Jump to content

Bir Kızın Benden Hoşlandıgını Nasıl Anlarım...


caferkaya
 Share

Recommended Posts

Boşver abi ya kızın gönlü varsa kendisi gelsin ne peşinde koşcan

Koş koş nereye kadar

Bak benden sana bir tavsiye bir kıza asla yalaka davranma + sakın sürekli birşeyler hediye alma

Benim halim ortada aldıkta ne oldum esnaflar zengin oluyor.

Benimki bu yazıyı okursa Ne siz beni tanıyorsunuz Nede ben sizi :D

Kolay gelsin konuyu açan arkadaşa :)

dogru söylüyorsun abi. bu konuyu geçen sene açmıştım ve tecrübelerle senin bu dediklerini gördüm. ben seni tanımıyorum sen de beni :D:D:D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years yıl...

bunu anlamak için sormak gerek. aksi takdirde yanlış tahmin sonucu hüsrana uğrayabilirsin. anlamak için bi kaç ipucu var tabi. mesela konuşma sıktılığı buluşma sıklığı sana taktığı sıfatlar kaç yaşında ve nasıl bir kişiliğe sahip bunları bildikten sonra ince bi analizle bunu anlarsın.. ama kadınlar kendilerini çok güzel gizlerler. bunu da bilmelisin.

Link to comment
Share on other sites

Yas 22 oldu Aradan 4 sene gecti halen cesaret edip yada gercekten sevgisine inananildigim birini bulamadım. Umarım gercekten seven biri ile karşılaşırım bır gün ;))

[quote name='MasterTR' date='21 August 2011 - 09:31 ' timestamp='1313919117' post='1067229']
[b]August 2007 konusu oldu 2011 konusu.[/b] :)
[/quote]

Kardes nostalji yapayım dedim eski mesajlarıma bakarken gördüm :) yaslanıyoruz ya :))

[quote name='MasterTR' date='21 August 2011 - 09:31 ' timestamp='1313919117' post='1067229']
[b]August 2007 konusu oldu 2011 konusu.[/b] :)
[/quote]

Kardes nostalji yapayım dedim eski mesajlarıma bakarken gördüm :) yaslanıyoruz ya :))

Link to comment
Share on other sites

Cevap çok basit. Ansiklopedi kalınlığında bir cüzdanın, altında Porsche Chayanne'ın, 8 tane kredi kartın varsa kız senden kesin hoşlanıyordur. Bu saydıklarım mevcut değilse hoşlanmıyordur. (Tabii ki bahsettiğin kız memleketim kızıysa)

Edited by helehoyni
Link to comment
Share on other sites

ilk izlenimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm


Dürüst olun, hepimizin ilk izlenimde kötü not aldığı zamanlar olmuştur. Yanlış bir şey söyleyince ya da yapınca insan nasıl da kötü olur. Bu çok utanç vericidir. Uzun zaman unutulmayan izler bile bırakabilir. Hatta bir sonraki sefer için kendinizi sinirli hissetmenize neden bile olabilir.
Aslında endişelenmenizde yersiz. Sürekli yeni birileri ile tanışıyoruz. Sürekli bu sosyal yeteneğimizi geliştirmemiz için yeni şanslarımız var. Olabilecek en kötü şey nedir ki? Berbat etseniz ne olur? Eğer yeteneklerinizi geliştirmek için aktif olarak çaba sarfetmeye razı olursanız, gelişim göstereceğiniz de kesindir.
Pratik yapmak mükemmeli yakalamak için yardımcı olacaktır. Fakat tüm başlıkları, hiçbirini göz ardı etmeden, önyargısızca dikkatinizi vererek okuyun. Zaten sizde nerde hata yaptığınızı bilmiyorsunuz. İşte size kısa bir gözden geçirme. Bu liste üstünde çalışın ve bir sonraki sefer de deneyin. İyi bir ilk izlenim bırakacaksınız.

EL SIKIŞMA
Kadın ya da erkek hiç farketmez, sağlam el sıkışın. Tabii ki kasdettiğimiz kemiklerini çatlatacak kadar sıkı değil. Elini sıktığınız kişinin, sizin gerçekten orada olduğunuzu anlamasına yetecek kadar sıkı. Daha önce hiç birinin elini nerdeyse dokunmak istemezmiş gibi tuttunuz mu, sıkmadan? Eğer karşınızdaki kişi gerginse, eli ve parmakları nemli ve terli olabilir. Bu tabii ki hoş bir durum değil. Yine de sıkıca el sıkışmalısınız. Aynı anda kısaca karşınızdakinin gözlerine bakın. Ne kadar çok insanın bu konuda başarısız olduğuna inanamazsınız.

KILIK KIYAFET
Ayakkabılar çok önemlidir. Özelliklede kadın işin içinde varsa. Çok güzel bir arabadan inmiş olabilir. Kaliteli ve şık bir takım giymiş ve mükemmel bir kravat takmış olabilirsiniz. Ama kadınlar kontrole ilk ayakkabıdan başlayacaklardır.
Kıyafet zor bir meseledir. İç giyimde dış giyimde zaman zaman tehlikeli bile olabilir. Takii sosyal birşeyler cereyan edene kadar. (Ne kadar sıklıkta smokin giymeniz gereken bir yere davet ediliyorsunuz?) Gardrobunuzu yenilemek oldukca kolay olabilir. Çok kaliteli günlük kıyafetler almakta kolaydır. Hatta çok pahalı seçimler bütçenizi sarsmıyor bile olabilir. Ama en iyi ve en kolay yol daima bir kenarda temizlenmis komple bir takımı hazır bulundurmaktır. Böylece çok daha kolay hazırlanabilirsiniz. Bu özellikle son an davetleri için çok yararlıdır.

GÖZ TEMASI
Uzaklara bakmayın. Biri ile ilk defa tanışırken, onlara bakmanız beklenir. Tabii kasdedilen gözünüzü dikip bakmak olmamalı. Biri önemli bir şey söylemeye çalışırken, sorarken ya da soruya cevap vermeye çalışırken, birbirinize bakmalısınız. Eğer değilse, bu durumda karşınızdakine ya utandığınız ya da tamamen ilgilenmediğinizin sinyalleri gidecektir. Bir çok insan utanma nedeni olmaksızın başka yerlere bakarak yanlış sinyaller veriyorlar.

KONUŞMA
Genellikle biri ile buluşacağınız zaman ona sorular sormanız tavsiye edilir. Ama bu karşınızdaki kişide sorguya çekildiği hissini uyandırır. Sonuca bağlanmamış açık sorular sormalısınız. Karşınızdakini esnetecek sorular sormayın. Hatta kısaca evet ya da hayır diye cevap verilecek sorulardan kaçının. Çünkü muhabbeti kısaltır. Karşınızdakinin fikirlerini öğrenebileceğiniz sorular sorun. Onun düşünceleri ile ilgilendiğiniz sinyalleri verin.
Günlük ya da sosyal olaylar konuşmak için güzel konular olabilir. Gülmek için ise televizyon programlarını ya da politik gafları konu edebilirsiniz. Gerçeklerden ziyade yorumlarını ve fikrini öğrenirken, aradaki buzlarıda kolayca eritmiş olursunuz.

GÜLÜMSEME
Eğer başlangıcı gülümsemeyle yaparsanız, herşey çok daha güzel gidecektir. Belki karşınızda ki biraz gergin olabilir... Hatta sizden daha çok bile olabilir. Unutmayın bu sadece sizin için bir ilk buluşma değil. Oda kendi endişelerini taşıyor. Gülümsemek sizi rahatlatırken, karşınızdakinide mutlu eder.

İyi bir intiba bırakmak imkansız değil. Fırsatları değerlendirip, pratik yapın. Ne kaybedersiniz? Gerçekten ilk izlenimin önemli olduğu zamanlarda, (iş görüşmesi ya da ilk randevu gibi) eskisinden çok daha iyi olduğunuzu farkedeceksiniz.

Link to comment
Share on other sites

Hakikatten bende başta dikkat etmemişim Ağustos 2007 konusu yeniden hortlamış gerçi 2008 Eylül'de de tekrar hortlamış ama bu sefer fena olmuş belki taktikler işe yarayabilir. Rahmetli Kemal Sunal filmindeki gibi olmuş :D

[img]http://yxobnw.bay.livefilestore.com/y1pXVUEAdEPQ8GjlgzAsrQ_emgmt6k0DTczHhvaM0z7J-Jq90jEr3nOYcYJK9BNub0LHet-CFizgO-MPC9-cmJNWiVKJvaAEpnH/ALIAS007.gif[/img]
[img]http://yxobnw.bay.livefilestore.com/y1pTSfo30D_-GRAz59b1oeReflbL-pkBP9dgVIp6c5G3jR6DfyBT60AJxZymQFQVHV7vfeDJp8_LUIC4ebd99i1rB5XhlklnIcq/ALIAS007.gif[/img]

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

Samimi oldukça o kisiden kaçmak, birileri olusan samimiyetten dolayı yüzüme bakıp gülümsemesi veya espiri yapmalri nedense beni kisiden uzaklaştırıyor. Yani o kisinin yanında iken kizariyorum çekiniyorum, hatta kendimi uzak tutmaya bile çalışıyorum gibime geldi. Nasıl bir huydur bilemiyorum.

Link to comment
Share on other sites

anlayamazsın, al sana kanıtı

9.SINIF

Şuan dersteyiz...yanımda dünya güzeli bir kız oturuyor.....

..........
...............
...Yüzüne bakmaya kıyamıyorum...

Onu ne kadar çok sevdiğimi bilmiyor...

O benim en yakın arkadaşım...

Beni Sadece arkadaşı olarak görüyür...

Nedenini Bilmiyorum ama...

Kendimden Çok...Utanıyorum...

10.SINIF

Evdeydim...Beni arayıp,Erkek arkadaşıyla tartıştığını...ve bana...

İhtiyacı olduğunu söyledi...

Sonra bize geldi...Bana sıkı sıkı sarılıp,Ağladı...

Şuan dizimde uyuyor...

Saçlarını okşayıp,O gül yüzünü doya doya,Seyrediyorum...

Ben onu okadar çok severken..

.O beni sadece,Arkadaşı olarak görüyor...

Nedenini Bilmiyorum ama...Kendimden Çok...Utanıyorum...

11.SINIF

Mezuniyet Balosu...

Onunla çocukluktan belli arkadaşız...

8. sınıftayken birbirimize söz vermiştik..

.Lise sonda,Mezuniyet balosuna gidecektik

,Eşimiz olmazsa beraber gidecektik...

Beni aradı ve erkek arkadaşının,Hastalanıp gelemiyeceğini söyledi...

Ve beraber gide bilirmiyiz diye sordu...

Kabul ettim...Ve onu evinden aldım...

Balodaki en güzel kız oydu...

Bembayaz elbisesiyle...Tıpkı bir melek gibiydi...

Gece boyu dans ettik...Kollarımdayken hep aynı şeyi düşündüm...

"Onu Çok Seviyordum"Gece sonunda onu evine bıraktım..

.Beni yanağımdan öpüp,En iyi arkadaşı olduğumu söyledi...

Onu gerçekten çok seviyorum...

Ama o beni arkadaşı olarak görüyor.

..Ona, onu sevdiğimi nasıl söylerim...

Nedenini Bilmiyorum ama..

.Kendimden Çok...Utanıyorum...

Aradan Yıllar Geçti...

Şimdi o canımdan çok sevdiğim,Meleğimi..

.Toprağa veriyorum...

Özel eşyalarının arasında,Kara kaplı bir defter çıkmış...

Bana verdiler...Okuyup okumamakta kararsız kaldım...Açtım...

Bir günlüktü...ve bir sayfasında şöyle yazıyordu...

"Şuan dersteyiz...

ve yanımda dünya yakışıklısı bir çocuk oturuyor.

Yüzüne bakmaya doyamıyorum..

.Onu ne kadar çok sevdiğimi bilmiyor...

Beni arkadaşı olarak görüyor...

Erkek arkadaşım olduğu,Yalanını söyleyerek ve sürekli,

Onunla ilgili yalanlar uydurarak,Yanında olabiliyorum..

.Onu canımdan çok seviyorum...

Bana bir kere"SENİ SEVİYORUM"deseydi..

.Dünyalar benim olurdu..."

Ben bu satırları okurken,Meleğimi çoktan gömdüler...

Hıçkırıklarımı tutamıyorum...Gözümü mezardan alamıyorum...

Link to comment
Share on other sites

Film senaryosu gibi olmuş hikayen :)) hikayede kız yanlış yapmış erkek arkadasım var diye :)) tmm hikaye uydurma olabilir ama .... Amannnn neyse bende amma uzatma yoluna gidiyorum :) barninin yolunda gidiyoruz yakında alırım bir takım. :)

Link to comment
Share on other sites

Bence bu söylenen lafların hepsini unut eğer o kızın yanına gittiğinde seni görünce birazcık kelimelerine dikkat etmeye sora eğer senden cok hoşlanıyo ama senin ondan hoslandıgından süpesi varsa biraz terleme belirtisi ve yüzünde yani elmacık kemiklerinde değişme olucaktır.Eğer seni görünce yüzünde bir gülümseme varsa o kız sana tapıyodur :lol:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...