juvanpix Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 arkadaşlar sistemim asus s551lb intel core 17 4500u sorum şu; windows 10 yüklüyorum sonrasında nelerin yükleneceğini bütün olarak tam bilmiyorum. Mesela aygıt yöneticisinden hepsini sorunsuz yüklüyorum sonrasında bir şeyler hep eskik kalıyor. ıntelin sürücülerini hiç yüklemiyorum mesela. yükleneceksede neler kurulucak, ıntelin sitesinden onları bulamıyorum indirdiklerim hep yanlış oluyor. ayrıntılı olarak neleri yükleyeceğimi belirtir misiniz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
casper0007 Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 driver talent kur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juvanpix Posted February 6, 2017 Author Share Posted February 6, 2017 9 dakika önce, casper0007 yazdı: driver talent kur hocam driver programlarını boşverin. kralını driverpack solutıon indirdim kurdum sistem maf oldu. gereksiz bir sürü şeyler. onun için en iyisi elle yüklemek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enes0552 Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 bu laptop satışa sunulduğunda win 8 /8.1 e uyum sağlayan driverları yayınlanmış win 10 uyum sağlayan driverları görünmüyor kendi laptopumda orjinal win 7 yüklüydü win 10 kurdum ne yaptıysam ekran kartı driverı sorununu gideremedim tekrar win7 yükledim. bildiğiniz gibi win10 bazı program ve dirverlarla tam uyum sağlamıyor. bende bir çok bilgisayarda elle yüklemeyi denedim ama beceremedim bana en çok yardımcı olan Slimdriver ne eksik ne fazla yükler donanım ne ise onu bulup yükler. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juvanpix Posted February 6, 2017 Author Share Posted February 6, 2017 bir rehber yok mu ? windows 10 kurulu geliyo diye biliyorum ama bişeler eksil işte onlarıda ben bilmyorum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iomerg Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 windows güncellemelerini yap driverleri otomatik bulup kuruyor. veya Please register to see this content. sitesinden win 8 seç eksik olanları tamamla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MesutÖzil Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 aygıt yöneticisinde eksik gözüken aygıtların resmini atar mısın Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juvanpix Posted February 6, 2017 Author Share Posted February 6, 2017 11 dakika önce, MesutÖzil yazdı: aygıt yöneticisinde eksik gözüken aygıtların resmini atar mısın orda eksik yok hocam hepsi tam. ama başka yüklenecek driverlar da olmalı bildiğim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
casper0007 Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 driver talent diğer yazılımlara benzemıyor onarma ozellıgıde mevcut illa başka yontem aramak ıstıyorsan update yolunu kullan zaten 10 tum driverleri otomatık kurar tabi bazı driver uyumsuzluklarınıda es geçmemek gerek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts