MuratTepetam Posted November 30, 2016 Share Posted November 30, 2016 Siteden Inno setup ve InstallShield programlarını inceledim sizce hangisini seçmeliyim? Konuya pek hakim olmadığım için önceden araştırma yapıyorum. *Yaklaşık 50 gb boyutunda iki klasörüm var ve bunların içinde birkaç küçük uygulama da olacak. Bu uygulamaların kısayollarını masaüstüne gönderebilmeliyim. *Boyut oldukça büyük olduğu için 7z ile ultra sıkıştırma yapıp atıyordum ancak kurulumun zor olması sebebiyle kurulumu tek bir dosya yapmam gerektiğini düşündüm. Ama genede boyutu küçültmeliyim. *Ayrıca kullandığım dosyaları güncellediğimde diğerler kullanıcılar için de bir güncelleme yayınlayabilir miyim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackman12 Posted December 10, 2016 Share Posted December 10, 2016 Dosya boyutu çok büyükmüş, böyle bir yükleme tek bir paket içinde olacaksa sıkıntı oluşturur hangi setup maker ile yaparsan yap. En iyisi bir msi gibi bir yapıyla kopyalatmandır ki bu da birden fazla dosya ve klasör yapısına sahip olacağın manasına geliyor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MuratTepetam Posted December 11, 2016 Author Share Posted December 11, 2016 Aslında ne yapacağımı bilmediğim için böyle bir konu açma gereği duydum. Kaynak olabilecek bir yazı veya kişi bulabilirim diye düşünüyorum. teşekkürler. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts