STAN Posted January 6, 2017 Share Posted January 6, 2017 (edited) Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımda acayip bir sorun var. İşlemci kullanan veya hdd'yi kullanan programlar açtığımda ekran gidiyor. Videosu aşağıda. Monitorude yeni aldım 4 günlük. Ekran kartı derseniz o da normal yani sağlam. İşlemci ise 1 yıldır termal macun yenilemiyorum.... Ama ısılar normal. Şimdi bu sorun neden dolayı olur-olabilir? Video neden böyle büyük çıktı ki... Birde biosa girdim işaretli yer kırmızı yani voltaj sorunu gibi. Akla ilk önce psu sorunu gibi geliyor. Diğer resimde de tools mennusu. Ez Flash filan oması gerek menude o da yok.Clear cmos kurtarır mı bu sorunları? Buna ne yapabilirim? Edited January 6, 2017 by STAN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oguzhan43 Posted January 6, 2017 Share Posted January 6, 2017 (edited) 3,3v ve 5v stabil değil power ya yetersiz ya sorunlu power supply içindeki kondansatörleriniz şiştiyse yada kuruduysa bu sorunları yapar elektronik bilginiz lehim beceriniz varsa değiştiriniz yoksa power değiştirmelisiniz, sanırım ekran kartını tam besleyemiyor clear bios yada bios update bu sorunu gidermez ufak bir ihtimal monitörünüz sıkıntılı olabilir Edited January 6, 2017 by oguzhan43 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
STAN Posted January 6, 2017 Author Share Posted January 6, 2017 İlk saydıklarınız mantıklı. Ben en iysi power değiştirteyim servise. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts