Beyfendi Posted December 15, 2016 Share Posted December 15, 2016 Selamünaleyküm üstadlar, Sizlerden rica etsem kurmuş olduğum serilan siteme üye olup satmak istediğiniz ürünlerinizi tacirinden.com siteme ilan ekleyerek destek olurmusunuz. ÜYE OLMAK VE İLAN VERMEK TAMAMİYLE ÜCRETSİZ DİR Şimdiden destek olan üstadlara teşekkür ederim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mehmet Posted December 15, 2016 Share Posted December 15, 2016 Sana bir tavsiyem var;ilan sitelerindeki ilanların numarasını arayıp ilan sahiplerinden rica et yeni bir site açtım ilanlanınızı siteme ekleyebilirmiyim diye,hem sizin açınızdan hemde benim açımdan iyi olur gibi bir mini sohbet ile izin alabilirsin ve ilanı al sağını solunu orjinalliği bozulmayacak şekilde değiştir ilan açıklamasını kendi kelimelerinle değiştir sitene ekle Bu arada sitenin alt yapısı nedir hangi e-ticaret sistemi bu? Hayırlı olsun iyi çalışmalar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
haaci Posted December 15, 2016 Share Posted December 15, 2016 sahibinden.com un birebir aynısını yapmışsın. neden insanlar sahibinden.com gibi büyük kitlelere hitap eden ve reklamı çok bir site varken senin sitene gelsin ? kullanıcıya sunduğun farklılar neler ? kendinden ne kattın siteye merak ediyorum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beyfendi Posted December 20, 2016 Author Share Posted December 20, 2016 On 15.12.2016 at 23:09, haaci yazdı: sahibinden.com un birebir aynısını yapmışsın. neden insanlar sahibinden.com gibi büyük kitlelere hitap eden ve reklamı çok bir site varken senin sitene gelsin ? kullanıcıya sunduğun farklılar neler ? kendinden ne kattın siteye merak ediyorum Tamamı ile ücretsiz olması. Yani Üye olan ve ilan yayınlayan kişinin zaman harcama dışında bir maddi bir kaybı olmayacak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts