Popular Post eletomani Posted January 4, 2017 Popular Post Share Posted January 4, 2017 (edited) İndirme Linkleri rahmetli olduğundan dolayı konuya gerek kalmamıştır. Edited January 28, 2017 by eletomani Ek Bilgi 12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Celest Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 Sistemden resimler koysan iyiyidi aslında Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eletomani Posted January 4, 2017 Author Share Posted January 4, 2017 Caps reklamını yapmamalı. Sistem ve sistemi kuranlar reklam yapmalı. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maffay__musty Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 Glary Utilities Pro temizlik programı nasıldır acaba tavsiye eder misin ? Ben Wise Care kullanıyorum... Teşekkürler Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
casper0007 Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 Bugune kadar anlatmak istediğim buydu sistemden caps isteyen çok ve stabılesini sorgulayan denemeden kullanmadan yoruma gerek yok bakarsın 2 gün kullanırsın notunu verir yorumunu yaparsın. Ben genelde sistem yaptıktan sonra test amaçlı gerçek bılgısayarda program kurar sistem geri yükleme yapar hatta sistem açılmıcak şekılde bozmaya çabalar kurtarma olayına bakardım sıstemlerı cogu zaman kendım denemeden vermezdım o yuzden en ıyı kullanıcı kendınız oluyorsunuz Eksi ve artıları her kullaıcıya göre deişir Bu yuzden konuda teşekkur etmeyıp begen butonuna abanıyoruz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eletomani Posted January 4, 2017 Author Share Posted January 4, 2017 3 saat önce, maffay__musty yazdı: Glary Utilities Pro temizlik programı nasıldır acaba tavsiye eder misin ? Ben Wise Care kullanıyorum... Teşekkürler Saçma programlarla sistem mahvolmasın diye terübe ettiğim programları da verdim. Glary Utilities Pro ana temizlik dahil gelişmiş seçeneklerde ayrıca temizlik &onar kısmından disk temizleme ve gizlilik&Güvenlik kısmından izleri-belirtileri yoket seçeneği ile temizlik yapılırsa, daha gıcır olur. Temizlenmesi gereken kutucukları işaretlemek şart ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
şrarskoz Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 10 saat önce, eletomani yazdı: 7. Internet Download Manager ile indiremiyorum işletim sistemini Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eletomani Posted January 4, 2017 Author Share Posted January 4, 2017 3 dakika önce, şrarskoz yazdı: ile indiremiyorum işletim sistemini Programa key girdin mi ya da crackledin mi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
şrarskoz Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 40 dakika önce, eletomani yazdı: Programa key girdin mi ya da crackledin mi? sahte ile yapılmış gibi bişiler yazıyordu ugraşa ugraşa bişi yaptım ama ne bilmiyom calıştı ama bunu indiremiyom başka şeyler indrebiliyorum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eletomani Posted January 4, 2017 Author Share Posted January 4, 2017 3 dakika önce, şrarskoz yazdı: sahte ile yapılmış gibi bişiler yazıyordu ugraşa ugraşa bişi yaptım ama ne bilmiyom calıştı ama bunu indiremiyom başka şeyler indrebiliyorum İDM crack diye internette arat! İDM tamamen kapalı ( tamamen çıkış yapılmış olsun ) iken cracklet! Yandex'e üye ol! Diske kaydet seçeneği ile kendi sayfana kaydeder. Oradan hızlı indirirsin! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xanadu73 Posted January 9, 2017 Share Posted January 9, 2017 Emeğine sağlık dostum, mümkünse seninki üzerine kurulu bir layt sistem yapmak isterim izninle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eletomani Posted January 9, 2017 Author Share Posted January 9, 2017 Bir saat önce, xanadu73 yazdı: Emeğine sağlık dostum, mümkünse seninki üzerine kurulu bir layt sistem yapmak isterim izninle. Sistem çok stabil. Layt gibi. İstediğin çalışmayı yapabilirsin. Kolay gelsin! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eletomani Posted January 13, 2017 Author Share Posted January 13, 2017 Office Profeessional Plus 2007 Ocak 2017 eklenmiştir. Ocak 2017 güncellemesi KB3212646'yı windows update'den almayı umutmayın! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adek147 Posted January 13, 2017 Share Posted January 13, 2017 Bağış nedemek Nasıl yapoıcaz hocam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eletomani Posted January 13, 2017 Author Share Posted January 13, 2017 Bağış kısmında Sk8er_boi arkadaşı buluyoruz. Özel mesaj atabilirsin. O, sana gereken bilgileri verir! Kesene bereket! 3 saat önce, adek147 yazdı: Bağış nedemek Nasıl yapoıcaz hocam Bağış kısmında Sk8er_boi arkadaşı buluyoruz. Özel mesaj atabilirsin. O, sana gereken bilgileri verir! Kesene bereket! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eletomani Posted January 19, 2017 Author Share Posted January 19, 2017 (edited) NOT : Ocak 2017 ait ek olarak windows update'den KB3212646 alınacak. Bu kadar. YENİ HEDİYEM : Mimar, inşaat , makine , elektrik ve elektronik mühendisleri. Mobilya tasarımcıları. Devlet ve özel ihale şartnameleri alanlar için CorelCAD 2017 vereceğim. Hem daha hafif hem daha seri. Font sorunu yok! Diğer bilgisayarda yazılmış dwg dosyasını açabilir. Fulldür. Genellikle İl özel idare ve jandarma ihalesi şartnamesi alanlara kuruyorum. TÜRKÇEDİR. Çalıştığı sistemler : Windows 10, 8.1, 7 ( X86-X64 ) Edited January 19, 2017 by eletomani Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
casper0007 Posted January 19, 2017 Share Posted January 19, 2017 özelden pm ile benden konu lınkı ısteyen olmuş burda afişe etmem ama bu yanlış çok buyuk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eletomani Posted January 19, 2017 Author Share Posted January 19, 2017 8 dakika önce, casper0007 yazdı: özelden pm ile benden konu lınkı ısteyen olmuş burda afişe etmem ama bu yanlış çok buyuk Burada site için çırpınıyoruz. Bütün çalışmalarımı indirse, tanesi 1 liraya gelir. Bir paket sigara 13 lira olmuş. Bir günde duman oluyor. Bu çalışmalarla ister bilgisayarını güzelleştir ister format at para kazan! Programları otutturmak için bile kaç sistemi sil baştan yaptım. takıldıkları yerde Teamviwer ile bağlanıp, yardım bile ederim. Bu nimeti bir paket sigara fiyatına değişmeyen insanlara ne diyeyim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MusTy57 Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 kaç para bağışlıyoruz hocam söleyinde alalım Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eletomani Posted January 21, 2017 Author Share Posted January 21, 2017 1 saat önce, MusTy57 yazdı: kaç para bağışlıyoruz hocam söleyinde alalım Ana sayfada bağış kısmına yazarak veya Sk8er_boi arkadaşa özel mesaj ile sorabilirsiniz. Merak etmeyin! Atla deve değil! Kesenizin müsaade ettiği kadarını bağış yapabilirsiniz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts