Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

Bilgisayarın Ram Ve Ekran Kartı Güncellemesi


eskli26
 Share

Recommended Posts

Arkadaşlar mrb hayırlı bayramlar cümleten..Sistemim biraz eskidi.Yaklaşık olarak 4-5 senedir kullanıyorum. sorunsuz şimdiye kadar iyi  götürdü Ama artık yeni oyunlarda yetersiz kalıyor.Bende ram ve ekran kartını değiştirmek istiyorum.İşlemcimin iyi oldugunu düşünüyorum şimdilik.Ama eğerki kafamda ilerde yapacağım işlemciyi değiştirmekte olcak.Acaba işlemciyide direk olarak mesela i7 alıp i3 le değiştirsem sorun olurmu ?Güncel sistem bilgilerim resimdeki gibi. Ama sorunum acaba alacağım ekran kartı ve ram  bilgisayrda sorun olurmu anakart sorun yaratırmı.Yada sizin önerinize göre   hangi rami ve ekran kartını almalıyım?Benim  bilgisayarda anakartta iki girişli  2 tane 2gb,2gb=4 gb ram var suanda.Ben 8 gb ram alıp takmak istiyorum.Malum en son oyunlar minimum 8 gb ram istiyor.2 gb'tın birini çıkarıp biri kalacak.Yani toplam 10 gb ramım olmuş olacak ama sorun dediğim şekilde olurmu ?Yada tek 8 yada 16 gb mi alıp takmam lazım illahaki??Ekran kartı ise nvieda g 630 var suanda yanına biraz daha aynı şekiilde normal bir ekran kartı alıp 2 sini berabaer kullanmak istiyorum bu mümkünmü? Yada olursa nasıl olur?Arkadaşlar  beni detaylı bir şekilde aydınlatırsanız sevinirim.Benim aklımdkai ram ve ekran kartını linkte verdim.Sizde bir bakın arkadaşlar ben fazla pek anlamıyorum bu işlerden bana yardımca olursanız sevinirim.

5YD2XM.png

 

Bu ram: Arkadaşlar ama bu ddr4 benimki ddr3 ddr3 mu takmam lazım benim illahakı bilgisayarıma? bunu hiç anlamadım.Yada siz öneride bulunun arkadaşlar şunu şunu takacaksın senin bilgisayarına uyacak diye.

http://www.vatanbilgisayar.com/kingston-8gb-hyperx-fury-black-ddr4-2133mhz-cl14-pc-ram-23241.html

Buda Ekran Kartı:Bunuda aynı şekilde arkadaşlar.Benim Nvieda 630 ile aynı anda kullanabilirmiyim ?Yada tek bunumu kullaanabilirm biraz detaylı olarak anlatırsanız bende anlamış olurum.

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-mini-gtx950-gddr5-2gb-128-bit-nvidia-geforce-dx12-ekran-karti.html

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...