegrelidir ve bu güncellemelerin bıraktığı kalıntılar temizlenmiştir. Bu sayede sistemde şişkinlik yaratmayacak yer kaplamayacak. Net Framework 3.5 ve 4.8 etkinleştirildi. Formatlık Windows 10 AIO ISO kalıbı ile istediğiniz tüm sürümleri tek bir USB’den veya çift katmanlı olmak üzere DVD’den kurabilirsiniz.
      Boyutunu küçültmek için ultra sıkıştırma yapan ESD uygulandı. Bu sayede boyutu bir hayli küçültülüp hem internetten indirmekle geçen zamandan hem de çalışmayı USB veya DVD’ye yazarken ki zamanınızdan tasarruf etmeniz sağlandı. KiNGHaZe tarafından siz değerli kullanıcılarımız için oluşturuldu. Ev, ofis ve teknik servisler için bile gerekli windows 10 sürümleri tek bir pakette toplanarak sizin için hazırlandı.
      USB’ye yazdırırken rufus adlı araç kullanmanız tavsiye edilir. Bu sayede daha sorunsuz bir yazdırma süreci yaşamış olursunuz. Hem UEFI (GPT) hem LEGACY (MBR) kurulum yapabiliyorsunuz. UEFI kurulum sadece x64 mimariler için geçerli olup çalışmadaki x86 sürümler UEFI destekli değildir. Piyasadaki tüm çalışmalarda böyledir. Bu çalışmaya özgü bir özellik değildir. Windows 10 için geçerli olan separate şekilde yani 11 sürümün tek bir install.esd dosyasına yerine x86 ve x64 olarak ayrı ayrı 2 farklı install.esd şeklinde hazırlanmıştır. Sorunsuz UEFİ kurulum için bu yöntemi uygun gördüm. Tek bir dvd içinde gerekli olanlar sizin için toplandı.

      Güncelleme Tarihi: 15.09.2022
       TEK LİNKLER:

      Windows 10 AIO 21H2

      Windows 10 AIO 21H2

      Windows 10 AIO 21H2
       
      Paylaşım ALINTIDIR >>----> KAYNAK  linkinden paylaşım yerine gidebilirsiniz... Gereksiz yorumlar yapmayın...
       
      KiNGHaZe Arkadaşımıza Güncellemesi ve Değerli Çalışması için Çok Teşekkürler Emeğine Ellerine Sağlık...
    • By qxqx
      Windows 11 Tüm Sürümler | X64 | Türkçe | Tpm Fix | Eylül Güncel

      Windows 11 Tüm Sürümler | X64 | Türkçe | Tpm Fix | Eylül Güncel
      Windows 11 İndir, türkçe dil desteğine kavuşan windows 11 tpm fixli şekilde artık kullanılmaya hazır. Windows 10’nun 2025’te desteği biteceği söylendikten sonra yeni bir işletim sistemi çıkacağı kesinleşmişti. Önceki sürümün yerini almaya hazırlanıyor. Geliştirilmiş görünüm desteği ile sanki mac cihaz temasını andırıyor. Resimlerde bu görünümü detaylıca inceleyebilirsiniz. Windows 11, önceki sürümlerin aksine artık sadece x64 ve arm64 mimarideki cihazlarda çalışacak. 32 bit yani x86 mimari desteği yoktur. Sistem oldukça görselleştirilmiş bir windows 10 tabanı üzerine inşa edilmiş, bir çok yerde halen windows 10 yazısını görebiliyorsunuz  Görselleştirmenin yanı sıra artık android cihazları gibi APK dosyalarını çalıştırmak için Amazon App Store ile mümkün. Bu sayede artık android oyun ve programlarınızı masaüstü denemiyle birleştirip oynayabilirsiniz.
      Yeni windows sizlere performans ve stabil bir birliktelik vadetiyor. İşletim sistemi içerisinde yapılan değişikliklere alışmak biraz zaman alacaktır ancak her geçen gün gelen güncellemeler yine peşimizi bırakmayacağı kesin. Yeni bir işletim sistemi yeni sorunları beraberinde her zaman getirmiştir. Örnek olarak bu sistem TPM ve Secure boot engeline takılıyordu. Bunu çözüp sizler için hazırladık. Artık sadece microsoft hesabı ile oturum açılabiliyor denmiş ancak çözümü mevcuttur. Kullanıcı adı kısmına “a” ve şifre kısmına “a” yazıp devam edin. Hata verince sizi offline yani microsoft hesabı olmayan şekilde hesap oluşturmanıza ve oturum açmanıza izin verecektir.
      Sadece kullanıcı adı girip şifre girmeden oturum açabilirsiniz. Kurulum sonunda yer alan gizlilik maddelerini kabul etmemenizi öneriyorum. Kurulum aşamalarındaki görüntüleri bir gif haline getirdim aşağıdan inceleyebilirsiniz. Klasik kurulum adımları içerir, sadece süslenmiş püslenmiş bir şekildedir.
       
      Minimum Donanım Gereksinimi ise şu şekildedir:
      İşlemci: 1 GHZ veya üstü en az 2 çekirdekli ve x64 mimari uyumlu RAM: 4 GB e üstü Depolama: 64 GB ve üstü Sistem üretici yazılımı: EFI, Güvenli Önyükleme özellikli ve TPM 2.0 Grafik kartı: WDDM 2.0 sürücüsüyle DirectX 12 veya üstü Ekran: 720p ekran, renk kanalı başına 8 bit  
      Güncelleme Tarihi:  22.09.2022
       
      TürkçeTEK LİNKLER
      -----------------

      Windows 11 İndir TPM Fix

      Windows 11 İndir TPM Fix

      Windows 11 İndir TPM Fix
      -----------------
      Paylaşım ALINTIDIR >>----> KAYNAK  linkinden paylaşım yerine gidebilirsiniz... Gereksiz yorumlar yapmayın...
       
      KiNGHaZe Arkadaşımıza Güncellemesi ve Değerli Çalışması için Çok Teşekkürler Emeğine Ellerine Sağlık...  
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...