Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

Ttnet Mi Süperonline Mi


lord_figo18
 Share

Recommended Posts

Bilişim sektörünün alt yapısında çalışmış  biri olarak sana tavsiyem superonline unut :))  Diğer sebepleri bir kenera koy ve şunu düşün. Hattında arıza oldu ilgili hizmet numarasını arayarak yardım istedin. Aldığın cevap : Sorun bizim ankastramızdan kaynaklı değil telekom ankastrasından kaynaklı derler sende telekomu ararsın onlarda siz bizim müşetirimiz değilsiniz der iki arada seni oynatırlar :))) Sonra gelsin isyaaaaaanlar. Sana tavsiyem imkan varsa kablonet yoksa telekom. Turkcell ve diğer kuruluşların bantwidh hesaplamaları farklı onlardan düşünürseniz de şunu bilin ki kota hesaplası normal hatlar gibi değil.

Fiber internet : 1992 yılında dikilmiş direkler ve bakır kablolar alt yapısını kullaranak, fiber kablo kullanmadan nasıl Fiber internet sunabilirler düşünmek lazım. Tek yaptıkları sinyal seviyesini apartman ankastlarında güclendirerek bizlere sunmak gerçek fiber değil yani..

Kablonet snr değerleri ( Kirli sinayal seviyesi ) en iyi ve arıza kaydı tepki süresi inanılmaz güzel. 12 yılda 7 defa arıza yaşadım ve aynı gün içinde kısa sürede düzelttiler.

Bunları dikkate alarak seçim yapmanızı tavsiye ederim.

Kolay gelsin

Edited by Lord_Ares
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

sakın ha süperonlayına geçme beni aradılar seni ev telefonu ve interneti 39 tl ye 50 GB sınırsız süperonlayına geçtim sen hiçbirşeye karışma dediler biz telekomla geçiş işini hallederiz dediler ama 2 ay kullandım hem telekomdan fatura hem süperonlayından fatura geldi aradığımda halletmeye çalışıyoruz dediler ama beni oyaladılar bende müşterihizmetlerini aradım iptal ettirdim bana 558 tl fatura çıkardılar sözleşmeye uymadı diye ama sözleşmeye uymayan onlar ödemedim beni mahkemeye verin dedim bakalım sonu ne olacak zaten Telekom alt yapısını kullanıyorlar onun için diyorum sakın ha?

 

Link to comment
Share on other sites

11 yıllık ttnet müşterisiydim ve ev telefonu+internete 90+ fatura ödüyordum. Cep telefonum da avea idi ve 45 tlde ona ödüyordum. Şimdi cep telefonu + ev interneti olarak 4 4lük pakete geçtim Turkcellde ve 84 TL ödüyorum toplamda. Geçiş süreci biraz sancılı oldu ama haklarınızı bilir ve talep ederseniz kesinlikle istediğinizi alıyorsunuz. Turkcell hattıma geçiş sürecinde mağdur kalmamam için, hoşgeldin paketi olarak vs derken bir ayda tam 20 gb internet tanımladı. İnternette vaaddedikleri hızda hakikatten.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Müşteri hizmetleri iyi başarılı turkcelli mobil de kullandığım ve memnun oldugum için tercih ediyorum. bi sorun yaşamadım adsl de şuana kadar stabil düzgün çalışıyor fiyatına görede iyi hizmet numaram onlarda dakika da veriyoralr aynısını ttnette 80 tl istiyorlardı almadım

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...