Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

Lua Script Programlama


Abdullah 37
 Share

Recommended Posts

  • Editor

Malesef yok. Ama ams eğitim setleri var onlardan faydalanabilirsin. Forumdada dökümanlar örnek projeler var. Takıldıgın yerdede konu açıp sorabilirsin. Yardımcı olur herkez.

Link to comment
Share on other sites

Please register to see this content.

 

Programlamaya başlayınca yukardaki oyun forumunu bir incele derim.

Küçük küçük modlar, scriptler yazarken forum üyelerinden yardım alabilirsin. Hem de yazdığın scriptleri hemen oyun içi deneme fırsatları bulabilirsin.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Similar Content

    • By mahmutu91
      Excell veya Başka Bir Ziyaret Takip Formu Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar ;
      Çalışmış olduğumuz firmada belli bir müşterilistemiz var. Bunları dışında pazartesi günleri haftalık hedef programları oluşturup o programa göre ziyaret oluşturmak istiyoruz. Excell üzerinden bir takip sistemi oluşturduk ama hem yazılıp silinmesi çok zaman kaybettiriyor hemde işlevsel değil. Biz ortak server da olan bir excell de kutucuk tarzı firma adı yazdığımızda istemiş olduğumuz bir hücereye atıcak yeni firma eklemek istediğimizde önceki girdiğimiz veriyi bir basamak alta atacak bir kod veya excellde komut arıyorum. Bu kod la ilk sayfada istediğim kısma sadece firma ismi başka sayfalarda ise detaylı sonuç belirtebileceğim bir çalışma yapmak istiyorum. Sizlerinde fikirlerine desteğine ihtiyarcım var. Şimdiden herkese teşekkür ederim
    • By DivaneTR
      Ams'ye yeni başladığım zamanlarda hazırladığım bir proje, ilerleyen dönemlerde benzeri bir projeye başladığımız için bunu rafa kaldırmıştım, tam olarak tamamlanmış bir proje değil, fakat büyük ölçüde hazır, Hizmetler menüsü Windows XP için ayarlanmıştır, Windows 7 için gerekli düzenlemeleri yapmamıştım henüz. Bu haliyle de işinize yarayabilir, geliştirmek isteyen arkadaşlar için bir altyapı olabilir.
      https://www.mediafire.com/?wd9pzvdrjnwp624
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...