Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

Photoshop Ve Android Den Anlayan?


PColik
 Share

Recommended Posts

Merhaba arkadaşlar. LG G3 kullanıyorum, yaşadığım problemi anlatayım. Problemim klasörlerin arkaplanı ile ilgili. Anlatmaya başlamadan önce, hiç değişiklik yapmadığım, orjinal halini göstereyim size:

bk9ROZ.png

Gördüğünüz gibi klasörün arkaplan rengi beyaz, resmi yakınlaştırırsanız 1-2 piksellik gri bir çerçevesi olduğunu da görürsünüz. Bu ayarlar bir PNG dosyasında kayıtlı. Bu dosyayı konunun en altında vereceğim.

Dosyanın orjinal boyutu 510 bayt. 1 KB bile değil. Ben bu dosyayı kendime göre düzenledim. Aslında hiçbir şey yapmadım. Sadece biraz daha transparan yaptım. Boyutu bir anda 15 KB a yükseldi. Hatta resimde hiçbir değişiklik yapmadan orjinal haliyle kaydetsem yine 15 KB oluyor. Bu şekilde de bozuk gözüküyor. Yani şöyle:

d8ME6D.png

Bu bu resmi Export seçeneği, ve Save for web seçenekleri ile binbir farklı ayarda kaydetmeyi de denedim. Boyutunu bir şekilde 800 baytlara da indirdim, 300 bayt civarına da indirdim. Ama denediğim her yöntemde yine bozuk gözüktü. İstediğim olmadı. Ben bu dosyanın orjinalinin ne gibi bir yöntemle, nasıl bir ayarla kaydedildiğini bilip, düzenlediğim dosyayı da birebir aynı nitelikler ile kaydetmem lazım. Anlayan arkadaşlar dosyayı bi inceleyebilirse sevinirim.

Link: http://www.datafilehost.com/get.php?file=0544168d

Mesela şunu yapmaya çalışın arkadaşlar. Ben bi türlü yapamadım. Şimdi dosyanın orjinali 510 bayt. Dosya da hiçbir değişiklik yapmadan, orjinal halini boyutu yine 510 bayt olacak şekilde kaydetmeye çalışın. Yapabilirseniz nasıl bir yol izlediğinizi anlatabilirseniz çok mutlu olurum.

Bu sorunumla uğraşan olur mu bilmem ama, uğraşırsanız da şimdiden Allah razı olsun :)

Edited by PColik
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...