Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

Mobil Interneti Kullanan Uygulamaları Nasıl Yönetebilirim


mogokce
 Share

Recommended Posts

Merhaba arkadaşlar Türk Telekom Selfy bir kampanya yapmış yurt dışında 50MB'a kadar ücretsiz Whatsapp kullanımı sunuyor. Ama biliyorsunuz ki yurt dışında data kullanımı fahiş fiyatlara sunuluyor. (11 TL/MB gibi) 

Bu durumda whatsapp'ı kullanmak için mobil interneti aktifleştirdiğimde biliyorum ki arka planda bir çok uygulama KB seviyesinde sorgulamalar, güncellemeler yapacak ve bu bana pahalıya mal olabilir kanaatindeyim. İnterneti açtığımda sadece whatsapp'ın kullanmasını nasıl sağlayabilirim. İşletim sistemi, google play dahil whatsapp dışında her şeyi engellemenin yolu var mı?

Link to comment
Share on other sites

yurdışında bulundugun yerın hattını al kullan daha uygun olur turktelekomdan ben 50 dk 2 defa paket satın aldım ilk 45 dk 250 lira fatura görünce hattı kapatım sadece wifi 

kullanayım dedim ona bıle yazdılar 550 lira gibi bi fatura odemek zorunda kaldım o yuzden kontorlu bı hat al kullan daha ekonomık ve sorunsuz olur

Link to comment
Share on other sites

greenify kullan, arkaplanda çalışan tüm uygulamalrı kapatıp uyutuyor, dolayısıyla hem şarjın gitmemiş oluyor hemde internetini de kullanmazlar, sen programı açana kadar uykuda kalırlar

 

artı

opera max da kullanarak internetten veri tasarrufu yapabılırsın

Please register to see this content.

 

Edited by ozanaus
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Similar Content

    • By travegonaci
      Merhaba 
      windows 8.1 de çalıştırmak istediğimiz, içeriği eğitim seti olan ve bir flash uygulama yardımıyla görüntülemeye çalıştığımız bir setimiz var. CD içeriğinde hepsi mevcut ve flash uygulama yurut.exe olarak bulunuyor. CD içeriğini bilgisayara kopyalasak da direkt cd den çalıştırsak da eriği görüntüleyemitoruz. NEF Multiboot CD adında bir dosya var cd de. İçeriğini de İngilizce eğitim seti oluşturuyor. Yurut.exe yemtıkladığımda belki flash player uygulama kaynaklı belki activex sorunlu bilmiyorum ama beyaz bir sayfada takılı kalıyor ve yürütülemiyor. Aynı uygulamayı başka bir bilgisayarda deniyoruz çalışıyor sorunsuz ama kendi bilgisayarımda çalıştıramadım. Bileğiniz varsa eğer Yardımcı olabilir misiniz ?
      sistem; Windows 8.1
      ram;12 gb
      activex; 11 sürüm
      flaah player; Flash player 8 yüklü. 
      Ekran kartı 3gb
      sürücüler güncel durumda. Eksik olan nedir bulamadım. 
      Şimdiden teşekkürler 
    • By mogokce
      Merhabar arkadaşlar. Telefonumda Wi-Fi ile Google Play Store'u kullanırken sorunsuz bir şekilde uygulama güncelleme veya yeni uygulama indirme yapabiliyorken 3G veya EDGE ile yani mobil internet kullanarak bunları yapamıyorum. Problem nerede anlamadım. İnternet erişimim var. Zira play store'da surf yapıyorum hatta hangi uygulamaların güncel sürümleri çıkmış sorgulayabiliyorum ama indir dediğimde indirme başlıyormuş gibi yapıyor ama yüklemiyor.
       
      Bazı uygulamarların arka plan veri kullanımını kısıtlamıştım. Bununla alakalı olabilir mi bilmiyorum? Yardımcı olabilecek var mı?

      Şimdi farkettim aynı problem konuşmayı metinleştirme motorunda da var. 3G ile "kalvyeden ses girişi" butonuna bastığımda bağlantı sorunu diyor ama wifi ile bağlanıp söylediklerimi metne dökebiliyor.
    • By mogokce
      Merhabalar arkadaşlar. Android işletim sistemlerindeki pil tüketimi uygulaması malumunuz üzere, uygulamaların bir önceki tam şarjdan itbaren başlayıp bu ana kadar olan genel toplam tüketimini göstermektedir. Ben ise pil tüketimimi tıpkı mobil veri harcama miktarını gösteren uygulamadaki gibi zaman çizelgesine göre kısıtlayıp, mesela son yarım saatte hangi uygulama ne kadar tüketti bunu görmek istiyorum. Bunu sağlayan kullanışlı bir uygulama var mı tavsiye edebileceğiniz? Bir de çok kapsamlı, detaylı all in one uygulamlardan olmasın. Telefonu boşuna kasmasın. Sadece bu işi yapması tercihimdir.
    • By logon_
      Merhabalar,
       
      Arkadaşlar benim istemediğim bazı oyunlar uygulamalar "Örn: Silkroad - Wolfteam vb." internetten indirilmemesini sağlayan bir yazılım mevcut mudur? bu şekil kelimeleri yazıp indirmeyi engelleyebilir miyiz ? yardımlarınız için teşekkür ederim şimdiden.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...