eletomani Posted January 17, 2017 Share Posted January 17, 2017 (edited) İndirme Linkleri rahmetli olduğundan dolayı konuya gerek kalmamıştır. Edited January 28, 2017 by eletomani Ek bilgi 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nuri6633 Posted January 17, 2017 Share Posted January 17, 2017 bence artık bu bağıs konusunu kapatın yoksa kimse sizin sisteminizi indirmez zaten yapacak adam yapar bence 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eletomani Posted January 17, 2017 Author Share Posted January 17, 2017 2 saat önce, nuri6633 yazdı: bence artık bu bağıs konusunu kapatın yoksa kimse sizin sisteminizi indirmez zaten yapacak adam yapar bence Emredersin! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eletomani Posted January 17, 2017 Author Share Posted January 17, 2017 7 saat önce, nuri6633 yazdı: bence artık bu bağıs konusunu kapatın yoksa kimse sizin sisteminizi indirmez zaten yapacak adam yapar bence Birileri indiripte bana : " Ne güzel olmuş. Aferin!" desin diye yapmıyorum. Bağış yapmayanlara çalışma linklerimi açmayı, aklımın ucundan dahi geçirmiyorum. Bağış yapan bir kişi bile kalsa, ona hizmet için çalışmalarımı eklemeye devam edeceğim. Çalışmalarımı sarraf titizliği ile yapıyorum. Hatamız yok mu? Tabii ki! olacak. Hepimiz insanız. Hiçbir müşterime " Senin yapacağın işe " dedirtmedim. İşte! O çalışmalarımı yani para kazandığım tecrübe edilmiş çalışmalarımı veriyorum. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight55 Posted January 17, 2017 Share Posted January 17, 2017 müdür bunun x64 olanını yayınlaman mümkün müdür? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bozart Posted January 17, 2017 Share Posted January 17, 2017 Daha çok bağış için daha çok sitenin reklamını yapmanız ve tıklanması gerek..tnctr reklamın bilhassa haber siteleri ve film sitelerini eklenmesi gerek ve dikkat çekmesi gerek....Yöneticilerinde tnctr sitesini biraz daha görselleştirme ve tasarımı guzellestirilse daha çok dikkat çeker..birde kenarda da sohbet odası yapılsa daha iyi olur.... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eletomani Posted January 17, 2017 Author Share Posted January 17, 2017 15 dakika önce, bozart yazdı: Daha çok bağış için daha çok sitenin reklamını yapmanız ve tıklanması gerek..tnctr reklamın bilhassa haber siteleri ve film sitelerini eklenmesi gerek ve dikkat çekmesi gerek....Yöneticilerinde tnctr sitesini biraz daha görselleştirme ve tasarımı guzellestirilse daha çok dikkat çeker..birde kenarda da sohbet odası yapılsa daha iyi olur.... Düşünceleriniz çok çok güzel! Ama takdir edersiniz ki, bu arzu ve yapım, sayın site yöneticlerinin taktirindedir. Gerek duyduklarında mutlaka en güzelini icra edeceklerdir. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nutica Posted January 17, 2017 Share Posted January 17, 2017 64 lük sistemini bekliyoruz inşallah yayınlarsın Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eletomani Posted January 17, 2017 Author Share Posted January 17, 2017 1 dakika önce, nutica yazdı: 64 lük sistemini bekliyoruz inşallah yayınlarsın WİNDOWS 8.1 PRO VL UPDATE 3 X64 OCAK 2017 hazırlıyorum. Yüklemesi uzun sürüyor. Birde link kopmayı göz önüne alırsak, biraz sabrediniz! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nutica Posted January 17, 2017 Share Posted January 17, 2017 bekliyoruz sağol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eletomani Posted January 18, 2017 Author Share Posted January 18, 2017 (edited) 20 saat önce, nutica yazdı: bekliyoruz sağol Bugün, saat 20.00 civarı x64'ü ekleyeceğim. Edited January 18, 2017 by eletomani Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eletomani Posted January 19, 2017 Author Share Posted January 19, 2017 (edited) YENİ HEDİYEM : Mimar, inşaat , makine , elektirk ve elektronik mühendisleri. Mobilya tasarımcıları. Devlet ve özel ihale şartnameleri alanlar için CorelCAD 2017 vereceğim. Hem daha hafif hem daha seri. Font sorunu yok! Diğer bilgisayarda yazılmış dwg dosyasını açabilir. Fulldür. Genellikle İl özel idare ve jandarma ihalesi şartnamesi alanlara kuruyorum. TÜRKÇEDİR. Çalıştığı sistemler : Windows 10, 8.1, 7 ( X86-X64 ) Edited January 19, 2017 by eletomani 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korendon Posted January 26, 2017 Share Posted January 26, 2017 tesekkürler Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nutica Posted January 26, 2017 Share Posted January 26, 2017 usta bağış yapıldı link alabilirmiyim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eletomani Posted January 26, 2017 Author Share Posted January 26, 2017 7 dakika önce, nutica yazdı: usta bağış yapıldı link alabilirmiyim Sayın değerli üyemiz! Talep ettiğiniz linler özel mesaj ile gönderilmiştir. Başka çalışmalarım ile ilgili talebiniz varsa, lütfen bildiriniz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
selotnc Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 linkleri görebilmek için bağış miktarı enaz kaç TL olması gerekiyor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts