Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

Telefon önerisi


canpolat11
 Share

Recommended Posts

Casper Via A1

Casper Via A1!

via-a1-html-1.jpg

Casper Via A1 ile Tanışın!

Casper Via A1 ! İletişim araçlarının büyük çeşitlilik kazandığı son yıllarda neredeyse temel iletişim aygıtı haline gelen akıllı cep telefonları, teknolojik gelişmeler sayesinde gerek iç donanım gerekse kamera açısından büyük yenilikler getiriyorlar. Geliştirdiği bilgisayar ve akıllı aygıt modelleriyle ciddi satış başarıları elde eden Casper Via A1 modelli akıllı cep telefonu, donanım ve yazılım imkanlarıyla kullanıcıların gereksinimlerini kolayca karşılıyor. 5.5 inçlik 2.5D eğimli ekranı ve ekran altına yerleştirilen tuşları sayesinde son derece rahat bir kullanım alanı sunan model, bu sayede hem iletişim hem de eğlence içerikli uygulamaları mümkün olduğunca verimli bir biçimde kullanabilmenizi mümkün kılıyor. 3G modundayken 39 saatlik konuşma ve 558 saatlik bekleme süresini 3130 mAh’lik bataryası aracılığıyla sunan Casper Via A1 , iş yaşantınızda ve günlük hayatınızda telefonunuzu şarj etmeden daha uzun süreler kullanabilmenize imkan tanıyor. Yekpare alüminyum malzemeden üretilen akıllı cep telefonu, şıklığını dayanıklılıkla bir arada sunuyor. En güncel mobil iletişim teknolojilerden biri olan 4.5G destekli ürün, yolculuklarınızda ve dışarıda olduğunuz zamanlarda mobil internet imkanlarından ideal şekilde faydalanmanıza olanak verirken, Android 6.0.1 (Marshmallow) işletim sistemiyle güvenlik ve stabilite konusunda başarıyı kaydediyor. 171 gramlık ağırlığıyla dikkat çeken model, boyutları itibariyle günceli de kolayca yakalıyor.

Geniş Depolama Alanı!

Sahip olduğu güçlü donanımı ve gelişmiş yazılımıyla öne çıkan Casper Via A1’in özellikleri açısından değerlendirildiğinde, fiyat - performans noktasında yer alıyor. Güncel uygulamalarda ve üç boyutlu oyunlarda yeterli düzeyde performans gösteren telefon, MediaTek MT6755M (Helio P10) yonga seti ile geliyor. Model, 1.8 GHz saat hızında çalışan dört çekirdekli ARM Cortex-A53 işlemcisine ek olarak 1.0 GHz saat hızında çalışan dört çekirdekli ARM Cortex-A53 ile batarya kullanımını uygun şekilde gerçekleştiriyor. İşlemci mimarisinin ARMv8 (64 bit) olması sayesinde üzerinde bulunan 4 GB’lık belleği verimli şekilde kullanabilmenizi sağlayan ürün, Mali-T860 MP2 grafik işlemcisiyle zorlu oyunların da üstesinden gelebiliyor. 64 GB kapasitesindeki dahili hafızasıyla fotoğraf, müzik ve video depolama konusunda sıkıntı yaşamanızın önüne geçen Casper Via A1 , Micro SD kart yuvası aracılığıyla 128 GB kapasitesindeki hafıza kartlarını da değerlendirebilmenize fırsat veriyor.
via-a1-html-2.jpg
via-a1-html-3.jpg

Sizin Parmak İziniz, Sizin Akıllı Telefonunuz!

1920x1080 piksel çözünürlüğündeki 5.5 inçlik kapasitif yapılı ve 2.5D eğimli IPS LCD ekranla gayet canlı ve parlak renkler sunan Casper Via A1 , 401 PPI piksel yoğunluğu ve %73’e varan ekran - gövde oranıyla beğeni topluyor. Multi Touch desteğine sahip olan ekran, oyun ve çoklu ortam uygulamalarından en iyi ölçüde yararlanabilmenize ortam hazırlıyor. HDR, hızlı odaklama, elle odaklama, otomatik odaklama, panorama ve genellikle DSLR fotoğraf makinelerinde görülen Phase Detect otomatik odaklama gibi birçok yetenekle donatılan F2.0 diyafram açıklığındaki 13 MP çözünürlüğündeki arka kamera, gece ve gündüz çekimlerinizde muhteşem anlar yakalamanıza yardım ediyor. Özçekim ve görüntülü görüşme için değerlendirilebilecek 8 MP çözünürlüğündeki sanal flaş destekli ön kamera da beklentileri karşılıyor. Casper Via A1 tarafından hazırlanan birbirinden zengin fotoğraf ve video yazılımları sayesinde, kaydedilen görüntüler hem çekim esnasında hem de çekim sonrasında çeşitli filtre ve efektlerle zenginleştirilebiliyor. En güncel Android işletim sistemi sürümlerinden biriyle gelen Casper Via A1 fiyatı ile dikkat çekiyor. Casper’ın özel olarak geliştirdiği işletim sistemi arayüzü sayesinde Android işletim sistemiyle yeni tanışacak kullanıcılar için de kolaylık sunan Casper Via A1 , teknoloji meraklılarının ve teknolojiyi yakından takip edenlerin de ilgisini çekiyor. OTG, USB Type C, parmak izi okuyucu ve çok sayıda sensörle güçlendirilen akıllı cep telefonu, güncel teknolojileri üzerinde bulundurması ve sağlam yapısıyla uzun süreli kullanım deneyimi vadediyor.
 
 
 
Marka
Please register to see this content.
 
Ağırlık 171 g
Arttırılabilir Hafıza 128 GB'a kadar
Bas Konuş Yok (Yüklenebilir)
Bluetooth Var
Boyutlar 153 x 75.26 x 7.6 mm
Çift Hatlı Yok
Dahili Hafıza 64 GB
Dahili Modem Var
Dokunmatik Ekran Var
Ekran Boyutu 5,5 inç
Ekran Çözünürlüğü 1080 x 1920
Ekran Renk Çözünürlüğü 16 Milyon
Ekran Tipi IPS HD
E-mail Desteği Var
Entegre Flaş Var
Entegre Kamera Var
Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
Görüntülü Konuşma Var ( Uygulama ile data kullanır )
GPS Var
Hafıza Kartı Tipi Micro SD
HandsFree (Eller Serbest) Var
İşletim Sistemi Android 6.0 (Marshmallow)
İşletim Türü Android
Java Desteği Yok
Kamera Çözünürlüğü 13 MP
Kamera Zoom: Var
Kamera Zoom 4x
Klavye Yok
MMS Var
Mobil Bağlantı Hızı 4.5G
MP3 Çalma Var
Oyun Yüklenebilir
Ön (Selfie) Kamera 8,0 MP
Parmak İzi Okuyucu Var
PC Senkronizasyonu Var
Pil Gücü 3100 mAh
Push E-mail Var
Radyo Yok
RAM Kapasitesi 4 GB RAM
Resimli Telefon Defteri Var
Ses Kayıt Var
Telefon Hafızası Var
Telefon Rehberi Hafızası Var
Telefon Tipi Bar Tipi
TV Özelliği 3G Mobil TV
Video Kayıt Var
Video Oynatma Var
Vodafone Kampanyası Yok
Wi-Fi 802.11 b/g/n
Zil Tipi Polifonik - MP3
Diğer
Garanti Süresi (Ay) 24
Yurtdışına Satış Yok
Stok kodu

HBV000000LEU7

 

Fiyatıda  1320TL

Link to comment
Share on other sites

Kardeşim sunny ss70 al ben kullanıyorum gayet stabil bir telefon ve arayüzde ikon paketi var sadece kastırmıyor ve gıcır gıcır kullanıyorum kamerası oldun flaşları çok iyi şişirilmiş yorumlara bakma sikayetvar.com gibi sitelere yani onların bir dediği bi dediğini tutmuyor .... kırık bi arıza için değişim isteği kabul edliemeyince arızayı kafadan sallayıp oraya yazıyorlar 

özet: sunny ss70 al derim

Link to comment
Share on other sites

19 dakika önce, canpolat11 yazdı:

he bu arada bu p9 lite mortal kombat oyunun kaldırıyormu sıkıntı çekmeden ve bazı yüksek iyi olan oyunları açabiliyormu ??

Arkadaşım mortal kombat vb bir kaç oyun oynamış kasma yapmıyor sadece efektlerin çok olduğu bölümde anlık kasma meydana gelebiliyor dedi uzun vadede sıkıntı yaşatmıyormuş.

Link to comment
Share on other sites

Efendim aşağıdakini orta sekment olan (1000 tl civarı) bu telefonu tavsiye ediyorum, sarj süresi, dahili hafızası, fiyatı, istediğin gibi pusulası yok yok pişman olmazsın, orta sekment için söylüyorum geç samsung vs içtenlikle söylüyorum bunu. Benim huawei 3. telefonum. Hiç kullanmayanlar için birşey söylemiyorum, ama huawei g7 ve g8 kullananlardan kime sorarsan sor pişman olan veya memnun olmayan insan kitlesi çok nadirdir. Saygılarımla.

Huawei G8 32 GB

Please register to see this content.

 

 

Link to comment
Share on other sites

11 saat önce, Alphonso_Elric yazdı:

Efendim aşağıdakini orta sekment olan (1000 tl civarı) bu telefonu tavsiye ediyorum, sarj süresi, dahili hafızası, fiyatı, istediğin gibi pusulası yok yok pişman olmazsın, orta sekment için söylüyorum geç samsung vs içtenlikle söylüyorum bunu. Benim huawei 3. telefonum. Hiç kullanmayanlar için birşey söylemiyorum, ama huawei g7 ve g8 kullananlardan kime sorarsan sor pişman olan veya memnun olmayan insan kitlesi çok nadirdir. Saygılarımla.

Huawei G8 32 GB

Please register to see this content.

 

 

Hocam telefon eski bunu almasındansa p9 lite alması daha iyi olacaktır daha yeni telefon daha güncel daha stabil daha çok özelliğ mevcut bu telefon 1300 tl içinde sırf snapdragon 615 var diye 5.5 inç ekranı var 404 ppi - p9 litede 5.2 inç ekran var 434 ppi (kaldıki 5.2 inç ideal ekran boyutudur 5.5 inç büyük gelir tek elde kullanımı zordur.) şahsen ben 5 mp ön kameralı 3000 mAh 5.5 inç ekrana içinde sd 615 var diye 1300 tl bayılmam heleki huawei gibi kendi işlemcisi üretip kendini kanıtlamış bir firmada p9 lite alırım hem daha şık hem ön kamerası 8 mp 3540 mAh pili var şarjı daha uzun gidiyor.Yani yeni arayüze sahip daha iyi bir tel varken daha eski bir tel almak niye ?

Edited by RaZoRWounD
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...