r1eteam Posted January 6, 2017 Share Posted January 6, 2017 Arkadaşlar bir konuda desteğinizi rica ediyorum, Antalya-Serik bölgesinde dere veya çay geçen yerde bir benzinlik arıyorum arası çok yakın olan yani benzinlikten görünebilecek kadar yakın, bilen varsa benziliğin iletişim bilgisi adresini paylaşırsanız sevinirim google earth bu bölgede 2012 verileri bulunuyor, ordan tespit edemedim. Bilen varsa destek rica ediyorum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alias007 Posted January 6, 2017 Share Posted January 6, 2017 Merhabalar, Antalya'nın çıkışında Aksu da Expo 2016 yı geçtikten sonra küçük dere kenarında 1-2 benzin istasyonu gözüküyor. Altta linki mevcut. Ama biraz büyük olsun diyorsanız Serik'i geçtikten sonra (Mersin istikametinde) Aspendos kavşağını geçtiğiniz de Köprüçay var onun hemen yaklaşık 1 km sonra Süral Su karşısında Opet Benzin İstasyonu var. Altta link ve telefon numaraları var. Opet'in sitesinden de bakabilirsiniz.Please register to see this content. SÜRAL SU BİRA MEŞRUBAT PETROL TAŞ.PAZ.DAĞITIM TİC. A.Ş ANTALYA-MANAVGAT YOLU ÇAKIŞ KÖY YOL KAVŞAĞI ANTALYA MANAVGAT 02427645133 02427645222 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1eteam Posted January 7, 2017 Author Share Posted January 7, 2017 @alias007 hocam teşekkür ederim sanırım tam'da aradığım yer, şuan ulaşamadım yarın ulaşırsam çok çok önemli bir işim çözülmüş olacak..! İşlem başarılı olursa sözüm söz güzel bir süpriz'im olacak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts