Jump to content

Mucize Komut Satırı Wmic Ve Bir Kaç Sihirli Komut


tenekecezve
 Share

Recommended Posts

 Share

  • Similar Content

    • By ihsan43
      general mobile discovery 16gb cihazım var. birden kapandı ve komut yok hatası gelmeye basladı. wipe/data factory reset seceneğinden sıfırladım hala aynı hatada. stock romları indirdim denedim hala aynı. usb girişi arızalı oldugu için pc ye bağlantı yapamıyorum. sadece şarj oluyor usb den. bu sorunu nasıl çözebilirim. sd karttan romu yüklüyorum tamamlanıyor ama açılısta yine komut yok diyor.
    • By SeyitAcar
      Selamün aleyküm arkadaşlar,
       
      AMS'de çok çok acemiyim ve Mediatek işlemcili telefonlar için basit bir All In One araç takımı yapıyorum elimde driverların kurulmasını sağlayan bi komut var Install.bat olarak kayıtlı dosyaları felan düzgünce projenin ana dizinine attım butona Quick Action bölümünden Run Program diyerek Install.bat dosyasını gösterdim ancak düzgün bir biçimde çalışmadı. CMD penceresi açılıyor ancak komutlar düzgün çalışmıyor sanki işlevleri yok gibi hızlıca geçip gidiyor, sürücüler kurulmuyor normalde İmzasız sürücü uyarıları felan vermesi lazım
       
      Elle çalıştırdığımda hiçbir sıkıntı olmadan kurulumu yapıyor ancak buton üzerinden bi türlü beceremedim bunu nasıl yapabilirim biraz araştırdım ancak bişey bulamadım bu arada Install.bat dosyasının içeriğini aşağıya ekliyorum belki faydası olur
      @echo off cls echo ************************************* echo *************Information************* echo ************************************* echo Dirver Installer v1.0 for /f %%i in ('ver^|find "5.0."') do echo Win NT && set osrecognized=1 for /f %%i in ('ver^|find "5.1."') do echo Win XP && set osrecognized=1 for /f %%i in ('ver^|find "5.2."') do echo Win 2003 && set osrecognized=1 for /f %%i in ('ver^|find "6.0."') do echo Win Vista && set osrecognized=1 for /f %%i in ('ver^|find "6.1."') do echo Win 7 && set osrecognized=1 if not defined osrecognized goto NotSupport @set PLATFORM=x86 @if "%processor_architecture%"=="x86" (set PLATFORM=%cd%/SmartPhoneDriver/x86) ^ else (set PLATFORM=%cd%/SmartPhoneDriver/x64) echo %PLATFORM% @echo. @echo. echo ******************************************* echo **********Install SP unsigned inf********** echo ******************************************* "%PLATFORM%/dpinst.exe" /PATH "%PLATFORM%\Unsigned infs" /F /LM /SW /A echo Install complete! @echo. @echo. echo ***************************************** echo **********Install SP signed inf********** echo ***************************************** "%PLATFORM%/dpinst.exe" /PATH "%PLATFORM%\Infs" /F /LM /SW /A echo Install complete! @echo. @echo. goto end :NotSupport echo Do Not support Win NT earlier version :end pause
    • By DivaneTR
      CMD penceresinde bir programı çalıştırmak için adını yazdığımda çalışıyor fakat dosya adında boşluk olanları çalıştıramıyorum. Bir yolu var mıdır ?
       
      Örneğin ; start Deneme Program.exe
    • By muhammedali
      Zamanla, herhangi bir işlemin belirlenen süre sonunda yapılmasını sağlayan programdır.
      İstediğiniz süre sonunda bilgisayarınızı kapatabilir, özel bir komut çalıştırabilir ve bunun gibi pek çok işlemi zamanlayabilirsiniz.
       
      Kullanımı
      [spoiler]
      - Süreyi ayarlayınız.
      - Yapılacak işlemi seçiniz veya bir komut giriniz.
      - "Zamanla!" butonuna tıklayınız.
      [/spoiler]
       
      Ekran Görüntüleri
      [spoiler][/spoiler]
       
      Özellikler
      [spoiler]
      - Bilgisayarı kapatma, yeniden başlatma, beklemeye alma.
      - Ekranı kapatma.
      - Alarm verme
      - Özel komut çalıştırma
      - Girilen komutları düzenlenebilir şekilde kaydetme.
      - Uygulamalara sağ tuş ile parametre verebilme
      - Dosya veya klasör açma
      - Dosya veya klasör silme
      - Katılımsız kurulum yapma
      [/spoiler]
       
      Komut Satırı Parametreleri
      [spoiler]
      /s: Sessiz İşlem
      /s--: Süre Ayarı
      /?: Diğer Parametreler
      Örnek: zamanla /s:100 regedit.exe /s test.reg
      [/spoiler]
       
      Sürüm Değişiklikleri [spoiler] Sürüm: 1.0
      - İlk sürüm.
      [/spoiler]
       
      VIRUSTOTAL SONUCU (Temiz)
      https://www.virustotal.com/tr/file/e854ae35062838433db7005acdc26fba628051429180b8fa03aa11f7cb7794b3/analysis/1376173926/ İNDİR http://alikoker.name.tr/zamanla (Program tarafımdan yazılmıştır, görüş ve önerilerinizi bekliyorum.)
    • By DivaneTR
      Ams'de komut satırı _CommandLineArgs isimli tabloda depolanır. Bu tablodan veri almayı göstermek için basit bir örnek hazırladım. Ayrıca hazırladığınız uygulamanın birden fazla açılmaması, eğer bir tane açıksa ikinciyi açmak yerine komutu halihazırda açık olan programa göndermesi için de birkaç düzenleme yaptım.
       

       
      Proje dosyasını indirmek için tıklayınız.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...