AIO Sistemler Ve Elle Yükseltme Dosyaları
-
Similar Content
-
By crasadure
AIO Sistem hazırlayan arkadaşlarımdan önemi bir ricam olacaktı!
AIO sistem hazırlayan arkadaşlar x86+x64 sistemleri veya x86 veya x64 sistemleri bir index içinde birleştirdikten sonra birleştirdikleri sisteme ait Elle yükseltme ve güncelleme dosyalarını silmekteler ve sadece sources klasörü içine boot.wim ve install.wim dosyalarını koymaktalar. Bu durum aşağıdaki resimde sol taraftaki ISO içinde görülmekte.
Sağ taraftaki sistemi hazırlayan arkadaş ise yükseltme dosyalarını silmemiş ve ISO nun içinde dosyaları bırakmış gözüküyor. Resimde sol taraftaki ISO şeklinde hazırlanan modifiye ISO sistemler, Multiboot sistemlere eklenip ISO olarak kurulmak istendiğinde kurulum yapılamamaktadır. Bunun sebebi sistemde olması gereken elle yükseltme dosyalarının ve kök dizinde olması gereken dosyaların olmamasıdır.Olması gereken sistem görüntüsü aşağıda olduğu gibi olması gerekir
Böyle olması durumda ISO dan kurulum sorunsuzca gerçekleşebilmektedir
Win7 AIO 13IN1 x86_x64 Normal Tüm Sürümler
Win8.1 Pro VL AIO 2IN1 x86_x64
Win10 AIO 12IN1 x86_x64
Win7 6IN1 x64 Tum Surumler
Win8.1 AIO x64 Tum Surumler vb...
şeklinde sistem hazırlayanlar arkadaşlarımdan özellikle buna dikkat ederek sistemlerini hazırlamalarını RİCA ediyorum.
Bu bir özel istektir sadece....Bu konuda sistem hazırlayanların duyarlı olacaklarına ve gereken hassasiyeti göstereceklerine canı gönülden inanıyorum..
Sonuçta bu sistemleri yapanlar hiç bir çıkar olmadan sadece istekler doğrultusunda bunu hazırladıklarını ve iyi niyetli kişiler olduğunu biliyorum...
Bu konuda da gerekeni yapacaklarını inanıyorum...SAYGILARIMLA!
-
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
Recommended Posts