MaDTuRk Posted December 25, 2016 Share Posted December 25, 2016 Merhaba arkadaşlar bilgisayar almayı düşünüyorum ve monster karar verdim adam gibi bir ilgi ve servisi olduğu için başlıkta belirtiğim gibi iki model arasında kaldım hangisini tercih etmeliyim ben büyük ekran seven biriyim ama Abra A5 V8.1.2 beni tasarımı görünümü klavyesi ışıkları cezbediyor ve bazı üstünlükleri ayrıca eklemekte gerekir sizce hangisi uzun vade de iyi olur. 17 inc birinin ekranı ve ekran kartı daha düşük ıps yok ıps ekler isem 4300 gibi bir fiyat oluyor 15 inc alır isem hem daha şık bir tasarıma sahip pc olacak hem ekran kartı daha iyi hem ıps ekran ssd daha hızlı ve 17 ıps ile alırsam 4300 oluyor aynı fiyata. 15 inc te hem 16 gb ram ekliyorum hem ssd oluyor hem 1 tb hdd olmuş oluyor aynı fiyata. http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V8-1-2.html#.WFP66huLSUk http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A7-V6-5.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNKraL_ Posted December 26, 2016 Share Posted December 26, 2016 Tartışmasız A5 ram ekletme şansınız varsa 16 yaptırın uzun vadede çok faydalı olacaktır 8 gb yetersiz günümüz oyunları için bana göre(uzun vadede sıkıntı çıkartır çünkü) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaDTuRk Posted December 26, 2016 Author Share Posted December 26, 2016 12 saat önce, RaZoRWounD yazdı: Tartışmasız A5 ram ekletme şansınız varsa 16 yaptırın uzun vadede çok faydalı olacaktır 8 gb yetersiz günümüz oyunları için bana göre(uzun vadede sıkıntı çıkartır çünkü) Orası öylede 17 inc istiyor gönlüm büyüğe alıştım çünkü ram diğerinde de artırılabilir ama ekran büyümez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNKraL_ Posted December 27, 2016 Share Posted December 27, 2016 11 saat önce, MaDTuRk yazdı: Orası öylede 17 inc istiyor gönlüm büyüğe alıştım çünkü ram diğerinde de artırılabilir ama ekran büyümez Valla sana kalmış avantajlarmı yoksa daha düşük pil ömrüyle kocaman ekranmı 15 inc ideal bir ekrandır 17 inc alırsa bir çok sorunlada karşı karşıya kalacaksın örnek veriyorum simgeler kimi zaman küçük gelecek mesela eski bir oyun oynadığınıda ekran yetersiz gelecektir web tabanlı (site üzerinden oynanan) oyunların büyük çoğunluğu bu çözünürlüğü desteklemiyor ekranında küçük kalacaktır vs tercih sana kalmış 2sinden birini alacak olsam tereddütsüz rami 16 yaptırıp a5 alırdım her ne kadar monsterden nefret edip msi fanı olsamda yani şahsi fikrim bu yönde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MuratTepetam Posted December 27, 2016 Share Posted December 27, 2016 ben 17.3 tercih etmezdim ne olursa olsun taşıması falan zor oluyor kim ne derse desin benim gibi çok seyahat eden biri için tasarım ve ağırlığı da önemli bende monster tulpar t5 v4.1 (clevo p650se7 / sager np8651) var bir ay kadar bekledim çok memnunum 5 kiloluk 17.3" bir laptop bence laptopun taşınabilirliğini öldürüyor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaDTuRk Posted December 27, 2016 Author Share Posted December 27, 2016 Bugün Kadıköy deki monster mağazasına gittim mağaza gerçekten muazzam Harika çalışanlar çok ilgili satın almadan önce bi cihazları incelemek istedim 15.6 inç 965m ile 17 inç 960m baktım 17 inç bakıp 15 geçince 15 inç oyuncak gibi geliyor ve asla internette gözüktüğü gibi değil 17 inç malzeme kalitesi ne bayıldım 17 inç alacağım çok beğendim tasarımını malzeme kalitesini. Bi ürün alırken bence ilk servisine bakın bem vatan dan acer aldım 6 ay uğraştım paramı zorla aldım. Monster ömür boyu bakım ücretsiz yapıyor 6 ayda bir fan temizlik macun değişimi ve aldığınız parçayı ücretsiz takıyorlar acer bi hdd takmaya 70 lira istemişti benden garanti li olduğu halde. Cihazlarda oyunlar test programları herşey var oynayabiliyor sunuz. 17 inc sevdim ayrıca 15 inc bana göre degil ya sırt çantası ile taşıdığım için benim için sorun olmuyor Please register to see this content. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNKraL_ Posted December 28, 2016 Share Posted December 28, 2016 Aslında biraz daha paraya kıyabilseniz 5099 tlye o beğendiğiniz 17 inçlik monsterin gtx 1060lı versiyonu var aslında Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaDTuRk Posted December 28, 2016 Author Share Posted December 28, 2016 6 saat önce, RaZoRWounD yazdı: Aslında biraz daha paraya kıyabilseniz 5099 tlye o beğendiğiniz 17 inçlik monsterin gtx 1060lı versiyonu var aslında 6 bin liradan başlıyor 1060 modeller Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNKraL_ Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 13 saat önce, MaDTuRk yazdı: 6 bin liradan başlıyor 1060 modeller o baktığınız pc bu konuyu açtığınız gün 5099 tl idi yazacaktım lakin yazmadım sanırım kampanyalı fiyatıymışki 5999 tlye fırlamış gene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts