ratapan Posted January 6, 2017 Share Posted January 6, 2017 Arkadaşlar kargo takip sayfalarında doğrulama kodu olmadan kargo takibi yaptırmıyor.Ben de aras kargo hariç diğer şirketlerde güvenlik kodu girmeden sorgulama yapmak için linke takip numarasını ekleyerek direk sonuca ulaşıyorum.Örneğin mng kargonun ana sayfasına girdiğimizde takip no ile doğrulama kodu istiyor.Ama bunu yerine http://service.mngkargo.com.tr/iactive/popup/kargotakip.asp?k=AAAAAAAA şeklinde adres satırına girdiğimizde (Linkteki A harfleri yerine takip no yazıyoruz) doğrulama kodu olmadan sorgulayabiliyorum.Aras kargoda da aynı işlemi yapmak istiyorum.Güvenlik kodu olmadan sorgulama yapabileceğim sayfayı buldum fakat link üzerinden metin kutusuna takip no yazdıramadım.Acaba link üzerinden takip no yazabilme imkanım var mı?Arasın doğrulama kodu sormayan sorgulama sayfası:http://araskargo.uberkatapps.com/index.php Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackman12 Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 Elimde bir kargo takip numarası yoktu deneyemedim: Şurada bir ajax çalıştırılıyor: Gönderildiği adres ve gönderilen veri de bu: url: '/index.php?r=KargoTakip/CheckTrackingNumber', data: { 'trackingNumber': $('#takipNo').val() }, yani muhtemelen Please register to see this content./index.php?r=KargoTakip/CheckTrackingNumber?trackingNumber=AAAAAAAAAAAAA linkiyle sorgulama yapabilirsin. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratapan Posted January 8, 2017 Author Share Posted January 8, 2017 @blackman12 cevap verdiğini için teşekkür ediyorum.Fakat verdiğin şekilde denediğimde site CException hatası veriyor site.Kullandığım link:Please register to see this content. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts