Jump to content

Küçük Eklenti Yazmak


deskjetosd
 Share

Recommended Posts

Herkese Merhaba İyi Forumlar

Arkadaşlar Sizden Bişey Rica edicem benim çalıştığım bir iş yeri var iş yerinde yaklaşık 1000 kişi çalışıyor bunların sigorta girişleri - sigorta çıkışları yapılıyor ben muhasebede çalışıyorum ve işlerimiz çok yoğun onun için sizden bişey rica edicem acaba böyle bişey mümkün mü veya mümkün degil mi. Size şöyle Söylim biz sigorta çıkışlarını yaparken genelde bütün çalışanlara genelde aynı işlemi yapıyoruz yani sistemde butonlar var o butonların içerinde örnek bir sürü meslekler var onların içerinde temizli görevlisi falan seçiyoruz muhasebe işi yapan arkadaşlar ne demek istedigimi anlıyordur. ondan sonra kasım ayın 30 gün çalıştıysa 30 yazıyoruz diger butona geçip oraya genel işleri seçiyoruz ondan sonra kodu olarak 18 seçiyoruz.

Yani ; genel olarak bütün personeller için hep aynı işlemler yapılıyor onun için diyelim bir personelin T.C no adresini giricez o sayfaya gelince bir botuna basıp digerleride otomatik seçilsin otomatik yapılsın ve son olarak onayla diyip başka bir personelin T.C no adresini girip Gene o botuna basıp tekrar o işlemi tek bi yere basarak yapmasını sağlamak bu demek istediğim böyle bişey mümkün mü sigortaları yapınca google chrome üzerinden yapabiliyoruz sorun yok buna göre bir eklenti yapabilirmiyiz veya eskiden katılımsız programlar yaparken herşey tek tek yaparken kayıt altına alınırdı tek bi tuşla katılımsız program yapabiliyorduk böyle bişey mümkün mü..

 

herkes iyi geceler şimdiden çok tşkler.

Link to comment
Share on other sites

merhaba öncelikle bu işleri yapmak için aşağıdaki linki incelemenizi tavsiye ederim. SGK işe giriş çıkış için xml üzerinden işlem yapılıyor. ve emin olun bu iş sizin anlattığınız kadar tc kimlik no ile bitmiyor bilhassa işten ayrılış için son 2 aya ait matrah gün eksik gün gibi kullandığınız ik programındaki bilgileri almanız gerekiyor. tüm bunları bir xml üzerine toplayan bir yapı ile tc kimlik no bile girmenize gerek kalmaz.

Sisteme giriş kaydı yapıtığınız personelleri xml ye dosyası ile yine işten ayrılışları yapılan personelleri ayrı bir xml dosyası ile yanlızca dosyayı sisteme yükleyerek halledebilirsiniz.

 

Please register to see this content.

Edited by wassago
Link to comment
Share on other sites

On 04.12.2016 at 12:14, sk8er_boi yazdı:

Bu eklentiyi kullanmadım fakat işini görür diye düşünüyorum.

imacros , chrome için makrolar yazabilmeni sağlıyor

Please register to see this content.

bu programı lisanslı veya kırılmış halini bulmamız mümkün mü acaba

 

Arkadaşlar bilgi çok tşkler

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...