Jump to content

Attığım Sms Karşı Tarafa Farklı Gidiyor


ihsan43
 Share

Recommended Posts

Selam arkadaşlar

Android telefon kullanıyorum. Vodafone hattını kullanıyorum. Mesaj atarken yazdığım mesajlar karşı tarafa bambaşka cümleler olarak gidiyor. Veya yazdığım mesajın sonuna farklı cümleler ekliyor. Hattı farklı telefondalarda denedim. Telefonu sıfırladım (wipe data factory reset). mesaj ayarlarını sıfırladım, herhangi bi mesaj uygulamasıda kullanmıyorum. Bus orunu nasıl çözebilirim. Müşteri hizmetlerinide defalarca aradım ama bi işlem yaptıklarını söylediler ama çözüm olmuyor. Karşı tarafta sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü sadece benden giden mesajlar öyle gidiyor.

Link to comment
Share on other sites

Daha önceki kullandığım telefonda da oluyordu. Müşteri hizmetleri de tıkanıyor bu konuda sanırım söylediklerini uygulamama rağmen aynı şeyleri söylüyorlar. Yazılımla alakası varmıdır diye düşünüyorum. Android 5.0.2 yüklü şuan. Benim gibi sorun yaşayan varmı, duruma göre 4.4.2 ye geri dönücem.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Similar Content

    • By ersan7474
      Merhaba, windows 10 kurdum bilgisayarıma. Ufak bir sorunum var. Bir klasör yada uygulama açtığımda pencerenin konumu her açlışta değişiyor. Bir açıyorum sola yaslanmış, tekrar açıyorum ortada altta, tekrar açıyorum sağa üst köşeye çıkmış gibi.. Pencereleri en son açtığım konuma nasıl sabitleyebilirim?
       



    • By agoram
      Selamlar arkadaşlar şimdi ben Win setup From Usb yada Rufus İle kurulum yapmak istiyorum ama rufus hiç kurmuyor Win setup From Usb de kurulum yaparken flash diski 2 bölüm halinde gösteriyor kurulum ekranında geldiği vakitte disk bulunamdı diyor altaki resimde 

    • By ihsan43
      selam arkadaşlar
      notebook'umu alalı 3 yıl olmuştu bakım yapmak için açtım komple temizledim. ekran kartı ve işlemci üzerindeki macunu temizledim ve termal pad i yeniledim. pc yi topladıktan sonra açtığımda kasmalar oluştu. gta 5 oynarken kasmazken oyunu açtıktan 30 saniye sonra pc komple kapanıyor.  işlemci üzerindeki soğutucuyu kontrol ettim hala sorun devam ediyor. yardımcı olurmusunuz ?
    • By theater5583
      Laptop Lenovo G580 geçenlerde bilgisayara virüs girmesi sebebiyle format attım formatdan sonra fan gereksiz yere sürekli hızlı dönmeye başladı format atmadan önce sadece işlem yoğunluğu arttı mı fan hızını artırıyordu şimdi ise sürekli hızlı bir şekilde dönüp ses yapıyor hiç yavaşlamıyor sebebi nedir işlemciyi gereksiz yere çalıştıran birşeyler mi vardır donanımsal mı yazılımsal mı nasıl çözebilirim yarıdmcı olurmusunuz
    • By KenanK
      Hepimizin bildiği üzere yaklaşık olarak 1.5 ay önce Türkiye 4G teknolojisi ile tanıştı. Operatörler tarafından büyük vaatler verildi. 300Mbps nin garantisini bile veren oldu. 4G teknolojisine geçen arkadaşlardan Bölge ve Hız paylaşımlarını bekliyorum. Bakalım operatörler ne kadar sözlerinde durabilmiş.
       
      Bölge : Bursa / Orhangazi
       
      Vodafone LTE - iPhone 6 / iOS 8.4.1

       
      Turkcell LTE - iPhone 6 Plus / iOS 9.3.1

       
      Vodafone Bana ait, Turkcell Arkadaşıma.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...