Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

Fizplus Hırsızlığı!


abdulhey_
 Share

Recommended Posts

ben vodafone abonesiyim faturasız. bu fizy plus hırsızlığını internette araştırdığımda sadece vodafone da değil tüm operatörler-de yapıyorlarmış. geçen ay bilmem nereye abone olmuşsunuz dediler halbuki çok dikkatliyimdir ve hiç bir yere abone falan olmadım fizyplus aboneliğiniz başlamış dediler isterseniz iptal ederiz ama 14 tl haftalık ücreti geri ödemeyiz dediler. haram olsun dedim kapattım. yalnız bu sefer vodafone yide aradım bizim bilgimiz yok dediler oraya baştan aşağı bi saydırdım. siz organize suç örgütümüsünüz dedim provakatörmüsünüz dedim. sonra fizyplus  ın telefonunu verdiler. dedim daha önceki 14 tl ile iade de bulunacaksınız, eğer bulunmayın provakatörseniz çok güzel provake olur o 28 tl yide çok güzel çıkartırım sizden dedim. diyorum devletle muhatap olmayayım bu şerefsizler için yani zorla kaşınıyorlar. bende "abdülhey" sem çok güzel kaşıyacam onları acaip ayar oldum arkadaşlar bu hırsızlara geçit vermeyin ne gerekiyorsa elinizden geleni ardınıza komayın. eminim sizlerdende bir çok mağdur vardır bu konuda vesikalı or. pardon şerefsizlere geçit yok!

Edited by abdulhey_
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

10 saat önce, PisiLinux yazdı:

Aynı şekilde interneti dışarı verdin pc ile cep telofnun netini kullandınız bunların reklam vermiş olduğu bir site denk gelirse reklamı tıklamasanız bile yine aynı tuzağa düşülmektedir.

Tek korunma yolu gsm operatorlerini arayıp benden sesli veya yazılı talimat almadan hiçbir üyelik işlemini kabul etmiyeceğinizi bildirin.Biz bu olaydan sonra böle çözdük.

iki şüpheli durum oldu dün. birincisi telefonumda fazla uygulama yüklemiştim. kalıntıları vardı temizlensin diye sıfırladım. sonra baktım kalıntılar temizlenmiş. lenovo k5 plus marka android 5.1.1 telefonumun chrome tarayıcısından -tarayıcıyı güncellemeden- bir konuda bilgi almak için girdim.o arada artık sahtemidir gerçekmidir yoksa ortaklaşa dolandırıcılık sayfasımıdır bir sayfaya yönlendirdi. vodafone görüntüsü verilmiş sayfada diyorki şu süre içinde şuraya tıklamazsanız telefonunuzdaki tüm veriler ele gececek ve telefonunuz kullanılmaz hale gelecektir. geri gitmek istiyorum gidemiyorum. tıklamadım tabi ve chrome u komple kapattım. kapattık kapatmasınada sonra virüss taraması falanda yaptım gerçi herhangi bir virüs bulunmadı. ama virüs hala telefondamıdır bilmiyorum tabi.

ikinci şüpheli durumda sonra akşamleyin telefonumun internetini usb ile pc ye bağlayarak kullanıyordum. son sürüm portable firefox kullanıyorum ve eset int. sec. de yüklü. üç tane açık sekme vardı. facbook, tnctr ve youtube birde google dan facede kapak resmi aradım. tarayıcıyı kapattım. bir tane tam ekran açık firefox penceresi gördüm. açık gri bir sayfa ve ortasında video oynatma butonu var ve burada değişik videolar seyredebilirsiniz gibi bir şey yazıyordu. tabi onada tıklamadım ve hemen kapattım.

yıllardır böyle kullanırım bunlar hiç başıma gelmemişti. birde daha öncede geçen ay 14 tl mi çaldılar aynı şekilde. bana öyle geliyorki bunu periyodik yapıyorlar. bu sefer yeterli bakiye yoktu bari onun için kesemediler. internette araştırdım aynı şekilde bir sürü şikayet var hatta medya bile bunu yazmış BTK hiç bir şey yapmıyor bunun karşısında demiş.

fizplus aboneliğiniz başlamıştır. lan ben nerde nasıl abone olmuşum. şifrem v.s ne? böyle şerefsizlikmi olur. e bir sürü gavur icadı falan uygulama yüklüyoruz hatta bunlarda varlıklarımızda bulunuyor. o zaman hepsi böyle yapsın. ama yok bu sadece türkiyedeki operatörlerde oluyor! tabiki sorumlusu öncelikle vodafone ve diğer operatörler. benim bankada hesabım var diyelim benim adıma bir bildiri uyarı göstermeden paramı şunun için çektik diyebiliyormu? ve vodafone bunu niye önlemiyor?bu resmen dolandırıcılık ve hukuksuzluk. nerde kamu düzenini korumakla yükümlü savcılar? yasal boşlukmuş. yerim öyle yasal boşluğu. ben şimdi gitsem o firmanın yöneticisinin ağzını burnunu dağıtsam paramıda kafasına silah dayayarak geri alsam buna yasal boşluk haklı hak arama diyeceklermi? ama kendilerine geldimi anında aleyhimize sosyal medyada bir şey yayınlayan olursa cezasını kesmeye başladık demesini biliyorlar.

8 saat önce, amd_turkey yazdı:

operatörler de bu soyguna ortak.  mobil ödeme yi kapatin

mobil ödeme derken nasıl yapıyoruz bunu?

EDİT:vodafone sitesinden buldum. self servis> ayarlarım>hat ayarlarım>mobil ödeme, komple kapattım. komple kapatmanın bana zararı olurmu? mesela telefona tl yüklerken ve paket veya tarifemi yenilerken? bunlar da dahilmi mobil ödemeye. yoksa sadece fizplus v.s gibi alışveriş v.s alışveriş sitelerimi?

Edited by abdulhey_
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...