zamaneberduşu Posted February 3, 2017 Share Posted February 3, 2017 Bilgisayarıma taktığım bi usb den aldım bu virüsü format attım Kaspersky ile tarama yaptım nod32 ile tarama yaptım ama virüs yine aktif oluyor.Combofix de denedim olmadı. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNKraL_ Posted February 3, 2017 Share Posted February 3, 2017 Bahsi geçen malware türünde bir virüs olduğu için antivirüsler temizleyemez anti-malware yazılımıyla temizlemeniz gerekmekte Malwarebytes,zemana,emsisoft vb firmalarının yazılımlarını kullanarak temizletebilirsiniz.Ultra Adware Killer ile açılışta başlayan gereksiz,virüs olabilecek yazılımlara tik atıp temizleyebilirsiniz.Kolay gelsin 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zamaneberduşu Posted February 3, 2017 Author Share Posted February 3, 2017 (edited) Sanırım Sorunu Malwarebytes Anti-Malware ile Hallettim gibi şuan için bi uyarı birşey yok bir kaç gün daha izleme yapıcam kesin bilgi yazarım.İlginize Sağolun.. Sorun tamamen hallolmuş durumda Malwarebytes Anti-Malware ile temizledim Edited February 5, 2017 by zamaneberduşu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts