lord_figo18 Posted February 9, 2017 Share Posted February 9, 2017 (edited) s.a arkadaşlar benim ing bankta yaklaşık 2 yıl çnce ödeme gecikmelerim oldu kendi bankam garantiden kredi çektim ing bankı 8 mart 2016 da kapattım o tarihten bu tarafa gerek kendi bankamdan gerek diğer bankalardan kredi,kredi kartı vs hiçbirşeyden yararlanamıyorum yardımcı olur musunuz Edited February 9, 2017 by lord_figo18 eksik kelime Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wendor11 Posted February 9, 2017 Share Posted February 9, 2017 üstün cizildiyse zor yani bankalar kara listeye aldığı zaman kolay kolay kart kıredi pek vermiyorlar senin telefon elektirik su faturalarını takibe alıyor ödemelerin düzenlimi yoksa sorunlu müşterimisin diye Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord_figo18 Posted February 9, 2017 Author Share Posted February 9, 2017 Bizim bir abimizde aynı sorunu vardı benim sicil Yok herhalde abinin 9 sicili vardı banka müdürü bunları kkb ye göndermiş düzelmiş Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oguzhan43 Posted February 9, 2017 Share Posted February 9, 2017 Please register to see this content. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord_figo18 Posted February 9, 2017 Author Share Posted February 9, 2017 İnşallah kısa zamanda silinir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord_figo18 Posted February 9, 2017 Author Share Posted February 9, 2017 Sİtede bankacı yok herhalde yardımcı olabilecek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bultar Posted February 9, 2017 Share Posted February 9, 2017 Yanlış hatırlamıyorsam ödeyenlerin silinecek ifadesi kanunda yer almıyor. "Silinebilir" diye geçiyordu. Yani isterse kayıtlar silinmeyebilir veyahutta ödesen ( ödemiş olsan bile ) bile kara listeden çıkamayabilirsin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord_figo18 Posted February 9, 2017 Author Share Posted February 9, 2017 Kendi bankamda düzensizlik Yok 1 yıl önce ing de vardı bankamdan kredi çektim kapattım bizim abinin 9 sicili varmış banka müdürü kkb ye göndermiş bütün bankalar borcu yoktur demiş uğraşsak olur mu birisini bulsak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bultar Posted February 9, 2017 Share Posted February 9, 2017 Findeks raporu alın 3 5 lira verip. Birçok banka bunu sağlıyor. O raporda bir puanınız olacak. Bankalar buna göre size kredi verir veya vermez. Google da aratarak ortalama nasıl bir puana ihtiyacınız olduğunu görebilirsiniz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord_figo18 Posted February 9, 2017 Author Share Posted February 9, 2017 Raporu almak çözüm değil ki önemli olan sildirmek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abdulhey_ Posted February 9, 2017 Share Posted February 9, 2017 böyle böyle öğreneceksin banka var ya isterse senin borcunu komple siler ve istediğin kadar yapılandırma yapar. ama işte konuşma bilgi yeteneğe bağlı. mesela konu bu olmasada bir örnek vereyim. bazı banka ve memurları çok yavşaktır. senin ölen babanın maaşına bloke koyar para bizde değil deyip hem kullanır hemde faizini sana ödetir. onun için medeni bir şekilde alttan yukarı değil baştan aşağı gideceksin. mesela ben 6-7 yıl önce iki yapılandırma yaptım yine borcu sıfırlayamadım. ordaki memura güvenme seni yalvarttırmak hatta avanta isteyebilir üstü kapalı.takibe düşmeden önce 10 günlük bir rsüren oluyordu hatırladığım kadarı ile bak memur bunu bile sana bildirmez. peki o zaman ne yapacaksın? genel müdürlüğü arayacaksın. hemde seni senden daha iyi düşünürek 3. yapılandırmayı bile yaptırabilirsin.Niye? çünkü bankaya para lazım niye icralık yapıp eşyanı alsınki? ha bazıları var işin iyice bokunu çıkartıyor. onlarda malesef hakediyor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord_figo18 Posted February 9, 2017 Author Share Posted February 9, 2017 Tmm dır dostum çok teşekkürler 1 ay raporuyum 2 Bankaya da şikayet formu doldurdum yarına olumlu olumsuz sonuç alırım olmazsa senin yöntem bir çaresine bakacam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxrekor Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 Sicil affından yararlanabilmen için eski borçları silecen kredi çekebilmen için puanın 1000 olacak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord_figo18 Posted February 10, 2017 Author Share Posted February 10, 2017 anladım dostum çok sağolun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts