Jump to content

Recommended Posts

122i83n.jpg

Özel metinleriniz ve dosyalarınız ne kadar güvende?
Mail gönderirken, hesap bilgilerinizi herhangi bir yerde saklarken gizliliğe ve güvenliğe yeteri kadar önem veriyor musunuz?
Kendi veri güvenliğinizi sağlamak istiyorsanız, Data Encryption Tool ihtiyaçlarınızı gidermek amacıyla geliştirilmiştir.

Kullanımı ücretsiz, basit olan ve profesyonel düzeyde koruma sağlayan Data Encryption Tool ile verilerinizi tamamen kontrolünüz altında güvenli bir şekilde depolamanız mümkün olacaktır.

Data Encryption Tool, veri güvenlik yöntemleri hakkında yeterli bilgisi olan kullanıcılara güvenlik yöntemi ayarlarını seçme imkânı seçeneğini sunarak, kullanıcı dostu olmayı hedeflemiştir.

Şifreleme yöntemleri hakkında bilginiz yok ve yine de kendi güvenliğinizi sağlamak mı istiyorsunuz?

Endişelenmeyin! Data Encryption Tool, bünyesinde bulundurduğu "Önerilen ayarları kullan" seçeneği ile uygulama kullanıcıları için güvenliği en yüksek seviyede tutacak olan ayarları otomatik yapacak ve en basit düzeydeki bilgisayar kullanıcıları içinde kullanıcı dostu olmayı başaracaktır. Yapmanız gereken tek şey şifreleme ve şifre çözme işlemleri sırasında "Önerilen ayarları kullan" seçeneğini aktif etmeniz gerekmektedir.
Data Encryption Tool, kullanıcı memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı amaçlamıştır.

..:: Programın Çalışma Prensibi ::..

# Üst taraftaki menülerden metin veya dosya şifreleme/şifre çözme açılır.
# İşlem kısmından yapılacak olan işlem seçilir. (Şifreleme / Şifre çözme)
# Şifrelenecek olan verileriniz için şifre belirlenir.
# Güvenlik yöntemi ayarlar panelinden seçilir. (Güvenlik alanında bilgisi olmayan kullanıcılar için "Önerilen ayarları kullan" seçeneği geliştirilmiştir.)
# Şifrelenen dosyanız ".dpt" uzantısıyla dışarıya yeni bir dosya halinde çıkarılır. Şifreleme işlemi başarıyla tamamlandıktan sonra orjinal dosyayı silebilirsiniz. (Bu işlem kullanıcıya bırakılmıştır.)

..:: Genel Özellikler ::..

# Metin ve dosya şifreleme/şifre çözme işlemleri
# Dosya şifreleme/şifre çözme işlemi sonrası bilgisayarı kapat seçeneğinin bulunması. Büyük dosyalar üzerinde yapılacak olan işlemler için eklenmiştir. Bu seçenek aktifken şifreleme başarıyla tamamlanması halinde bilgisayarınız 15 saniye sonra otomatik kapanır.
# Maksimum 8388608 Terabayt (TB) büyüklüğünde dosya boyutunu desteklemektedir.
# Dosya işlemleri için sürükle bırak özelliği
# Program açılışına şifre ekleyebilme.
# Türkçe ve İngilizce dil seçenekleri (Program sistem varsayılan dil seçeneği ile açılır. İsteğe göre menüden dil değişimi yapılabilinir.)
# 10+ Arayüz teması
# Geliştiricinin geliştirdiği diğer uygulamalara ulaşabilme
# Tüm dosya türlerini desteklemektedir.
# 10 adet güvenlik yöntemi

..:: Desteklenen Güvenlik Yöntemleri (Şifreleme Algoritmaları) ::..

# AES (128, 192, 256)
# Blowfish (128, 192, 256, 384, 448)
# CAST (64, 96, 128)
# DES (64)
# IDEA (128)
# RC2 (64, 96, 128)
# RC4 (128, 192, 256, 384, 512, 768, 1024, 2048)
# TEA (128)
# TripleDES (128, 192)
# Twofish (128, 192, 256)

..:: Notlar ::..

# Veri şifreleme işleminde belirttiğiniz şifre ve ayarlar, şifre çözme işleminde mutlak gerekmektedir. Kullanılan veri güvenlik yöntemleri geri dönüşü olmayacak şekilde şifreleme gerçekleştirmektedir. Bu yüzden belirlediğiniz şifreyi unuttuğunuz takdir de şifrelediğiniz verilerin orjinal haline ulaşmanız mümkün olmayacaktır. Ayarları unutabileceğinizi düşünüyorsanız, "Önerilen ayarları kullan" seçeneğini kullanabilirsiniz. (Not: Kullanıcı tarafından oluşabilecek veri kayıplarından geliştirici sorumlu tutulamaz.)
# Uygulama açılışındaki lisans sözleşmesini dikkatlice okuyunuz. Kabul etmemeniz dahilinde uygulamayı farklı yöntemlerle de kullanmaya çalışmayınız.
# Windows kullanıcı denetimleri (UAC) açıkken'de uygulama çalışmaktadır. Fakat bazı dosya konumlarına windows erişimi engellemektedir. Erişim engeliyle karşılaştığınız takdir de uygulamayı yönetici olarak çalıştırın ve bu şekilde kullanın.
# Uygulama yönetici olarak çalıştırıldığında sürükle-bırak özelliği pasifleşir. (Windows sisteminden kaynaklanan bir durumdur.)

..:: Ekran Görüntüleri ::..

Spoiler

xe4axc.jpg

wlvrb5.jpg

2gy4k9j.jpg

6nxgs7.jpg

xnhohv.jpg

2v2jbx0.jpg

n1z02x.jpg

2m67cat.jpg

2mmbvxl.jpg

ips0t4.jpg

 

..:: Virus Total Sonuçları ::..

Kurulum dosyası (Setup);
Sonucu görmek için tıklayın..

Uygulama - x86;
Sonucu görmek için tıklayın..

Uygulama - x64;
Sonucu görmek için tıklayın..

..:: Desteklenen Platformlar & Bilgiler ::..

Boyut: 4.45 MB 
Platformlar: Windows XP / Vista / 7 / 8 / 8.1 / 10 - (x86 - x64) 
MD-5: 2E617D6B343ED9B3C1FF664507A7BCF5
SHA1: C2A510F8693BA8ABFB2A60FD1F758122DF260E19


Link to comment
Share on other sites

  • TornadoEffect changed the title to Data Encryption Tool 0.1

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Similar Content

    • By canavar123
      Arkadaşlar ben bazen indirme yapıyorum bilgisayarı açık bırakıyorum. Download yapıyor. Kardeşimde youtube bakmaya çalışıyor kasınca ayağıyla fişi çekmiş. xD Ben bilgisayarı AFK bırakınca açık kalıp indirme yapmasının bir yolu var mı? Yani ekranı kullanmak için şifre vb bir onay isteyecek. Uykuya alabilirim ama indirme yapmaz. Bunun için Windows 10'da bir program varsa söyler misiniz. İkinci pencere ile programları kapatmasını önlüyorum ama fiş çekmek nafile.  Tek çözüm şifrelemek.
    • By ayhankorkmaz
      Ashampoo® Privacy Protector 1.0.1     Ashampoo Privacy Protector 2015 ise kişisel bilgilerini korumak,  şifrelemek ve gerektiğinde yeniden ulaşılamaz bir şekilde ortadan kaldırmak isteyenler için yayınlanmış  bir güvenlik ve şifreleme programı olarak karşımıza çıkıyor.   Programın temel olarak bir veri şifreleme ve saklama aracı olarak hazırlanmış olması sayesinde hem şirketler hem de şahıslar için  yeterli olanakları sunduğunu söyleyebilirim.  Şifrelenmiş dosyalarınızı açabilmek için hem nümerik şifreler belirleyebiliyor hem de fotoğraflar,  USB diskler gibi çeşitli şifre anahtarı yöntemlerine başvurarak daha da sıkı bir güvenlik mekanizması kurabiliyorsunuz.  Dolayısıyla sayısal şifrelerinizin kırılması riskine karşı direkt olarak başka doğrulama yöntemlerinden faydalanmak ve  maksimum güvenliği sağlamak mümkün oluyor.   Tabii ki programın tek işlevi dosya saklama değil.  Kalıcı olarak silinmesini ve bir daha erişilebilir olmamasını istediğiniz dosyalarınızı kalıcı olarak silebilen Ashampoo Privacy Protector,  dosyaların üzerine onlarca defa rastgele veriler yazarak bu verilerin bir şekilde yeniden geri döndürülmelerine tamamen engel oluyor.   M-Disc adlı disk formatını destekleyen Ashampoo Privacy Protector 2015,  binlerce yıl boyunca dayanabilen bu disk formatı üzerinde verilerinizi saklamanızı ve  onları neredeyse ölümsüz hale getirmenizi de mümkün kılıyor. Özellikle gelecek nesiller için saklamak istediğiniz dosyalarınız varsa  her disk okuyucuda okunabilen M-Disc'leri kullanmanın tam vakti diyebiliriz.   Ürün anasayfası : https://www.ashampoo.com/tr/usd/pin/0804/security-software/privacy-protector   Buradan indirin : https://yadi.sk/d/zdreuhK_hxz9W
    • By shqiptoor
      arkadaşlar herkese iyi günler
      windows server 2008 enterprise kurulu bir hp proliant server ımız var
      (sadece dosya paylaşımı için kurulan bir serverdır)
      aynı ağda 10 adet pc var
      dhcp serverda değil routerda (bu bişey değişrirmi bilmiyorum ama belirtiyim genede)
      şimdi problem şu:
      bu 10 adet pc ye ait klasörlerin serverdan paylaşım yapılması yani 10 adet klasör 
      bu klasörlerden herhangi birine erişecek kişi hangi pcye oturursa otursun paylaşımdaki bu klasöre tıkladığında kendisine özel bir şifresi olsun (active directory anlatmayın ltfn etki alanı yada otrm açma yöntemi istemiyoruz)
      ve bu klasörler için hazırlayacağımız bir komut dizini ile başka bir dizine yedeklenmesi gerekmekte yardımlarınız bekliyorum şimdiden teşekkürler 
       
    • By nevzat33
      Beyler Öncelikle Selamün Aleyküm. Bende 1 tb toshiba taşınılabilir harddisk var. içinde arşivim var ve hiç bi zarar gelmesini istemiorm. harddiski nasıl şifreleyebilirim. ve mümkünse kullanışlı ve tüm işletim sistemlerinde çalışabilir olsun... şimdiden teşekkürler.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...